Nalepovacia fólia
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nalepovacia fólia
Zdravím, mám telefón Samsung Galaxy Ace. V zadu na ňom mám originálny biely kryt batérie. Keďže je biely, už dlhšie rozmýšlam nad možnosťou si ho trošku individualizovať - a to nalepením fólie na neho. Nejde mi o nálepku alebo obrázok aké sú dostupné napríklad na Skinzone, ale skôr o priesvitnú farebnú fóliu (niečo ako farebná lepiaca páska), ktorá bude buď samolepiaca alebo aplikovateľná pomocou tepla (fén/teplovzdušná pištol). Nestretli ste sa niekto s takýmto materiálom, prípadne neviete kde by som ho zohnal?
Re: Nalepovacia fólia
a to chceš aby sa to nezničilo alebo len tak lebo mal by nato byť original proti odretiu a poškriabaniu a to sa lepí alebo je to nalepene za pomoci takej vody čo je k tomu osobne som lepil na htc hd2 komplet vyzera to fajn a ked sa to niekde položí neodrie sa to a teda ani nepoškodí.Ale ked to lepíš tak treba mať čiste ruky a sprej nastriekať aj na prsty a na tú foliu a potom sa to lepí ale nesmie ti zatiecť na dysplay.
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ano tieto folie poznám, vyrába ich napríklad Zagg alebo Screenshield.. Ale o také mi nejde, skôr by som niečo tenšie a farebné, keďže tieto ochranné bývajú dosť hrubé a len číre - bez farby
jakže hrubé je to s cela tenke a dá sa to objednať aj vo farbe kamarat má vlastne logo firmy na to zaggu ako je to drahšie o 10 eur. Ale ak nechceš tak obyčajna folia ale sa ti to odlepí po čase.