Kupim mobilny telefon z akcie Telekomu, mam zaujem o tieto typy:
HTC Explorer
alebo
Samsung Galaxy Ace
alebo
Samsung Galaxy Y
alebo
LG P690
Cena do 100€, len novy, so zarukou
lock
Re: K: Mobilny telefon
Skoncil mi teraz pausal takze si mozem zobrat hociktory z uvedenych, takze staci povedat ,ktory by si chcel. Na cene sa dohodneme.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar, zatial mam 2 ponuky na ten HTC Explorer za 100€ a osobka, ale ak by si vedel ponuknut ten samsung Ace za 100€ tak beriem
-
RATZINGER666
Darca
PAuLi3: za 100e Ti mozem vybrat ktorykolvek z nich, mozno aj nieco vyssie, ozvi sa mi 
// okolo tej stovky tam ale naozaj najlepsie vychadza ten Ace...
// okolo tej stovky tam ale naozaj najlepsie vychadza ten Ace...
-
uplink
VIP
Trochu to tu hijacknem
snáď sa pauli3 nenahnevá. Ratzi, za koľko by sme sa dohodli na HTC Wildfire S? A koľko za Lumia 800? Resp. Nokia 500.
A pauli3, aby som nebol hyena, tak Ti ponúkam Samsung Omnia 7 za 120 eur, ale len pre Teba. Nový, v zadných fóliach. Je to super telefón, používam ho už týždeň. Avšak nemá dobré apps, ale tie vstavané sú fantastické. Výdrž na jedničku, zvuk na jedničku, audio design ditto, design ditto. Vstavané apps paráda. Škoda že má WinMo 7
.
A pauli3, aby som nebol hyena, tak Ti ponúkam Samsung Omnia 7 za 120 eur, ale len pre Teba. Nový, v zadných fóliach. Je to super telefón, používam ho už týždeň. Avšak nemá dobré apps, ale tie vstavané sú fantastické. Výdrž na jedničku, zvuk na jedničku, audio design ditto, design ditto. Vstavané apps paráda. Škoda že má WinMo 7
-
PAuLi3
Darca
ratzinger: dik za ponuku, aky mas pausal? lokes mi tiez chcel vybrat ace na pausal Podla seba 3, no v telekome mu povedali, ze ta akcia za 1€ uz neplati pre jeho pausal a takze by stal 99€, ale ak by si mal iny pausal, za ktory by si teda vedel vybrat ten ace, tak za 100€ ho urcite beriem
Uplink: ten samsung tiez vyzera v pohode a cena je super, ovsem cenovy strop som si dal 100€ (ja viem 20€ hore dole, ale aj tak), Dostal som ponuku na HTC explorer za 85€, zajtra ho idem pozriet, takze ak by to nevyslo, tak dam vediet
Uplink: ten samsung tiez vyzera v pohode a cena je super, ovsem cenovy strop som si dal 100€ (ja viem 20€ hore dole, ale aj tak), Dostal som ponuku na HTC explorer za 85€, zajtra ho idem pozriet, takze ak by to nevyslo, tak dam vediet
-
uplink
VIP
Anytime man 
-
PAuLi3
Darca
kupene mimo fora, lock