Game of Thrones - Seriál
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Game of Thrones - Seriál
Druhá séria oficiálne začína 1. apríla 2012... to čo si našiel je rekapitulácia prvej série.
-
Space5800
Medium Professional
No fakt...Pardon, som pozrel na followmy.tv a vidím že "odvysielaná" s02e00 tak celý natešený že už začali... planý poplach 
S2E00 You Win Or You Die
ukazal co bolo a co bude aj s komentarom a myslim ze sa mame na co tesit... uz len 4dni:4hodiny:2minuty:19sekund
ukazal co bolo a co bude aj s komentarom a myslim ze sa mame na co tesit... uz len 4dni:4hodiny:2minuty:19sekund
-
lekoklatik
VIP
Ja si radšej počkám tie 2-3 mesiace a zhltnem to celé, pretože už vidím tie nervy z toho týždňového čakania na ďalší diel.
-
uplink
VIP
lekoklatik - amen to that one...ja to robím rovnako. Zatiaľ budem Housovať 
Ja som nevydrzal uz po prvej serii, tak som si precital knihy. Takze to cakanie budem brat ako nutnost, ktora mi az tak nevadi, kedze viem co sa tam cca bude diat.
Práve to čakanie je ono
Síce je to hnusné, ale o tom to je 
Tiez mam precitane vsetky knihy, takze uz to nebude napatie, ze co bude v dalsom diely, skor to bude take typu "ako zobrazia tamtu postavu, hento mesto...atd" 
presne tak, tiez som po jednotke precital (zatial len) dvojku, takze uz len cakam ako to vsetko spraviaFrco napísal:Tiez mam precitane vsetky knihy, takze uz to nebude napatie, ze co bude v dalsom diely, skor to bude take typu "ako zobrazia tamtu postavu, hento mesto...atd"
jojooj teraz ste ma napravili... pockat si na to a potom si dat maraton celkom ze good idea
inak chalani tie knihy ste si kupili alebo warez ?
ja som si kupil, neznasam ebooky, takze ako warez mi to ani nenapadlo hladat, ma to 1000 stran, takze ani neviem ci to takto "vyslo"
Ja som si prečítal ebooky a čakám na preklad 5 dielu 
Spoiler
Inak neviem či som sám ale 4 diel "hostina pre vrany" mi prišiel zatiaľ najslabší , možno pre to že Búrka mečov bola maximálne geniálna 
chlapcom za moravou sa to chcelo aj nascanovat...ColdRain napísal:ja som si kupil, neznasam ebooky, takze ako warez mi to ani nenapadlo hladat, ma to 1000 stran, takze ani neviem ci to takto "vyslo"
ale ja som este necital, zatial si nechcem spolierovat serial... mozno po skonceni tejto serie
Inak tá kniha je na úrovni ? Ako sa číta ? Celkom by som privítal nejakú oddychovku, lebo neustále čítať len odborný text, to potom človek "normálneho" textu zhltne za pár dní niekoľko stovák strán.
Rozmýšľam, že by som si to ako bokovku zaobstaral.
__
Na seriál sa už teším a budem to pozerať po rade, s čakaním. Som si na to zvykol, mám tak rozpozeraných x seriálov.
Rozmýšľam, že by som si to ako bokovku zaobstaral.
__
Na seriál sa už teším a budem to pozerať po rade, s čakaním. Som si na to zvykol, mám tak rozpozeraných x seriálov.
-
vendo
Guru
imo, kniha bude super, kedze ma 800 stran, budes tam mat detaily vsetkeho, preco tamten spravil toto, ako to myslel ked hento povedal atd atd (teda aspon pri vacsine knih to tak je, ze film je akasi hodne okresana verzia knihy)
ked mi skoncia skolske povinnosti, urcite si ju aj ja kupim a velmi rad si ju precitam
ked mi skoncia skolske povinnosti, urcite si ju aj ja kupim a velmi rad si ju precitam
Ja som prve dve cital fyzicky, tie som si aj kupil - lebo tie v tom case jedine vysli v pevnej vazbe, dalsie dve knihy som cital ako ebooky. Dneska je ale myslim uz v predaji aj trojka v pevnej vazbe. Jedna stoji asi 20 eur, takze ked kupis vsetky naraz je to celkom dost.Forsaken napísal:jojooj teraz ste ma napravili... pockat si na to a potom si dat maraton celkom ze good idea
Momo46: suhlas, tam som sa musel az premahat, aby som sa dostal dalej...
Znova sa ukázalo že prevedenie do filmovej podoby je úplne geniálne a v podstate presne také aké som si predstavoval keď som ju čítal
Spoiler
A vlci vyzerajú fantasticky 
-
Sarger
Guru wannabe
Prvá časť im vyšla perfektne... btw kto je tá ženská čo poskakuje okolo Stannisa Baratheona?
-
Sphinx
Addict
ako je to s CZ dub? dnes ide titulkova verzia nedocital som sa kedy zacne dabing.. rad by som to mrkol s dabingom , kedze nie vsetemu rozumiem bez titulkov a casto mi uniknu detaily ked citam .
O 20:00 budú na titulky.com 
Spoiler
Sarger: Je to Melisandra , kňažka ktorá šíri vieru ohnivého boha ktorý má "zachrániť celý svet"