Láska? Kamarátstvo?
Láska? Kamarátstvo?
Zdravím, takže naš vek je 18 (oboch)
Spoznali sme sa pred 9 mesiacmi a od tej chvíle sme neustále spolu, buď prostredníctvom SMS/telefonátov/internetu/alebo sme spolu von...Od tej doby za sebou chodíme, čakáme sa po škole, po škole do mesta (v lete park), večerami von, a takmer neustále sme spolu. Ja k nej niečo cítim už od začiatku, ale neviem ako je to s jej strany, pár krat som sa snažil otvoriť tu tému "nás" ale ona vždy tvrdila že je priskoro, a naposledy začala hovoriť že sa ešte boji...keď sme spolu tak robíme všetko možne, šteklenie, obchytenie sa, dotýkame sa proste všelijak možne, aj hlávkami, občas nosami, často sa k sebe prichýlime...ale ona vždy tvrdi že sa boji vzťahu, takto fungujeme už 9 mesiacov, myslim že som nanej dokonca závislý a je mi s ňou strašne fajn, vobec by som nechcel pomyslieť nato že ju stratím, a ona tiež tvrdi že jej je somnou veľmi fajn, mame spoločné zmýšanie, podporujeme jeden druhého vo všetkom
Dokonca ešte aj na Silvestra sme boli spolu u nej, a bolo fájn. Je jasne že občas sme mali hádky, ale vždy sme to zatiaľ vyriešili. Už padla aj nejaka ta pusa/dve ale problem je v tom, (ako som už spomínal) že ona mi tvrdí že vzťah nechce, že odjakživa funguje sama, a tak je jej najlepšie/nechce sa viazať a take veci okolo toho.
Preto sa pýtam, myslíte že mam ešte čakať? alebo ako to poriešit? túto situáciu?
Spoznali sme sa pred 9 mesiacmi a od tej chvíle sme neustále spolu, buď prostredníctvom SMS/telefonátov/internetu/alebo sme spolu von...Od tej doby za sebou chodíme, čakáme sa po škole, po škole do mesta (v lete park), večerami von, a takmer neustále sme spolu. Ja k nej niečo cítim už od začiatku, ale neviem ako je to s jej strany, pár krat som sa snažil otvoriť tu tému "nás" ale ona vždy tvrdila že je priskoro, a naposledy začala hovoriť že sa ešte boji...keď sme spolu tak robíme všetko možne, šteklenie, obchytenie sa, dotýkame sa proste všelijak možne, aj hlávkami, občas nosami, často sa k sebe prichýlime...ale ona vždy tvrdi že sa boji vzťahu, takto fungujeme už 9 mesiacov, myslim že som nanej dokonca závislý a je mi s ňou strašne fajn, vobec by som nechcel pomyslieť nato že ju stratím, a ona tiež tvrdi že jej je somnou veľmi fajn, mame spoločné zmýšanie, podporujeme jeden druhého vo všetkom
Dokonca ešte aj na Silvestra sme boli spolu u nej, a bolo fájn. Je jasne že občas sme mali hádky, ale vždy sme to zatiaľ vyriešili. Už padla aj nejaka ta pusa/dve ale problem je v tom, (ako som už spomínal) že ona mi tvrdí že vzťah nechce, že odjakživa funguje sama, a tak je jej najlepšie/nechce sa viazať a take veci okolo toho.
Preto sa pýtam, myslíte že mam ešte čakať? alebo ako to poriešit? túto situáciu?
