Henrique je najlepší
NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
No ale nie je tam práve ten vtip, že Radulov musí dodržať entry-level-contract a to sa mu nepáči? Že musí hrať za babku ešte?
Henrique je najlepší
Henrique je najlepší
Palffy nech sa strci do riti, ked odmietol repre.. 
Neviem, či sledujete Záborského, ktorý mal namierené na jednu z najlepších sezón v histórii fínskej súťaže + samozrejme jeho trojnásobné odmietnutie Vújtka. Teraz skončil sezónu a išiel na operáciu ramena.
Tak vraj z dôveryhodných zdrojov sa ozýva, že tajne podpísal s Kazaňou a aby nemusel na operáciu cez offseason (zmeškal by začiatok KHL), tak ukončil sezónu teraz a išiel na operáciu...
Tak vraj z dôveryhodných zdrojov sa ozýva, že tajne podpísal s Kazaňou a aby nemusel na operáciu cez offseason (zmeškal by začiatok KHL), tak ukončil sezónu teraz a išiel na operáciu...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Selanne 1400 bodov, to je pan hrac!!! Ako pozeram, tak ocakavany dnesny navrat Crosbyho do zostavy sa podaril, na supiske uz figuruje.
Pfff... Crosby je do playoff vonku so zranením... 
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Gáborík 3. v poradí strelcov, škoda, že je to bez šance na víťazstvo.
Začal som uvažovať, že či Hossa môže na pravom krídle získať miesto v jednom z all-star teamov. Zatiaľ to vychádza, že najväčšími konkurentmi mu budú Kovaľčuk a Kessel, ale Hossa by vôbec nemusel vyjsť nakrátko v porovnaní s nimi...
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Gáborík 3. v poradí strelcov, škoda, že je to bez šance na víťazstvo.
Začal som uvažovať, že či Hossa môže na pravom krídle získať miesto v jednom z all-star teamov. Zatiaľ to vychádza, že najväčšími konkurentmi mu budú Kovaľčuk a Kessel, ale Hossa by vôbec nemusel vyjsť nakrátko v porovnaní s nimi...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ak nebude mat take suche obdobie do konca sezony ako teraz tak by som ho tam tiez radil. ma takmer bod na zapas a ma +23
Sid super comeback, Tampa už môže na PO zabudnúť aj po skvelých zákrokoch Tokarskieho.
ach!
ach!
-
Sagittarius
Guru
Mne sa len nepáči, že NHL má v prípade prestupov a "vlastníctva" štatút "nadligy". (napr. prípad Radulov, keďže prestupové obdobie už skončilo aj v NHL aj v KHL).
Radulov prvý zápas 1 gól a -2.
Hossa 900. bod a najproduktívnejší hráč Západnej konferencie (a predstavte si tú divíziu v ktorej hrá).
Halák riadne "prepichol" Perryho hokejkou, dosť veľká debata z toho.
Hossa 900. bod a najproduktívnejší hráč Západnej konferencie (a predstavte si tú divíziu v ktorej hrá).
Halák riadne "prepichol" Perryho hokejkou, dosť veľká debata z toho.
-
mirak2
Hardcore addict
ten "incident" halak-perry som videl a neviem preco by z toho mal byt taky humbug, Perry si (ako tradicne) isiel drzo za golom a hoci ho nedal, tak sa pratal prec a Halak mu trochu pomohol...
btw Perry je sice kridlo, ale to co dokaze v tesnej blizkosti brankoviska je famozne...v tom v pohode preští 95% centrov v NHL
btw Perry je sice kridlo, ale to co dokaze v tesnej blizkosti brankoviska je famozne...v tom v pohode preští 95% centrov v NHL
Myslím si že mu Jaro oplácal to, že Perry tam mal v podtate celú dobu hokejku na ľade a vkuse doňho "džubal".
Tie ocenenia som trošku upravil. Chára veľa boduje pred záverom sezóny. Hral 1000. zápas, prekonal svoje ofenzívne maximá včera, je 2. v bodovaní, +33, najlepší defenzívny obranca v lige. Dostáva vďaka míľnikom mnoho mediálnej pozornosti pred hlasovaním. Verím mu. Ak nie on, tak Weber. Ak to nevyhral Višnovský minulý rok a ešte pred tým Green, tak tento rok to Karlsson nebude, hoci.. je z OttawySkúsim si tipnúť ocenenia:
Richard - Stamkos
Art Ross - Malkin
Hart - Malkin
Norris - Weber EDIT: Chára
Vezina - Lundqvist
Selke - Datsyuk
Calder - Henrique EDIT: Landeskog
Masterton - Pacioretty
Halák chytil riadnu formu, uvidíme, hlavne aby nevyhorel pred playoff, ale je jasné, že Hitchcock mu dôveruje poriadne. Palffy odmietol repre. Hovorí sa, že Radulov je pripravený na návrat do NHL. Zaujímavé...
