ford c-max 1.6 TDCi
ford c-max 1.6 TDCi
caute.mam c-max 1.6 TDCi a pri startovani mi zasvieti kontrolka maximalnych otacok.neviete niekto co s tym?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ford c-max 1.6 TDCi
...urcite kontrolka maximalnych otacok? o nicom takom som este nepocul...
je to kontrolka s červenou šípkou.... Príručku mám po francúzsky a keď som dal jej význam do prekladača, napísalo mi že kontrolka max. otáčok motora..... Tak ja neviem
-
Shark NX
Addict
Bud tak dobry a sprav fotku tej kontrolky.
Takto ti v nicom nepomozeme ...
Takto ti v nicom nepomozeme ...
-
RATZINGER666
Darca
zivko 21: radsej to napis po francuzsky, tomu budem viac rozumiet...
po francúzsky: témoin de régime moteur maximum
Il s allume lorsque le moteur atteint son régime maximal.
Il s allume lorsque le moteur atteint son régime maximal.
-
RATZINGER666
Darca
ani po opraseni 7 rocnych vedomosti francuzstiny som k nicomu novemu nedosiel 
...ale mozno predsa - nevyzera to ako jedna z kontroliek nizsie, a sice ta pod tym ABS?
...ale mozno predsa - nevyzera to ako jedna z kontroliek nizsie, a sice ta pod tym ABS?
nie, nie!!!! Na tomto budíku je to tá kontrolka jediná ktorá ti nesvieti, tá nad olejom - tá šípka!!!!
-
RATZINGER666
Darca
no dosiel som akurat na to, ze je to kontrolka obmedzovaca, sveti, ked je motor v najvyssich otackach... ale nikde sa neuvadza, co sa deje, ked svieti mimo tohto rezimu... kedy si si vsimol, ze zacala svietit? nie je mozne, ze by svietila popri ostatnych kontrolkach, ako to zvykne pred startom pri vacsine aut?
auto mám rok, ale svieti mi to pri štartovaní asi posledné tri týždne. A zase mi nesvieti žhavič, nemôže to spolu súvisieť???
-
RATZINGER666
Darca
...hladim tu do servisneho manualu aj prirucky, ale nic take sa tu ani len zdaleka nespomina...
tym padom ma napada iba to, ze je to vada priamo kontroliek, mozno ide o skrat, kedze v podstate jedna nahradila druhu... ostatne elektronicke systemy a ovladace su plne funkcne?
tym padom ma napada iba to, ze je to vada priamo kontroliek, mozno ide o skrat, kedze v podstate jedna nahradila druhu... ostatne elektronicke systemy a ovladace su plne funkcne?
a žhavič musí svietiť furt, pri každom štartovaní? Lebo neviem, či mi vôbec niekedy svietil. 
-
RATZINGER666
Darca
no ked ma zhavit, tak ano, no nemusi zakazdym...
skus to povytacat do obmedzovaca kdesi za mestom a ak Ti bude blikat zhavenie, vieme, kde je problem
skus to povytacat do obmedzovaca kdesi za mestom a ak Ti bude blikat zhavenie, vieme, kde je problem
jeden známy má rovnaké auto a žhavič mu nesvietil, vraj si ho dobil alebo čo. Ja som max. lajk, tak mi prosím ešte raz vysvetli, kde je problém??? :-DDDDDDDDDDDD
-
RATZINGER666
Darca
dobil zhavic? no toto mi naozaj opat nic nehovori...
no problem sme este nevyriesili, no skus to teda povytacat do obmedzovaca, a ak je tam nejaky chybny spoj, mozno sa rozsvieti nieco ine, ako by sa malo... to nam viac napovie... nezabudni predtym zohriat motor...
no problem sme este nevyriesili, no skus to teda povytacat do obmedzovaca, a ak je tam nejaky chybny spoj, mozno sa rozsvieti nieco ine, ako by sa malo... to nam viac napovie... nezabudni predtym zohriat motor...
zatiaľ ti ďakujem. skúsim to až v piatok lebo teraz idem iným autom na služobku.... potom sa ozvem. díky
-
Shark NX
Addict
Neviem o tom, ze by C-Max mal Shift Assist (Kontrolka, ktora svieti ked ti doporucuje hodit na vyssi/nizsi prevod)
Zapni na pristojovke TEST mod (Stlacit a drzat tlacitko resetu kilometrov, otocit klucom do druhej pozicie a pustit po preskoceni do Test modu)
Tam najdes DTC kody (Ak nejake su) a mozes skontrolovat funkciu pristrojovky.
Zapni na pristojovke TEST mod (Stlacit a drzat tlacitko resetu kilometrov, otocit klucom do druhej pozicie a pustit po preskoceni do Test modu)
Tam najdes DTC kody (Ak nejake su) a mozes skontrolovat funkciu pristrojovky.
-
RATZINGER666
Darca
tie asistenty sa montovali iba do eco verzii a sipky mali zelene... kontrolka obmedzovaca je cervena...
v 1,6tdci to skor tipujem na tu zelenu, potom si to ale kolega pozrel v prirucke zle...
v 1,6tdci to skor tipujem na tu zelenu, potom si to ale kolega pozrel v prirucke zle...
caute.nesvietia mi svetla na spatecke.ziarovky su dobre.pozeral som aj poistky vyzeraju v poriadku ale neviem ktora je to poistka konkretna lebo nemam od poistiek ziadnu knizku.diky
zivko 21 mam ten isty problem ,svieti kontrolka červena šipka .Ja som zohnal manual v češtine pozri strana 70/71.https://www.fordoriginalnidily.cz/manua ... index.html