Prekvapenie pre priateľa
Re: Prekvapenie pre priateľa
toto dam asi precitat mojej frajerke. hlavne ten strapon sa pokusim nenapadne vyzdvihnut
i-Cube, to myslíš vážne? A čože chceš, aby ťa s ním do zadku nakladala? 
ako sa da najest be prehltnutia ??TommyHot napísal:uplne bude stacit ak prehltnes..
Akoze navarit romanticku veceru je pekne ale jt to mega klise ...
Stale nechapem to prehltanie, ved kazdy prehlta ked je. Alebo je to neaky novodoby slang ?!
Kazdopadne k moja rada: nerobit nic extra, normalne sa porozpravat a byt spolu. Kazdemu zdravemu vztahu toto musi stacit. A nie sa pri kazdej prilezitosti, narodeninach, meninach, vianociach, valentina, vyrocia, den zien trapit co nove vymysliet kks ...
lol, tak toto pobavilo
si zadrel riadne. Ale teraz vážne. Však len troluješ?
si zadrel riadne. Ale teraz vážne. Však len troluješ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Premazane 
Tiež sa pripájam k tým, pre ktorých pivo v ruke a sex nejdú dokopy... Veľa vecí na svete je fajn, ale väčšinou nie naraz 
No a typ prekvapenia... Závisí od toho, či si rád užíva ako dominantný, alebo sa mu naopak bude páčiť, ak vezmeš veci do vlastnej réžie...
Tu ti poradí 20 chalanov plno rôznych vecí... A keď z toho vyškrtneš 15 panicov, tak zo zvyšných piatich má aj tak každý vlastné fantázie... Ty toho svojho poznáš najlepšie
// unified: zomrel som
No a typ prekvapenia... Závisí od toho, či si rád užíva ako dominantný, alebo sa mu naopak bude páčiť, ak vezmeš veci do vlastnej réžie...
Tu ti poradí 20 chalanov plno rôznych vecí... A keď z toho vyškrtneš 15 panicov, tak zo zvyšných piatich má aj tak každý vlastné fantázie... Ty toho svojho poznáš najlepšie
// unified: zomrel som
pragmatik
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2012, 21:04)
nic extra nechystaj, mozno aj tak nebude mat chut.. navar, nakup pivo, priprav sa na moznosti masaz, vana, dobry film a zaver vecera nechaj na nom.. pradlo moze byt pekne, ale on chce aj tak to pod tym