Re: Láska? Kamarátstvo?
ako hovorievala moja babka "nevidis pre oci?"
z tohto nic nebude. mozte spolu travit x hodin denne, ked ona neciti "to" tak si nepomozes. ja som sice starsi, ale pred rokom som zazival nieco podobne. chcel som viac a nevedel som dlho dostat z jej odmietaveho postoja, ale nechcel som o nu prist ako o cloveka, s ktorym je super preto som to musel prekusnut.
takze bud sa zmieris s tym, ze z toho vztah nebude, alebo sa na to vysyp...
z tohto nic nebude. mozte spolu travit x hodin denne, ked ona neciti "to" tak si nepomozes. ja som sice starsi, ale pred rokom som zazival nieco podobne. chcel som viac a nevedel som dlho dostat z jej odmietaveho postoja, ale nechcel som o nu prist ako o cloveka, s ktorym je super preto som to musel prekusnut.
takze bud sa zmieris s tym, ze z toho vztah nebude, alebo sa na to vysyp...
Je to tak, ako píše jackb. Nevidím dôvod, prečo by niekto nechcel vzťah s osobou s ktorou sa cíti dobre, s ktorou si rozumie atď. Jediný dôvod, prečo ťa odbíja týmito rečičkami je, že si pre ňu len kamarát a nechce nič viac. Nebudeš mať však istotu, pokiaľ jej otvorene nepovieš, čo k nej cítiš a nenechaj sa odbiť jej rečami, že je to priskoro a pod. Stretávate sa už skoro rok každý deň, tak dokedy máš čakať?
Ja som bol odbijany rok a potom sa vsetko zmenilo na jednej chate. Mali sme dve promile, ale aj po vytriezveni nas to drzalo. A drzalo to velmo dlho. Preto napisem, aby si sa nevzdaval a bojoval. Ak ta vyhodi dverami, vratis sa oknom. Ak zatvori okno, najdes si zadny vchod. Bojuj a nevzdavaj sa!
Súhlasím s hekerom, a myslím, že v podstate už dávno spolu chodíte, len ona to tak nechce pomenovať (prečo, to neviem).
Spýtaj sa jej, či aj s inými kamarátmi sa bozkáva, obchytkáva.... Ak povie, že nie, no tak je potom jasné, že k tebe niečo cíti.
Dokonca jedna kamarátka tiež chalanovi stále tvrdila, že nie, oni spolu nechodia, ale pritom už spolu chodili. Len neviem, po akej dobe to "zoficiálnili".
Inak, má len 18, ako môže tvrdiť, že samej jej je najlepšie a odjakživa funguje sama?
Zrejme asi nemala ešte žiadny vzťah, a preto sa bojí.
Spýtaj sa jej, či aj s inými kamarátmi sa bozkáva, obchytkáva.... Ak povie, že nie, no tak je potom jasné, že k tebe niečo cíti.
Dokonca jedna kamarátka tiež chalanovi stále tvrdila, že nie, oni spolu nechodia, ale pritom už spolu chodili. Len neviem, po akej dobe to "zoficiálnili".
Inak, má len 18, ako môže tvrdiť, že samej jej je najlepšie a odjakživa funguje sama?
Zrejme asi nemala ešte žiadny vzťah, a preto sa bojí.
tiez by som nehadzala flintu do zita. hlavne ak mas rad len ju.. moze mat nejaky blok z minulosti alebo sa boji bolesti, v pripade, ze by ste sa neskor rozisli. niektori ludia su proste velmi senzitivni a boja sa sklamani. obzvlast baby riesia niekedy take veci, co by sa chalanom ani neprisnili
bud trpezlivy a spoznavajte sa dalej. 18 nie je este vek na riesenie nejakych zaväznych vztahov. nemas co stratit, ak ste k sebe uprimni 
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Stat sa sice moze cokolvek, ale dovolim si tvrdit, ze situacia aku opisal heker je jedna z 10 ...nie to je malo, jedna zo sto, kedy sa clovek dostane z tej legendarnej friendzone.
Mas osemnast, cakat pol roka, rok je podla mna zbytocna strata casu, zvlast ked sanca je minimalna az hraniciaca so ziadnou. Vyuzi tento vek lepsie, tiez som kedysi tak asi rok a pol, cca v Tvojom veku, bez prepacenia predrbal a teraz to lutujem, lebo ten cas sa mi uz nevrati.
