Paypal

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
akim14
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Paypal

Príspevok od používateľa akim14 »

Toto ma uvitalo 29. februara pri prihlaseni na paypal
Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
Feb 29, 2012: We noticed some unusual activity on the credit card linked to your PayPal account.
Vsetko boli normalne transakcie, splnil som vsetko co chceli, dokonca uz mam niekolko dni aj vsetky pripady uzavrete, ale stale mam obmedzeny pristup. Neviete ako je to s tym Paypalom? Par mailov som im uz napisal ale zial moja anglictina mi nedovoluje tam zavolat a spytat sa co a ako. Ma niekto podobne skusenosti?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Paypal

Príspevok od používateľa ramaya »

Sú to US idiots , nečuduj sa :) Niečo sa im zazdalo alebo sa tam niekto nudil , tak ti to zablokovali. Nemal si v poslednom období v nejakom krátkom čase viac nákupov ? Jediná cesta je bombardovať ich emailami , kým to riadne nevysvetlia. Pri tom základnom účte je tuším aj nejaký limit , koľko môžeš za rok minúť peňazí na nákupy ...
akim14
Medium Star
Medium Star

bolo tam viac mensich transakcii (nakup+predaj na ebay atd.). Mam tam priradenu aj kartu a na PP ucte vyse 50€ a rad by som ich odtial dostal cim skor lebo uz im neverim. Email posielam kazdy den uz od 23. marca (vtedy zavreli posledny pripad) a ani jedna odpoved este neprisla...

mam tam ze
We recently noticed an issue with your account. To see what you can and can't do while your account is limited, go to the Resolution Center.
tak idem do Resolution Center a tam ma caka iba
Limited Account Information
Your account is still limited. Why?
nie som si vedomy ze by som prekrocil nejaky limit a ani ma na nic take neupozornili
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

stalo sa to aj mne asi rok dozadu, ak si splnil vsetko o co ta ziadali (zmena hesla, bezpecnostnej otazky a podobne zalezitosti) a bez zmeny, napis im mail, do par dni ti to odblokuju
akim14
Medium Star
Medium Star

vtipne je to ze ebay ma ide zozrat ze neplatim tie ich poplatky za aukcie ale co uz, tak som to musel zaplatit kartou...

//autoeditácia príspevku (30 Mar 2012, 16:51)
tak som tam predsa zavolal... peniaze si budem moct vybrat 26. septembra 2012, do vtedy mi nechaju ucet zablokovany, nieco s ich podmienkami tam teta trepala. fakt skvele

dalsi telefonat, tentokrat nastvany a vraj si to budem moct po castiach po 30 dnoch vyberat.... 180/30 dni = 6, 50€/6= 8,33, cize kazdy mesiac dostanem "vyplatu" maximalne 8 eur. Toto Paypal proste nevyriesil...
Napísať odpoveď