Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
dalsi prakticky neexistuje..v bazare najdes skoro nove za dobry peniaz (ostane aj na pivo
)
Zdravicko panove..potreboval by som poradit dajaky mobilek s qwertz/y vysuvaciou klavesnicou..momentalne mam N900 ale som na nu prikratky ten mobil je pre inu kategoriu ludi
) takze by ste mi mohli poradit dajaky mobil chcel som HTC desire Z ale uz si myslim ze su aj lepsie...Vdaka za rady
Keď že som zástancom mobilov Motorola
odporúčam ti:
1. Motorola Pro - i keď iba jedno-jadrový 1Gh procesor a android 2.2
2. Milestone 2
3. Motorola DROID 3
1. Motorola Pro - i keď iba jedno-jadrový 1Gh procesor a android 2.2
2. Milestone 2
3. Motorola DROID 3
len si ceny pozri cez najnakup alebo tak pretoze ten qcomp je nejaky prehnany s tymi cenami ...
telefon ktory ostatni predavaju za 230e oni predavaju za 326e ...
telefon ktory ostatni predavaju za 230e oni predavaju za 326e ...
to odkial su nie je podstatne zaruka je u predajcu a zo zakona musi byt 2 roky.
najdu sa aj take co maju dobre recenzie a o dost nizsie ceny.
telefony bez slovenciny sa daju opravit a vo vacsine pripadov ta na to upozornia.
niektore eshopy maju aj kamenny obchod, ale to nic nemeni kamenny nekamenny ...
najdu sa aj take co maju dobre recenzie a o dost nizsie ceny.
telefony bez slovenciny sa daju opravit a vo vacsine pripadov ta na to upozornia.
niektore eshopy maju aj kamenny obchod, ale to nic nemeni kamenny nekamenny ...
-
guess.whoo
Redeemer
po stylovej stranke sa mi strasne nepaci, ale pod kapotou ukryva dobru vybavu na tu cenu
no ved to + obsah balenia tiez nepatri k tym najchudobnejsim
-
uplink
VIP
Tá "Verzia Kinza" je česká napodobnenina Verzo Kinzo, pôvodného telefónu, alebo je jedno z toho len skomolený názov? Btw. za tú cenu je ten HW rozprávkový.
-
guess.whoo
Redeemer
uplink vykasli sa na HTC One, ber toto 
-
uplink
VIP
guess.whoo - už som ho zaplatil, ale pravda! Tento ho rozbije!
Ináč pre Endeavor som sa rozhodol z dvoch dosť stupídnych dôvodov. Prvý nie je až taký hlúpy, Tegra 3 [kto to využije?] a druhý je názov a trailer 
To "mighty quadcore" ma dostalo
proste must have 
To "mighty quadcore" ma dostalo
Potom by si mohol hodit podobnu recenziu ako na Xperia S, kedze One X pravdepodobne zeberiem niekedy cez leto
/OT
/OT
Sony xperia s alebo HTC one S,X
Zdravím,
Potrebujem poradiť s kúpov mobilu, neviem sa rozhodnúť medzi Sony Xperia S alebo HTC one X alebo HTC one s.
Za xperiu hovorí dizajn, za Xko zasa výkon, no na internete som pozeral testy a HTC aj so svojím Ohromným výkonom SEKALO
Bol som pevne rozhodnutý pre Xko ale to sekanie ma niako odradzuje, O Htc one s som toho moc nenasiel...
+ Poznáte niaky overený zahraničný obchod s Mobilmy kde su najnižšie ceny? (napríklad UK aleb DE), pretože keď som sa tak pozeral tak u nás stojí xperia 460E a v česku 403E (heureka).
ĎAKUJEM ZA RADY
Potrebujem poradiť s kúpov mobilu, neviem sa rozhodnúť medzi Sony Xperia S alebo HTC one X alebo HTC one s.
Za xperiu hovorí dizajn, za Xko zasa výkon, no na internete som pozeral testy a HTC aj so svojím Ohromným výkonom SEKALO
Bol som pevne rozhodnutý pre Xko ale to sekanie ma niako odradzuje, O Htc one s som toho moc nenasiel...
+ Poznáte niaky overený zahraničný obchod s Mobilmy kde su najnižšie ceny? (napríklad UK aleb DE), pretože keď som sa tak pozeral tak u nás stojí xperia 460E a v česku 403E (heureka).
ĎAKUJEM ZA RADY
Re: Sony xperia s alebo HTC one S,X
ak mas nejake konkretne otazky ohladom Xperie S mozes sa pytat som jej uzivatelom asi mesiac
-
johny541
King
Re: Sony xperia s alebo HTC one S,X
Pokiaľ viem, aj Uplink vlastní Xperiu S.
Bonno ako si spokojný z mobilom?
Seká ti video, poprípade trasie ti ho?, NESEKÁ?, Výdrž batérie je naozaj tak strašná ako sa píše?
Bol by som rád ak by ste sa vyjadrili aj ohľadom spomínaných HTC
ĎAKUJEM
Seká ti video, poprípade trasie ti ho?, NESEKÁ?, Výdrž batérie je naozaj tak strašná ako sa píše?
Bol by som rád ak by ste sa vyjadrili aj ohľadom spomínaných HTC
ĎAKUJEM
nejak extra videa na nanom nesleduje skusal som akurat nejaky Bluray rip koncertu AC/DC s velkostou 8GB a nemal som pocit aby mobil trhal skor som sa zameral na krasny displej
a k tej vydrzi sa neviem vyjadrit ja ho nabijam kazdy den kedze ho pouzivam aj ako pracovny nastroj viem ze ked ho v sobotu rano vytiahnem z nabijacky nabijam ho az v nedelu vecer a to pri cca 40% baterie ale to cez vikend max 15 min hovor pravidelna kontrola mailom a nejaka ta sms internet max 10 minut
telefon som hlavne porovnavam s EVO 3D kedze ho maju 3 kolegovia a to mi pride oproti nemu ako raketa hlavne co sa tyka narocnejsich flash animacii a pod. nacitavanie videi a praca s malymi subormi foto a PDF
este viem ze po internete sa pise o dost zlej odozve dotykovyh tlacidiel ale narozdiel od inych telefonoch sa mi pri hrach nestava ze si hru zrusim alebo pauznem (taky maly postreh
)
a k tej vydrzi sa neviem vyjadrit ja ho nabijam kazdy den kedze ho pouzivam aj ako pracovny nastroj viem ze ked ho v sobotu rano vytiahnem z nabijacky nabijam ho az v nedelu vecer a to pri cca 40% baterie ale to cez vikend max 15 min hovor pravidelna kontrola mailom a nejaka ta sms internet max 10 minut
telefon som hlavne porovnavam s EVO 3D kedze ho maju 3 kolegovia a to mi pride oproti nemu ako raketa hlavne co sa tyka narocnejsich flash animacii a pod. nacitavanie videi a praca s malymi subormi foto a PDF
este viem ze po internete sa pise o dost zlej odozve dotykovyh tlacidiel ale narozdiel od inych telefonoch sa mi pri hrach nestava ze si hru zrusim alebo pauznem (taky maly postreh
ďakujem,
No myslel som sekanie hlavne pri natáčaní videa, mne osobne by taktiež nevadili senzorové tlačidlá.
Od tej xperie ma odrádza hlavne na fórach často spomenuté: SEKNUTIE CELÉHO MOBILU a I S 2Jadrom nejde plinule
Práve preto sa začínam skor prikláňať k HTC ONE S......Na videach som nezaznamenal ani jeden "BUG ČI LAG"
Ide plinulo, a hlavne sa jedná o TEGRA 3 (to by malo zabespečiť dobrý výkon)
I keď je pravda že nadstavba je dosť náročná na RAM..no neviem
Hlavne preto sem píšem
No myslel som sekanie hlavne pri natáčaní videa, mne osobne by taktiež nevadili senzorové tlačidlá.
Od tej xperie ma odrádza hlavne na fórach často spomenuté: SEKNUTIE CELÉHO MOBILU a I S 2Jadrom nejde plinule
Práve preto sa začínam skor prikláňať k HTC ONE S......Na videach som nezaznamenal ani jeden "BUG ČI LAG"
Ide plinulo, a hlavne sa jedná o TEGRA 3 (to by malo zabespečiť dobrý výkon)
I keď je pravda že nadstavba je dosť náročná na RAM..no neviem
Hlavne preto sem píšem
no neviem kde citas tie recky ale hlavne co ja viem gsmarena a pod. pisu otom ze telefon ,,nepozna zasekavanie" to co pisu väcsinou ludia niekedy tak neberiem do uvahy neviem to porovnat s HTC ONE kedze som ten telefon ani nevidel ale su taky ktory ho vedie hoci pouzivaju 3510i
tu mas pekne porovnanie Xperia S a SGS II
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s_v ... ew-734.php
tu mas pekne porovnanie Xperia S a SGS II
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s_v ... ew-734.php
HTC One S nemá tegru 3. Je tam Snapdragon S4 dvojjadro. One S sa na týchto prvých recenziách oproti One X neseká lebo má podstatne nižšie rozlíšenie a menšiu uhlopriečku displeja.Do rúk sa dostali zatiaľ len prvé modely, nemusia byť až tak odladené. Čo sa týka Xperie, tak jediný problém sú tie senzorové tlačidlá (je to o zvyku) a na niektorých kusoch žltne displej a objavujú sa škvrny. Z tejto trojice sa mi najviac pozdáva One S, HD rozlíšenie na mobilnom displeji síce vyzerá krásne ale keď to má ísť na úkor plynulosti, radšej sa prikloním nižšiemu (konkrétne 960 x 540). Plus niekoľko prvých recenzantov povedalo že sa im celkovo One S lepšie drží v ruke, no to už je subjektívne niekto má väčšiu dlaň a niekto menšiu. Tiež treba zohladniť že Sony Xperia S zatiaľ nemá ICS a teda ked ho dostane, tak by mala ísť plynulejšie (HW akcelerované prostredie)