Mas osemnast, cakat pol roka, rok je podla mna zbytocna strata casu, zvlast ked sanca je minimalna az hraniciaca so ziadnou. Vyuzi tento vek lepsie, tiez som kedysi tak asi rok a pol, cca v Tvojom veku, bez prepacenia predrbal a teraz to lutujem, lebo ten cas sa mi uz nevrati.
zavisi od priorit. ja nelutujem cas, ktory som stravila s niekym vynimocnym, aj ked sa rozhodol pre inu. v 18 su platonicke vztahy v pohode, v ramci spoznavania vnutorneho sveta opacneho pohlavia. trpezlivost ruze prinasa.
Vigor a co by si spravil inak? presmeroval svoje city inym smerom?
Vigor a co by si spravil inak? presmeroval svoje city inym smerom?
-
Vigor
King
Inak? Toho by bolo. Ale ak to mam nejako zosumarizovat. Vazil by som si viac seba, zachoval by som si hrdost, ktoru som si vtedy postupal. To nebolo o tom, ze by som nevedel, ze to nema vyznam. Ale nechcel som si to pripustit, klamal som vedome sam sebe, ze ano treba dufat bla bla. Kazdy chlap co bol vo friendzone to pozna skratka.
Aktualne sa s danou holkou uz nebavim. Na 99% je to totiz tak, ze dana holka si najde chlapa, s ktorym vie ze chce byt hned (a nemusi to zistovat pol roka ci rok, ako si mysli friendzonovana obet). A kamarat sa stane odrazu zbytocnym. Bol totiz iba akasi zaplata, kym pride chalan u ktoreho preskoci iskra. A toto si clovek nechce pripustit, ani ja som nechcel. Bol som hlupy a naivny a presne to by som zmenil.
Aktualne sa s danou holkou uz nebavim. Na 99% je to totiz tak, ze dana holka si najde chlapa, s ktorym vie ze chce byt hned (a nemusi to zistovat pol roka ci rok, ako si mysli friendzonovana obet). A kamarat sa stane odrazu zbytocnym. Bol totiz iba akasi zaplata, kym pride chalan u ktoreho preskoci iskra. A toto si clovek nechce pripustit, ani ja som nechcel. Bol som hlupy a naivny a presne to by som zmenil.
Oukey, chapem. Treba mat svoju hrdost a sebauctu.
Mne sa pacil jeden chalan, ktory mi hned na zaciatku povedal, ze mozme byt len kamarati. Pre mna bol tak vynimocny, ze som sa zmierila s friendzone (aj ked nas vztah nebol az taky intenzivny, ze by sme boli spolu kazdy den.) A v podstate by som bola do neho zalubena tak ci tak, ziaden iny chalan by na tom nic nezmenil. Preto to nelutujem.
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2012, 22:28)
Mne sa pacil jeden chalan, ktory mi hned na zaciatku povedal, ze mozme byt len kamarati. Pre mna bol tak vynimocny, ze som sa zmierila s friendzone (aj ked nas vztah nebol az taky intenzivny, ze by sme boli spolu kazdy den.) A v podstate by som bola do neho zalubena tak ci tak, ziaden iny chalan by na tom nic nezmenil. Preto to nelutujem.
spravaj sa ako chlap a nie ako plysova hracka. ta baba si vobec neuvedomuje, ako ta namotava. skus si vytvorit odstup, lebo ranis sam seba. ked s tebou nechce chodit a nema na to nejaky realny vazny dovod, tak skus obmedzit vase stretnutia, venuj sa viac ostatnym kamaratom a rataj s tym, ze jedneho dna ti predstavi svojho vyvoleneho.keď sme spolu tak robíme všetko možne, šteklenie, obchytenie sa, dotýkame sa proste všelijak možne, aj hlávkami, občas nosami, často sa k sebe prichýlime...