Dávam za pravdu JOSE-mu, Landeskog to dostane, beriem späť svoje slová
Čo sa týka Radulova, jednoznačne najlepší útočník Preds odkedy sa dovalil do NHL, aspoň podľa toho čo čítam a preniesol to aj do stats je 5 bodový v 5 zápasoch.
Verím, že Hossa dostane 1. All-star team, či aspoň 2., Kovaľčuk je silná konkurencia.
Gáborík snáď 3x dá 40 golóv a s veľkým odstupom potvrdí svoje 3. miesto v tabuľke strelcov.
Postupne sa nám dávajú dokopy postupujúci, najmä boj medzi Buffalom a Caps je zaujímavý.
Haláka vidím ako #1 pred playoff vďaka jeho reputácii, ale Hitchcock s Elliotom mu žiadnu chybu neodpustia a veľmi rýchlo sa to môže prestriedať.
Tiež si začínam myslieť, že Norris Trophy dostane Chára. Dnes prekonal svoje bodové maximum v jednej sezóne asistenciou, čím má už na konte 52 bodov. Samozrejme dúfam, že ju dostane, minimálne za minulý ročník si trofej určite zaslúžil, keď bol kapitánom víťaza SC. Inak v poslednej dobe začína poriadne chytať Mike Smith z Phoenixu.
Pokiaľ ide o Haláka, tuším v posledných dvoch-troch zápasoch nedokázal zvíťaziť, čo by mu na dôvere u trénera nemuselo pridať
Begbeee - Landeskog si trofej zaslúži jednoznačne......aspoň aké-také povzbudenie pre Colorado na budúcu sezónu, v ktorej už konečne očakávam postup do play-off a prechod cez prvé kolo....moje dúfanie je podčiarknuté tým, že Hejduk už konečne zvažuje koniec kariéry
.
Pokiaľ ide o Haláka, tuším v posledných dvoch-troch zápasoch nedokázal zvíťaziť, čo by mu na dôvere u trénera nemuselo pridať
Begbeee - Landeskog si trofej zaslúži jednoznačne......aspoň aké-také povzbudenie pre Colorado na budúcu sezónu, v ktorej už konečne očakávam postup do play-off a prechod cez prvé kolo....moje dúfanie je podčiarknuté tým, že Hejduk už konečne zvažuje koniec kariéry
-
mirak2
Hardcore addict
luxus, v sobotu odveta, tesim sa ako male dieta na Vianoce...
Moj Dallas zase ako pred rokom skonci na 9.mieste.Tomu sa hovori smola 
No ešte má *teoretickú* šancu: http://www.nhl.cz/CZ/tabulky.html
No čo? Dá Stamkos 60? Dá Malkin 50? Zostane Gáborík 3. v poradí? Bude z Hossu TOP10 útočník? Zostane Chára 2. v produktivite?
No čo? Dá Stamkos 60? Dá Malkin 50? Zostane Gáborík 3. v poradí? Bude z Hossu TOP10 útočník? Zostane Chára 2. v produktivite?
Máme tu koniec základnej časti a dvojice pre play-off
Eastern:
1. Rangers - 8. Senators (očakávam postup: Rangers)
2. Bruins - 7. Capitals (tu by som veľmi nefavorizoval Bruins, pretože majú veľa zranených, a skôr verím Caps)
3. Panthers - 6. Devils (tu niet o čom, Florida už aj tak dosiahla veľa a myslím, že to je tak akurát ich strop, jasný postupujúci sú diabli z New Jersey)
4. Penguins - 5. Flyers (asi najatraktvínejšia séria prvého kola...viac by som veril Pittsburghu)
Western:
1. Canuks - 8. Kings (Vancouer by ako víťaz Presidents Trophy mal uspieť)
2. Blues - 7. Sharks (tu si pôjdem asi aj staviť na postup San Jose...St.Louis malo na konci základnej časti dosť rozpačité výkony a predsa San Jose favorizujem na zisk SC už druhý rok, mužstvo aké majú je ideálne, navyše konečne nie sú v Top 4 a teda môžu prekvapiť, čo je určite na psychiku lepšie ako keby boli favoritom série)
3. Coyotes - 6. Blackhawks (Phoenix hraje už nejaký ten rok veľmi dobré základnú časť a minulý rok vyleteli hladko v play-off s Detroitom 4:0 na zápasy...teraz očakávam vyrovnanejšiu sériu s postupom jastrabov)
4. Predators - 5. Red Wings (tu si trúfam favorizovať Nashville....myslím, že majú perfektne zložený team, takže sú pre mňa čiernym koňom prvého kola a aj celého play-off)
Inak najviac sa tipuje, že SC vyhrajú Penguins, čo som čítal....
btw. Begbeee - Stamkos dal 60-tý gól, Malkin dal 50 gól
Eastern:
1. Rangers - 8. