Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Mate Tattoo?

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Zorg napísal:No ja neviem, ale mne sa tiez kridla na chrbte absolutne nepacia, pride mi to otrepane asi tak ako ine veci a okrem toho mi to pride bez pointy.
len aby si vedel, krídla vôbec nie sú bez pointy. pre každého majú troška iný význam. ak nevieš aký, tak si ho prečítaj tu.
pinco napísal:Krídla nie. Mne sa to vôbec nehodí k žene. Vlastne sa mi to nehodí k nikomu. Ani to nie je pekné, ani to nič nehovorí. Tie kvety sú v pohode a to by sa mi na žene páčilo. Poznám jednu babu, čo má niečo podobné vytetované a podľa mňa to je pekné. Je pravda, že trochu otrepané, lebo v súčasnosti to má veľa žien, ale krajšie ako tie krídla.
kvetinky, motýliky a ornamenty si dávajú robiť len ľudia, ktorý berú tetovanie len ako akýsi módny doplnok alebo čo ja viem čo. poznám zopár báb, čo majú vytetovanú malú kvetinku na lopatke, podbrušku, ale aj také, čo majú celý bok potetovaný s ornamentmi a kvetinkami. ak sa ich opýtam aký to má pre nich význam, tak mi dajú takú odpoveď, že im sa to páči. každému sa páči niečo iné, to beriem. ale povedať, že tie krídla "nič nehovoria"?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak krídla, tak jedine takéto veľké cez celý chrbát.. ale tým si svoj chrbát odfajčíš až do konca života..... nedajbože sa stane niečo v Tvojom živote a budeš toto svoje rozhodnutie ľutovať. Preto si nie 2x, ale aspoň 10x zváž, čo chceš mať kde vytetované............ komu to chceš pri akých príležitostiach ukazovať, kedy a ako Ti to bude vidno pri rôznych druhoch šiat. Si napríklad neviem predstaviť, žeby si mala šaty na ramienkach na nejakej spoločenskej udalosti a spod šiat by Ti trčali takéto krídla................ uff! A už vôbec mi to nesedí na typ dievčaťa, ako si Ty......... Tebe by sa hodilo skôr niečo decentnejšie.. niečo, čo môžeš v prípade potreby pekne schovať.

Ale ako niekto písal.. riaď sa tým, čo sa Tebe páči.. budeš to mať Ty....... len si to naozaj riadne zváž!

:)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

brm napísal:Ak krídla, tak jedine takéto veľké cez celý chrbát.. ale tým si svoj chrbát odfajčíš až do konca života..... nedajbože sa stane niečo v Tvojom živote a budeš toto svoje rozhodnutie ľutovať. Preto si nie 2x, ale aspoň 10x zváž, čo chceš mať kde vytetované............ komu to chceš pri akých príležitostiach ukazovať, kedy a ako Ti to bude vidno pri rôznych druhoch šiat. Si napríklad neviem predstaviť, žeby si mala šaty na ramienkach na nejakej spoločenskej udalosti a spod šiat by Ti trčali takéto krídla................ uff! A už vôbec mi to nesedí na typ dievčaťa, ako si Ty......... Tebe by sa hodilo skôr niečo decentnejšie.. niečo, čo môžeš v prípade potreby pekne schovať.

Ale ako niekto písal.. riaď sa tým, čo sa Tebe páči.. budeš to mať Ty....... len si to naozaj riadne zváž!

:)
toto je inac na druhu stranu velka pravda, jedna vec je ze to je j*ebave take kridla, ale u zeny je vacsi problem ostat so zahalenym chrbtom vo vseobecnosti ako u muza, je minimum spolocenskych siat ktore chrbat zahaluju, teda to moze byt niekedy nevhodne... potom by mozno stalo zvazit nejake ine miesto co aj ako zena v pohode zakryjes bez nejakeho usilia, napr nart, za uchom atd...ale to by muselo byt samozrejme mensie
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A co tak zapojit davku originality a nevyhodit peniaze len tak do otrepanych veci, ale niecoho, co ta kusok charakterizuje a pre teba nieco znamena? Inak priklanam sa, ze kridla si dat je strasna kravina.
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

coldrain - ked ma žena tetovanie na mieste, ktore bude v šatach viditelne, a je to na danu akciu nevhodne, neesteticke atd..existuje špecialny povedzme make - up ktorý to na danu udalost zakryje. To len pre zaujimavost:)
Citala som si vase nazory a dakujem vam za ne, je pravda ze tie kridla su dost extravagantne a asi by som predsa len chcela nieco decentnejsie. Ale kvety samotne si dat nechcem lebo by to bolo take "bez duše" takže spojim niečo čo ma charakterizuje s kvetmi a bude to aj esteticke a bude to mat aj nejaky zmysel..takze mozem ist zacat kreslit:)
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