Ale práveže ja nechcem nič s ňou obmedzovať, som do nej blázon. Nedokážem to obmedziť, s ňou sa cítim tak fajnkathleen napísal:Oukey, chapem. Treba mat svoju hrdost a sebauctu.
spravaj sa ako chlap a nie ako plysova hracka. ta baba si vobec neuvedomuje, ako ta namotava. skus si vytvorit odstup, lebo ranis sam seba. ked s tebou nechce chodit a nema na to nejaky realny vazny dovod, tak skus obmedzit vase stretnutia, venuj sa viac ostatnym kamaratom a rataj s tym, ze jedneho dna ti predstavi svojho vyvoleneho.
tak si to uzivaj, ale ber to ako kamaratstvo a nediv sa, ked ti jedneho dna zacne basnit o nejakom chalanovi.
kathleen pise velmi spravne.
aaa snad este, ze je to druh vztahu, v ktorom su dvaja ludia a je okrem svojho chcenia akceptovat aj chcenie/nechcenie tej druhej strany. lebo z druhej strany, ako by si to citil ty, keby ona od teba chcela vztah, ale ty by si ho s nou nechcel? citil by si sa dobre keby na teba vyvijala natlak?
aaa snad este, ze je to druh vztahu, v ktorom su dvaja ludia a je okrem svojho chcenia akceptovat aj chcenie/nechcenie tej druhej strany. lebo z druhej strany, ako by si to citil ty, keby ona od teba chcela vztah, ale ty by si ho s nou nechcel? citil by si sa dobre keby na teba vyvijala natlak?
Ja naňu nátlak práveže nevyvíjam, nikdy som ju do ničoho netlačil. Len keď začnem riešiť vzťah tak povie nech nezačínam lebo skončíme pohádaný. Že ona sa nechce vrhať do vzťahu, lebo pri nej skončili všetky nie najlepšie...jackb napísal:kathleen pise velmi spravne.
no a comu na tom nerozumies? NEchce vztah, tak to akceptuj
-
audiotrack
VIP
keby ten vzťah chcela čo i len trošku, za tých 9 mesiacov by si ju isto zlomil. To je sakra dlha doba, keď ste spolu tak často. Ak je tvrdohlavá a vraví že ho nechce, tak sú tam len dve možnosti:
1) nechce ho, je rada voľná a neviazaná, možno ju vzrušuje práve to, že hocikedy sa môže začať stretávať s iným bez toho aby mala pocit viny
2) chce ho, ale nie s tebou. Nie si pre ňu fyzicky alebo psychicky príťažlivý
1) nechce ho, je rada voľná a neviazaná, možno ju vzrušuje práve to, že hocikedy sa môže začať stretávať s iným bez toho aby mala pocit viny
2) chce ho, ale nie s tebou. Nie si pre ňu fyzicky alebo psychicky príťažlivý
Hnusná situácia, ja by som sa naňu vykašľal alebo začal sa s ňou hrať, jedine tak sa dostaneš z friendzone, ale aj to len v jednom z xxxx prípadov. Napr začať ju ignorovať, baviť sa s ňou inak ako predtým, byť trochu odmeraný a tak.
Takisto to že sa stretávate takmer každý deň + ste pravidelne v kontakte nie je perfektné, ja so svojou polovičkou vídam 2 max 3 krát do týždňa(niekedy len raz), sem tam si napíšeme neake pekné sms alebo zavolame si. Keby som sa s ňou mal vidieť každý deň tak by som po nej tak netúžil, lebo by som to bral za neakú samozrejmosť že ju budem vidieť hneď na ďalší deň
Ja na tvojom mieste skúsim ignoráciu či by ti po 2/3 dňoch napísala že prečo sa neozývaš
Takisto to že sa stretávate takmer každý deň + ste pravidelne v kontakte nie je perfektné, ja so svojou polovičkou vídam 2 max 3 krát do týždňa(niekedy len raz), sem tam si napíšeme neake pekné sms alebo zavolame si. Keby som sa s ňou mal vidieť každý deň tak by som po nej tak netúžil, lebo by som to bral za neakú samozrejmosť že ju budem vidieť hneď na ďalší deň
Ja na tvojom mieste skúsim ignoráciu či by ti po 2/3 dňoch napísala že prečo sa neozývaš
Sú aj časy keď sa nevidíme pár dni, maximálne týždeň. Ale skúšal som to že som sa neozval, nedal som jej o sebe vedieť a vžd sa ozvala ešte v ten istý deň, že čo je so mnou.Filipito napísal:Hnusná situácia, ja by som sa naňu vykašľal alebo začal sa s ňou hrať, jedine tak sa dostaneš z friendzone, ale aj to len v jednom z xxxx prípadov. Napr začať ju ignorovať, baviť sa s ňou inak ako predtým, byť trochu odmeraný a tak.
