to kto dá za to také peniaze?? prodigy mám veľmi rád, ale za tú cenu tak v rámci festivalu, nie jeden koncert omg...možno tak " 15 " rokov dozadu, teraz nepřichází v úvahu, to už nemá takú cenu
zase platí moje milované : 100 ľudí - 100 chutí. ja osobne by som za to nedal 40€ ani bohovi. ako som spomínal, prodigy mám veľmi rád ale myslím si, že už sú po funuse, videl som ich 3-4x a myslím, že v dnešnej dobe už nedokážu urobiť takú show ako na pohode alebo napr. na rock am ring-u, takže preto by som toľko peňazí nedal.
70-80 € za veľké skupiny je fakt veľa. to už by som si rozmyslel, či by som toľko dal, no ak by bolo niečo čo by som chcel fakt vidieť neváham, popravde, nevyťahujem 80€ z vačku na koncerty každý deň, takže tak.. aj tak sa mi nechce veriť že od Vás pýtajú na SR také ceny, tu som ti vybral na porovnanie ceny "veľkých" skupín v prahe tento rok -
Red Hot Chili Peppers - 27.8. 2012, Synot Tip Arena, 1.490kč = 60,25€
Pearl Jam - 2.7. 2012, O2 arena, 1 190,00 Kč = 48,12€
Coldplay - 16.9.2012, Synot Tip Arena, 1.200 Kč = 48,52€
(jedná sa samozrejme o najlacnejšie lístky, ale aj na prodigy 40€ je najlacnejší ak som správne pochopil sovieta)
to len pre porovnanie, preto si myslím, že koncert prodigy na SR je zbytočne predražený (asi ako každý väčší koncert na SR)
To je možno pravda, ale vypredané to bude na 101%, a nie je to zámer? Načo by šli nižšie.
btw., áno, 39 na státie je najnižšia cena, za tribúnu je 50, no ja by som na tribúnu určite nešiel.