zacni kreslit, pokial sama vies, a ak nie tak ked kvalitnemu taterovi povies svoju predstavu, tak ti urcite bude vediet nejake motivy na ukazku pripravit a urcite ti poradi stokrat lepsie ako my tu ;) len tak pre zaujimavost, u koho sa chces dat kerovat? mozes poslat nejaky link s jeho pracami napr? :)
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

skusim niečo načarbat len aby som mu ukazala moju predstavu..a on to potom nakresli 100krat krajsie:)jasne teda dufam že sem možem dat link: http://www.deeparttattoo.com/index.php? ... &Itemid=56
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

byvala porotkyna zo superstar zetova tak mala prekryte tetovacky - http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-se ... ranit.html
BBJK
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BBJK »

K dnešnému dňu celkom 5 ks (a sú medzi nimi aj krídla :wink: ), o 2 týždne na ďalšom termíne pribudnú 2 nové :) Každé jedno má pre mňa obrovský význam, prvé som si dala robiť v 14tke a najhoršie na tom je to.. Že keď človek raz s týmto začne, len tak neskončí. Teda kým bude miesto na tele :) :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hoď foto, zaujímalo by ma, ako to vyzerá. Dúfam, že nechceš ísť až do takého extrému, že budeš mať potetované úplne celé telo. Decentné kérky v istých partiách sú väčšinou pekné, ale ak by som na babe nevidel nič iné, asi by ma to dosť odpudzovalo.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Pilifo skusil by si to povedat babe z yakuzi tak ta daju dole :D tie zvyknu byt potetovane od hlavy po paty
BBJK
Amateur
Amateur

Pilifo, zas až tak nie. Páčia sa mi rukávy, páčia sa mi veľké kérky, ale nešla by som do toho, zatiaľ určite nie. Všetky svoje mám porobené na takých miestach, aby keď ich ukázať nechcem, tak ich nikto neuvidí. Žiadna pavučina na lakti a podobne :lol: O to väčšie prekvapenie to potom býva pri vyzliekaní :lol: V podstate už plánujem len tieto 2, na ktoré mám termín a potom do budúcna jednu, s ktorou ešte nie som 100% stotožnená, takže buď príde chuť pustiť sa do nej alebo nie. Čas ukáže :) Fotky dodám neskôr.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

BBJK napísal:O to väčšie prekvapenie to potom býva pri vyzliekaní :lol:
Môžem Ťa vyzliecť? ..ja mám veľmi rád prekvapenia! :)
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Ako tak snorim po nete napady na tetovania našla som dve nové..jedna ma uplne vystihuje kedze odmalicka ma najblizsi volaju sova/sovička kvoli mojim velkym očiam..hrozne sa mi to paci ale pride mi to troska infantilne:) a druhe sa mi paci kvoli napadu a aj preto ze to celkom dobre vypda..ale ja by som ho troska prerobila..dlho premyslam co si dam a asi este aj dlho budem..nechcem si na seba capnut prvu vec co sa mi paci..ked je to uz navzdy
Prílohy
butterfly_eyes_tattoo_by_calico1225-d39c9o0.jpg
tumblr_lqpsu5vQtM1r1c5sdo1_500.jpg
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mne osobne sa ta sova na clenku celkom paci, ale je to fakt infantilne, ale to uz sa ty musis rozhodnut :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sôvä (fml, zabiť našich jazykovedcov) je cool ;)

ja mám termín na 7.9., takže pomaličky začínam hľadať... predstava je, ale nakoniec to bude musieť aj tak asi nakresliť kámoš alebo tatér, lebo na nete som doteraz nenašiel nič také ako chcem...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jj sovu schvalujem..AK mas daku predstavu este niecim ju doladit, ze kam sa pozera, tak by to bolo mozno este lepsie :)
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Soviet- ta sovicka sa pozera na mesiac:)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aha..a ja ze co za vyhonok to tam je, tak ja nic :)
BBJK
Amateur
Amateur

brm :D To už prekvapenie nebude, keď vytiahnem z externého nejaké fotky tak ich sem dám :)

Maki, veď o to lepšie, keď budeš mať na sebe "originál" a nič len tak prekreslené z netu :wink:
Napísať odpoveď