Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
hladam hru bol tam taky chlapik ktoremu isla z oka akasi energia az do ruky a mohol niekoho zdvihnut pomocov tej energie a napr ho otrieskat o stenu a boli tam aj normalne zbrane...
za gramatiku sa ospravedlnujem...
-
JeffHardyy
Light Professional
hľadam nejaké hry s loptou/guličkou čo sa kotula po kolajniciach a podobne a treba dojsť do ciela..poznal som jednu ale totalne mi vypadol názov..k+
//neoiron: áno presne niečo také
dík
//neoiron: áno presne niečo také
Pepo3533 napísal:hladam hru bol tam taky chlapik ktoremu isla z oka akasi energia az do ruky a mohol niekoho zdvihnut pomocov tej energie a napr ho otrieskat o stenu a boli tam aj normalne zbrane...
nikto nic?
-
JeffHardyy
Light Professional
twl diki tu hru zhanam uz asi dva roky diki diki diki
)))
Úloha skôr pre tých starších....
Zháňam názov 2D scroll shoot'em up z obdobia pred rokom 1999....šlapalo to na Win98, nepriatelia boli vesmirne lode (nie obludy), pohyb bol z dola nahor, bola možná hra dvoch hráčov (modrá a čevená vesmírna loď)....
Je podobná hrám: Major Stryker, Tyrian, Warblade, Astro Fury, Star Defender atď....
Veľmi by ma potešilo, keby niekto vedel, o ktorú hru ide....Dikes
Zháňam názov 2D scroll shoot'em up z obdobia pred rokom 1999....šlapalo to na Win98, nepriatelia boli vesmirne lode (nie obludy), pohyb bol z dola nahor, bola možná hra dvoch hráčov (modrá a čevená vesmírna loď)....
Je podobná hrám: Major Stryker, Tyrian, Warblade, Astro Fury, Star Defender atď....
Veľmi by ma potešilo, keby niekto vedel, o ktorú hru ide....Dikes
Hladám hru v ktoréj sa budu dať zbierať veci , equipovať,učiť sa utoky alebo niake skilli ,poprípade open world alebo sandbox
A tiež niaku Survival hru
)
Alebo nieco proste Open world.
Dakujem
)
A tiež niaku Survival hru
Alebo nieco proste Open world.
Dakujem
no najskor asi gothic hoc ktory diel ale to asi poznas inak mozno oblivion alebo nieco od toho
gothic a oblivion mam prejdený
skyrim tiež
skúsim morrowind
ale príde mi to moc staré tak sa pýtam:)) Co mi viete povedať na fallout 2,1 ? 
este mozes skusit Risen1 a teraz vychadza 2ka, takze ak mas R1 prejdenu, tak mozes skusit 2ku len ta je o piratoch, ako fantasy. A inac ak mas radsej nieco klasicke tak skus Drakensang River Of Time. Aj Drakensang The Dark Eye je dobre, ale ten nie je az tak openworld ako River Of Time. Ako posledne ma napada Two Worlds seria.
Hladam hru pravdepodobne zo zaciatku 90. rokov, teda to behalo este pod DOSom. Jednalo sa o malu raketku - pohlad zozadu a zhora. Ovladanie iba dolava a doprava a skok. Pozadie bol nejaky vysmir a draha sa hybala sama od seba. Draha bola postavena z roznych panelov(klasika, zrychlenie, lava, smyklave, ziadny panel atd). Hral som to asi 8 rokov dozadu a posledny mesiac ma to nahana 
Mala by to byt tato hra (Skyroads)
rochedo: jo! to je ono, dakujem
.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím,
hľadám hru podobnú audio surfu.
Tiež ste lietali na rakete ale museli ste preskakovať bloky a medzery a podobne. Pamätám si akurát na tmavé pozadie a oranžovú a červenú farbu. Hru som hrával na XP alebo možno na 98smičke, istý si nie som lebo to bolo naozaj dávno.
hľadám hru podobnú audio surfu.
Tiež ste lietali na rakete ale museli ste preskakovať bloky a medzery a podobne. Pamätám si akurát na tmavé pozadie a oranžovú a červenú farbu. Hru som hrával na XP alebo možno na 98smičke, istý si nie som lebo to bolo naozaj dávno.
-
canopus
Addict
cafte...hladam nazov vesmirnej hry kde zaciatok sa vynorila obrovska lod a tu bolo potrebne znicit tusim az na konci ak sa nemylim....jednalo sa o hru v style
freelancer,wing-commander,proste vletela do nasej dimenzie,proste kilovacka jak hovado,
diky za pomoc
freelancer,wing-commander,proste vletela do nasej dimenzie,proste kilovacka jak hovado,
diky za pomoc
Hľadám jednu hru. Hral som ju možno tak pred 4-5 rokmi, možno ešte skôr. Bola to taká jednoduchá hra, kde ste ovládali evolúciu pomocou rozličných nástrojov. Napríklad, hodili ste na zem meteorit, z toho vznikol kameň, pridali ste ľudí, tí ho začali obývať a tak jednoducho každým krokom ste išli ˇalej v evolúcií a museli ste bez vyhynutia vydržať čo najdlhšie.
Viem ešte povedať, že tam v pozadí hrala presne taká istá hudba ako pri konci filmu Dannyho parťáci
Neviete ktosi, prosí, jej názov, veľmi by som si ju chcel ešte raz zahrať.
Viem ešte povedať, že tam v pozadí hrala presne taká istá hudba ako pri konci filmu Dannyho parťáci
Neviete ktosi, prosí, jej názov, veľmi by som si ju chcel ešte raz zahrať.
-
nika147
Expert
Ahojte. Neviete mi poradiť nejakú fajn akčnú first-person hru? Takú ako battlefield 2. BF2 je super hra, moderné zbrane, fajn grafika, ale niesú tam misie a to mi vadí. Call of Duty 1 2 sú tiež fajn ale ja by som chcela niečo novodobé nie z 2.svetovky. A call of duty4 mi nepôjde. Mám Pentium 4 CPU 3.00 Ghz 768MB RAM a GeforceFX 5200 128MB.
-
axxis
Addict
prvy a druhy Far crynika147 napísal:Ahojte. Neviete mi poradiť nejakú fajn akčnú first-person hru? Takú ako battlefield 2. BF2 je super hra, moderné zbrane, fajn grafika, ale niesú tam misie a to mi vadí. Call of Duty 1 2 sú tiež fajn ale ja by som chcela niečo novodobé nie z 2.svetovky. A call of duty4 mi nepôjde. Mám Pentium 4 CPU 3.00 Ghz 768MB RAM a GeforceFX 5200 128MB.
-
nika147
Expert
A niečo kde nesú príšery zombíci a mutanti neexistuje?