Vodné fajky
Re: Vodné fajky
to je Kaya Masta Bowl ... a na tom spravený tarbušo-medzikrúžok ktorý posledné 3 týždne výhradne používam a zrejme sa už k normálnemu uloženiu uhlíkov ani nevrátim... video ako sa to robí tu -
krásne na tom je, že to funguje na každú korunku a zatiaľ aj na každý tabak... uhlíky si držia teplo samé od seba + okolo majú maličký tarbuš... tabak sa pečie rovnomerne a neprepaluje sa ...
krásne na tom je, že to funguje na každú korunku a zatiaľ aj na každý tabak... uhlíky si držia teplo samé od seba + okolo majú maličký tarbuš... tabak sa pečie rovnomerne a neprepaluje sa ...
nooo to je velmi zaujimave
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vizera to vazne zaujimavo, si to skusim spravit dneska este 
Ale spytam sa najprv., to nevadi ze sa cocobrica dotykaju alobalu? , a nie je celkovo lepsia tarbus?
Ale spytam sa najprv., to nevadi ze sa cocobrica dotykaju alobalu? , a nie je celkovo lepsia tarbus?
nie nevadí... a pri klasickej tarbuši máš uhlíky položené príliš blízko tabaku a ešte sú naviac zahrievané tarbušom... tabak sa začne páliť, musíš posúvať uhlíky... tu ich tam dám a až dokým fajka nezhasne tak sa o nič nestarám
ja som bol veľmi dlho odporcom akéhokoľvek medzikrúžku, ale hovorím... skúsil som toto 2x a už som inak vodnicu nepripravil... jediná z veľa medzikrúžkových metód ktorá mi naozaj fungovala
ja som bol veľmi dlho odporcom akéhokoľvek medzikrúžku, ale hovorím... skúsil som toto 2x a už som inak vodnicu nepripravil... jediná z veľa medzikrúžkových metód ktorá mi naozaj fungovala
toto isto vyskúšam no bol by som zvedavý či udrží aj 4 uhlíky - 3-4 dávam na kamenný funel(3 dnu- 4 von)
1 alebo 2 vpohode podľa toho ako si to vytvaruješ.. viacej som neskúšal a nemám potrebu.. ono ak to dáš nejako na seba, tak to aj tak asi stratí význam...
-
t0m4s3
Admin
More Majky jak si bafka na Moravaku, sak napis niekedy ked pojdes, mam to kusok busom, tak sa stavim s lahvacom. Metoda vyzera zaujima, vyskusam. Zatial pouzivame klasicky tarbus, obycajne uhliky a nemame to ani prepalene (kvalitny alfakher) a ani problem s roztahanim a podobne. Akurat treba raz za cas vstat a dodat novy uhlik.
tomase... to je obilňák
ale niečo môžeme spáchať keď bude na to počasie 
no čo kedy sa bude objednávať ?
už mám prašulky
dneska som to chcel prebrať s jinom a on sa marha neukázal v robote.... zajtra dáme vedieť...
pekna pracovna moralka 
-
Silmer
Darca
jin sa uz tyzden neukazal ani na fore 
jin má aj nejaké tie povinnosti a starosti + všetok jeho online čas mu zaberám ja s blbými kecami, tak sa niet čomu čudovať že sa tu neukáže
:D
-
Silmer
Darca
takze to je tvoja vina 
-
jin
VIP
Už Vám bolo smutno čo?
Vyhlasujem ďalšiu objednávku z nemecka. Tradičný spôsob, rovnaký shop. DEADLINE pre zaslanie objednávok a € 15.4.2012 12:00. Na fóre teraz bývam menej často vzhľadom na pracovné a rodinné povinnosti, no myslím na Vás všetkých!
Vyhlasujem ďalšiu objednávku z nemecka. Tradičný spôsob, rovnaký shop. DEADLINE pre zaslanie objednávok a € 15.4.2012 12:00. Na fóre teraz bývam menej často vzhľadom na pracovné a rodinné povinnosti, no myslím na Vás všetkých!
Mohli by ste tu prosím napísať nejaké info ako to prebieha aká stránka ? atď... Diky 
-
rufus59
Light Professional
Objednava sa zo stranky Smoking-shisha.de
Vyberieš si tovar ktorý chceš objednať pošleš odkazy do správy Jin-ovi a on ti obratom pošle sumu ktorú máš uhradiť na jeho účet. Ked sa ukončia objednávky Jin to objedná, ked mu to príde pošle ti to kurierom domov.
Vyberieš si tovar ktorý chceš objednať pošleš odkazy do správy Jin-ovi a on ti obratom pošle sumu ktorú máš uhradiť na jeho účet. Ked sa ukončia objednávky Jin to objedná, ked mu to príde pošle ti to kurierom domov.
-
Soviet
Darca
Nie nahodou zo stranky http://www.smoking-shisha.de/en ?
-
Silmer
Darca
ved to je to iste