Liga majstrov
-
Scorpion90
King
Re: Liga majstrov
je to kvoli tomu, ze anglicka federacia oslavuje na rok vyznamne vyrocie
Tiez mi to vobec nevadi
Tiez mi to vobec nevadi
-
17
Light Professional
Tak sa tento rok malo hrat niekde inde. Je to blbost hrat tak vyznamny duel, akym bez pochyb finale LM je, takmer 2x po sebe na rovnakom mieste.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nemas jedno odkial budes sledovat tv vysielanie?
-
Steven666
King
Dvojice pre štvrťfinále:
APOEL Nikózia (Cyp.) - Real Madrid (Šp.)
Olympique Marseille (Fr.) - Bayern Mníchov (Nem.)
Benfica Lisabon (Portug.) - FC Chelsea (Angl.)
AC Miláno (Tal.) - FC Barcelona (Šp.)
moj odhad: Real, Bayern, Chelsea, Barca
APOEL Nikózia (Cyp.) - Real Madrid (Šp.)
Olympique Marseille (Fr.) - Bayern Mníchov (Nem.)
Benfica Lisabon (Portug.) - FC Chelsea (Angl.)
AC Miláno (Tal.) - FC Barcelona (Šp.)
moj odhad: Real, Bayern, Chelsea, Barca
fu...prial som si aby apoel nedostala barca, nakoniec dostala ac, maju im co vracat, no som zvedavy ako to nakoniec skonci, apoel nebude lahky super, cierny kon tohtorocnej LM, real sa tento rok vo vyradovackach prekvapivo vyhyba francuzskym klubom, vyhol sa aj AC, AC ma posledne roky smolu na spanielske tymy v tychto fazach, no uvidime, prekvapit moze kludne aj benfica 
-
guess.whoo
Redeemer
nemyslim, ze APOEL este nieco zahra. uz toto je na ich muzstvo velky uspech. real ich velmi rychlo schladi, mozno podobne ako bayern v odvete bazilej.
tiez si myslim, ze je skoda, ze AC narazilo na Barcu uz tak "skoro". mohli sa dostat do semifinale a hrat proti realu, potom vitaz s barcou. bolo by to z hladiska urovne muzstiev spravodlivejsie
tiez si myslim, ze je skoda, ze AC narazilo na Barcu uz tak "skoro". mohli sa dostat do semifinale a hrat proti realu, potom vitaz s barcou. bolo by to z hladiska urovne muzstiev spravodlivejsie
Apoel ma Barcu? Lebo tri prispevky vyssie vidim, ze ma Real.
-
DanielDevil
Addict
a kde vidíš že má Barcu ???
Co myslite, ako dopadnu utornajsie a stredajsie zapasy ligy majstrov? Myslim, ze Real s Apoelom vyhra - ale s malym rozdielom 1:0 alebo 2:1.
Zapas Benfica - Chelsea si myslim, ze dopadne v prospech Chelsea, ale mozna je aj zemiza. Opat vsak ocakavam skore 2:1 alebo 3:2 pre Chelsea.
Bayern podla mojho nazoru "rozstriela" OM 3-4 golmi, OM da mozno jeden.
A teraz ten skvost - Inter - Barca. Myslim, ze Barca na 100% vyhra. Barcelona chce uspiet aspon v LM, ak sa jej nepodari v lige, ocakavam tesne vitazstvo pre Katalancov.
Co myslite, ako to zajtra a napozajtra dopadne?
Zapas Benfica - Chelsea si myslim, ze dopadne v prospech Chelsea, ale mozna je aj zemiza. Opat vsak ocakavam skore 2:1 alebo 3:2 pre Chelsea.
Bayern podla mojho nazoru "rozstriela" OM 3-4 golmi, OM da mozno jeden.
A teraz ten skvost - Inter - Barca. Myslim, ze Barca na 100% vyhra. Barcelona chce uspiet aspon v LM, ak sa jej nepodari v lige, ocakavam tesne vitazstvo pre Katalancov.
Co myslite, ako to zajtra a napozajtra dopadne?
nie nahodou AC? podla mna keby AC nechybalo tolko hracov, narobili by barci problemy, takto sa da ocakavat postup barci, real by mohol mat kludne s apoelom problemy a benfika prekvapit chelsea, momentalne marseille nie je adekvatnym superom pre bayern v dnesnej forme aku ma
-
guess.whoo
Redeemer
ac by som nepodcenoval ani ked im chyba vela hracov a tiez si myslim, ze benfica bude urcite tazkym superom pre chelsea..zvysok dopadne podla papierovych predpokladov
Chelsea FC vs. Benfica
1 : 0
1 : 0
apoel real nakoniec aj potrapil, taky obranny val sa len tak nevidi
Chezter, neakym trápením by som to osobne nenazýval
AC Milano - FC Barcelona
0 : 0
Škoda , že nepadol ani jeden gól, zápas to bol zaujímavý , miláno mala dobrú obranu .
Odveta bude zaujímavá , šancu na postup majú obidva tímy.
//garnier už by to malo byť ok
0 : 0
Škoda , že nepadol ani jeden gól, zápas to bol zaujímavý , miláno mala dobrú obranu .
Odveta bude zaujímavá , šancu na postup majú obidva tímy.
//garnier už by to malo byť ok
Erik: Neviem aky zapas si kukal ty, ale ja som pozeral AC Milano - FC Barcelona.
tými ako si napisal ty sa pise timy kedze mnozne cislo.
Cakal som 3 goly, tak ako som mal aj na tickete, no bohuzial smola za 30 euri.
tými ako si napisal ty sa pise timy kedze mnozne cislo.
Cakal som 3 goly, tak ako som mal aj na tickete, no bohuzial smola za 30 euri.
zapas to bol dobry, energicky a rychly, skoda nepremenenych sanci, bolo ich vela, odveta bude zaujimava
bayern som nepozeral, no takyto vysledok som cakal, robbenovi som prial a padlo to tam
bayern som nepozeral, no takyto vysledok som cakal, robbenovi som prial a padlo to tam
-
guess.whoo
Redeemer
ja som zas cakal ovela viac od milana hlavne smerom dopredu. pravdou vsak je, ze bezhlave utocenie sa proti barce nevyplaca..no aj tak.
inak co si myslite o zakroku na alexisa? ja si myslim, ze to bola cista penalta. bol tam evidentny zakrok brankara na jeho nohy
inak co si myslite o zakroku na alexisa? ja si myslim, ze to bola cista penalta. bol tam evidentny zakrok brankara na jeho nohy
ja si myslim ze to bolo dost prifilmovane (hold, moj nazor) penaltu mohol a nemusel dat, v spanielskej lige by mu asi dal penaltu - kedze tam su rozhodocovia podla mojho nazoru prisnejsi a penalty sa kopu castejsie ...
-
guess.whoo
Redeemer
tak tam mu to filmovanie zrejme uskodilo. keby siel priamo tak by padol prirodzene lebo mu zabranil v pohybe..asi si nemohol pomoct alebo tiez necakal az taky kontakt a spadol preventivne