D: použité oblečenie
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
D: použité oblečenie
Darujem za symbolickú sumu (na pokrytie nákladov a poštovného cca 10€) celé vrece dievčenského oblečenia veľkosti S - M. Myslím, že niekomu by sa také veci mohli hodiť a je mi ľúto to vyhodiť do kontajnera, myslím, že by sa to niekomu mohlo ešte hodiť, a možno máte vo svojom okolí niekoho takého. Prikladám ilustračné fotky. Sú tam rifle, svetre, mikiny, sukničky a plno daľšieho. Ja sám neviem čo tam všetko je.
-
tacosi
Moderátor
Re: D: použité oblečenie
johny541
King
My dávame v rodine také veci do detského domova. Samozrejme všetky musia byť vyprané. Skús sa poinformovať či nejaký detský domov nemáš vo svojom okolí.
-
Grim
Darca
johny541: radšej by som to dal nejakej rodine, mám pocit, že na také rodiny sa serie viac ako na domovy
pre K- (lol už ťa prestalo baviť nosiť to, čo? konečne,...): nie, ja som to nenosil, len som tie veci zachránil pred vyhodením do kontajnera
johny541: radšej by som to dal nejakej rodine, mám pocit, že na také rodiny sa serie viac ako na domovy
pre K- (lol už ťa prestalo baviť nosiť to, čo? konečne,...): nie, ja som to nenosil, len som tie veci zachránil pred vyhodením do kontajnera
-
hakker
Darca
mylsim ze ked napises do najakej nadacie ako je naprk markiza....tak oni to budu vediet zariadit aby to slo do takej rodiny a nie zas dakym nasim spoluobcanom
-
Grim
Darca
...ja viem, ja len či nemáte VY v okolí niekoho, kto by to potreboval...ak nie (nechám to tu pár dní), tak budem hľadať iné cesty, ako sa toho zbaviť...