Dnes som zapol PC a scandisk a o niečo neskôr aj zobrazenie ikon bolo strašne spomalené. Doteraz sa nič také nestalo. PC je spomalené aj teraz, tiež aj uloženie 6,20 GB na pamäťovú kartu trvalo skoro 1 hodinu. Neviete čím to môže byť ?
Mám:
Procesor: AMD Athilon x2 2.00 Ghz
RAM: 2GB DDR2
Grafická karta: ATI Radeon HD 4670
HDD: MAXTOR STM3250820AS 232GB
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2012, 12:04)
Zdá sa že už je to OK. Bol výpadok el. a PC sa natvrdo vyplo. Keď som ho znova zapol scandisk aj všetko ostatne už išlo normálne. Netuším v čom to mohlo byť. 2 krát po reštarte bol strašne spomalený a teraz zrazu beží normálne.
PC je zrazu pomalý
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC je zrazu pomalý
U mňa sa deje niečo podobné keď kopírujem z jedného HDD na druhý a potom chcem z toho druhého prehrať film tak seká a trvá to niekedy aj 15 či 20 minút kým sa ukľudní. Tiež nechápem čím to je.
Ps.: Seká mi len ten HDD na ktorý som kopíroval, systémový nie. Takže mi sekajú len veci ktoré sú na tom druhom HDD (ten je na Audio/Video takže mi seká každá pesnička či video ktoré sa snažím hneď po kopírovaní prehrať).
Ps.: Seká mi len ten HDD na ktorý som kopíroval, systémový nie. Takže mi sekajú len veci ktoré sú na tom druhom HDD (ten je na Audio/Video takže mi seká každá pesnička či video ktoré sa snažím hneď po kopírovaní prehrať).
Keď Vám to bude sekať, pozrite si procesy, ktorý je práve vtedy najvyťaženejší...
treba prebehnut CCleanerom, Spybotom, Advanced SystemCare a pod.
Ak mas dost pamate, tak vypni virtualnu pamat, nech to neswapuje.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Virtuálna pamäť u mňa byť musí. Mám 8GB DDR3 ale pri BF3 mi hra padala hneď po pár minutách. I keď som zvedavý ako to bude s SSD.