smazano

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Axelka
Light Expert
Light Expert

smazano

Príspevok od používateľa Axelka »

smazano
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: stydim se za svou zarlivost, ale nemuzu si pomoct :-/

Príspevok od používateľa Pilifo »

Fúha, ženská spamätaj sa, to, čo tu píšeš, nie je podľa mňa normálne. Jediný opodstatnený prípad tvojej žiarlivosti som videl u tej baby, čo sa ho snažila zbaliť. Ale ak ti vadí, že má nejaké kamarátky, tak to veru v poriadku nie je. To sa celý život má stretávať už iba s chlapmi alebo čo?

Tvoje jediné šťastie je, že zatiaľ neprišiel na to, čo všetko mu v duchu vyčítaš. Ak by si mu to nebodaj v nejakej slabej chvíli vytkla, tak by som ťa na jeho mieste asi poslal kade ľahšie.

Skús sa nad takéto bežné veci povzniesť, lebo v takýchto situáciách sa fakt nemáš čoho báť :wink:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Kto neziarli, nemiluje. Ziarlivost je normalna, ale v istej rozumnej miere a v opodstatnenych pripadoch. To co opisujes ty je uz prehnane, mozes si za to sama a aj vies o tom a priznavas, ze mas tento problem so ziarlivostou.

Tazko ti pomoct radami, lebo vies co robis a nechces to zmenit, nechces mu verit a chces ziarlit. Bud sa zmenis a budes sa ovladat alebo skus vyhladat odbornu pomoc.
Axelka
Light Expert
Light Expert

smazano
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ziarlivost je de facto nic ine ako majetnicke sklony, tam je skryty problem
Axelka
Light Expert
Light Expert

smazano
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Axelka a ako ti ma pomoct? Ma uplne prerusit kontakt so zenami? To je uz moc, ak toto od neho pozadujes.

Ano, je normalne pisat neznamej zene co studuje a tak. Uplne normalne.
Axelka
Light Expert
Light Expert

smazano
test
Hardcore addict
Hardcore addict

To, ze hovori o svojej skole, ze sa pyta na skolu aj jej, tak to je normalne. Zda sa, ze ty mas inu mieru na flirt ako zvysok ludi na Zemi (vratane tvojho priatela). Sama pises, ze si ziarliva, ze vies o tom, tak tazko ti je racionalne hodnotit co je flirt a co nie, pretoze tvoj meter v tejto situacii je pokazeny.
Axelka
Light Expert
Light Expert

smazano
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked ho zena bali a on to nevie rozoznat a nevidi to, tak kde je teda problem? Z jeho strany je to teda v pohode, nemas sa coho bat.

Nestaviam sa na nikoho stranu, pisem nezaujato v tejto veci. Ty si dost zaujata, ziarliva a tvoj postoj v tejto veci je neobjektivny a nespravny. V prvom rade musis zmenit seba, prestat sledovat s kym si pise, kolko zien ma na icq, kolko zien mu pise, kolko zien sa na neho pozera a na kolko sa diva ona. Musis zmenit seba, ovladat sa, potlacovat ziarlivost a nevyzvedat.
Axelka
Light Expert
Light Expert

smazano
test
Hardcore addict
Hardcore addict

V takom pripade plati posledna veta z tohto prispevku - http://www.hojko.com/post1811321.html#p1811321
Axelka
Light Expert
Light Expert

smazano
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ľudia ti tu napísali pravdu...teraz som sa zobudil a prichádzam ja...nepostavím sa na ich stranu, nepostavím sa na priateľovu stranu, ale napíšem ti to, čo chceš počuť, pretože ty nič iné počuť nechceš...áno, máš pravdu, to tvoj priateľ je debil, že úplne prerušil kontakt s inými dievčatami, to tvoj priateľ je debil, keď sa s tebou otvorene baví o tom, čo sa páči jemu (napr. japonky), to tvoj priateľ je debil, keď nerozoznal, že iné ženy ho "balia" (možno si si to len ty tak prikrášlila).

A teraz vážne...vo vzťahu sa ľudia bavia o mnohých pre teba horších veciach. Takže buď odborná pomoc pre teba, alebo rozchod pre priateľa...uvidíš, ako sa mu uľaví. Možno to tiež nebude chápať, tak ako nechápe to, že ho balia in ženy...ale ver mi...časom to pochopí. Ty dupeš ako slon po jeho právach a čoskoro začneš aj po ňom a on si bude pripadať ako v base, vydieraný a obviňovaný a ani nebude vedieť za čo.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Zacala si spravne tym, ze si identifikovala vlastny problem. Nacase prejst k druhemu kroku - prestan sa sama seba ospravedlnovat a hladat si vyhovorky pred tym, co ti tu test napisal.

Vyhovorka, ze na psychologa nemas cas ani peniaze je jasny dokaz toho, ze problem nie si odhodlana riesit. Neviem, ako v CR, ale u nas mame rozne centra, v ktorych je mozne sa prihlasit a vyuzivat sluzby psychologa zdarma. Na jedno sedenie tyzdenne si musi vediet spravit cas kazdy. Obzvlast, ak od toho zavisi buducnost vztahu.
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

1. Asi nepoznas vlastnu hodnotu. Ak si nemyslis, ze si v niecom lepsia ako ostatne baby, tak sa bojis, ze ho nejaka "lepsia" isto zbali.
2. Neveris mu. Neveris, ze sa dokaze ovladat a neskoci hned po prvej co sa na neho usmeje. Ako mozes chodis s clovekom, ktoremu neveris?
3. Bojis sa ze ho prestanes vlastnit. Desi ta to, ze ma slobodnu volu a moze si robit co chce. Je tvoja laska ozajstna?

Spojim pribeh alkoholika z Maleho Princa a napis na hrobe hypochondra:
Si ziarliva a dochadza ti, ze si "krava" ale vo svete je vela zenskych co ten problem nemaju. Teda su lepsie a je velka sanca, ze ta tvoj "pan dokonaly" kvoli nejakej opusti. Takze je vlastne tvoja ziarlivost na mieste! Musis si ho predsa strazit! Ked ta nakoniec kvoli tvojej ziarlivosti opusti a najde si inu, budes si hovorit: "Vedela som to!"
Axelka
Light Expert
Light Expert

smazano
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

1. Musis sama seba presvedcit, ze si dost dobra. Pracuj na sebe, aby si bola lepsia ako tie ostatne. Pracuj na tom, aby si videla svoju hodnotu. Ked spozna ine zeny bude vidiet, ze si lepsia a bude rad, ze je s tebou.
2. Musis sa naucit mu verit. To ze sa mu pacia aziatky nic neznamena. Mne sa paci Gerlach a nechcel by som ho mat doma v kuchyni. Ked je s tebou, tak sa mu asi pacis viac ako ryzojedky. Preco by o tom nemohol hovorit?
3. Kolko mas vlastne rokov? Ak si mlada, je dost velka sanca, ze nebudete spolu navzdy. Vo vztahu nie si sama kto bojuje o to, aby to vydrzalo. A len tvoja snaha nestaci.
crank139
Medium Star
Medium Star

Re: smazano

Príspevok od používateľa crank139 »

nechapem oco tu ide preco mi kazdy jej koment ukazuje iba "smazano" ? :D
Zamknuté