Takisto to že sa stretávate takmer každý deň + ste pravidelne v kontakte nie je perfektné, ja so svojou polovičkou vídam 2 max 3 krát do týždňa(niekedy len raz), sem tam si napíšeme neake pekné sms alebo zavolame si. Keby som sa s ňou mal vidieť každý deň tak by som po nej tak netúžil, lebo by som to bral za neakú samozrejmosť že ju budem vidieť hneď na ďalší deň![]()
Ďalej keď ju chodím odprevádzať k škole tak jedna holka nás tam začala očumovať, a neskôr som zistil že neočumuje nás, ale mňa, neskôr som si našiel od nej aj na FB zopár veci (ani netuším ako so ma našla, ale všetko som ignoroval). Ale k veci, ide o to že s touto holkou čo ma očumuje tak s ňou domňa vždy podrbuje ta holka o ktorej sa tu bavím celý čas, a nie len s ňou, ale aj s inými mojími nápadničkami domňa drbe a drbe. Čo si myslíte prečo to robí?
Potom ďalšia vec je príklad, ona bola bez nálady, bola úplne mimo, tak som jej povedal že prídem zaňou aby sme to napravili, no ona mi povedala že NIE, výrazne mi to zakázala, že nech sa neopovažím prísť, lebo nieje v stave ísť s niekým von. Ale ja som nato kašlal, a vybral som sa zaňou, najprv bola bez nálady (ako som spomínal) ale potom postupne to bolo lepšie a lepšie, až bol na jej tvári úsmev a normálne sme sa bavili, vyobjímali a vystískali sme sa (hoci to vždy) a ešte mi aj poďakovala že som prišiel. A nieje to prvý krát čo mi tak zakázala prísť za ňou a ja som to vždy porušil a ona bola len rada, tak prečo to robí?
Čo sa týka iných veci, trebárs, tak vždy mi povie nech sa nič nepýtam, ale nech to spravím, lebo najlepšie veci sú nečakané. Ale tu je problém že ja to tak s ničoho nič nedokážem: vrhnuť sa okolo nej a pobozkať ju
Toto robi veľa žien/dievčat, proste povedia nie aj keď chcú aby si prišiel, a je už len na tebe či to vycítiš a rozhodneš sa správneSystem765 napísal: NIE, výrazne mi to zakázala, že nech sa neopovažím prísť
hm, ja ako baba neocakavam, ze chalan bude robit opak toho, co poviem. podla mna je to odveci, lebo vzdy to baba moze obratit proti tebe. bud povie, ze "keby si ma poznal, vedel by si, ze v skutocnosti chcem, aby si prisiel" alebo povie: " ved som hovorila, aby si nechodil".
byt chlapom, tak sebou nenecham takto mavat. nech si rozmysli kazdy co chce a nauci sa to aj vyjadrit. inak je to zacarovany komunikacny kruh a stracat bude vzdy ten, ktory sa viac obetuje.
byt chlapom, tak sebou nenecham takto mavat. nech si rozmysli kazdy co chce a nauci sa to aj vyjadrit. inak je to zacarovany komunikacny kruh a stracat bude vzdy ten, ktory sa viac obetuje.