adapter

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
BlackWolf
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

adapter

Príspevok od používateľa BlackWolf »

caute chalani dnes mi skratovala nabijacka na notebooku od aceru ktora ma 4.74A, ale mam doma este jednu presne taku istu ako ta co skratovala lenze tu co mam ma len 3.42A a ostatne parametre su rovnake. Ten notebook od aceru mam vybity a ked tam dam tu 3.42A nabijacku tak svieti ze sa nabija ale bojim sa ho zapnut ... je to bezpecne zapnut ? nestane sa mi nic s baterkou ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: adapter

Príspevok od používateľa test »

Porovnaj si volty na nabijacke. Ak ma nabijacka viac voltov, tak ju nepouzivaj. Ak ma menej, tak ti je k nicomu. Ak ma rovnako, tak v pohode.
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Ak ma len 3,42 A tak len bateria sa ti bude dlhsie nabijat :) ale ak ma 19V ako ta pred tym tak bude vsetko pojde okey. A ak si ju uz aj tam napojil... a blikala bateria ze sa nabija a ak by mala viac V alebo menej tak by si uz s velkou pravdepodobnostou odpalil dosku ;) Cize pojde ;)
Johny5987
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Johny5987 »

Volty ma rovnake uz som ju tam dal a aj nabija ale radsej mam pusteni notebook bez baterky bezi len na adapteri uz som objednal nabijacku tak tych par dni by sa nemalo nic stat
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Nemusel si objednavat uplne v pohode by isla, pretoze uz len ked si ju zapojil tak by ti ho odpalilo, co nespravilo cize pojde, ja bezne striedam nabijacky z Asusu na Acer, Benq, atd atd... a ziadny problem :)
Napísať odpoveď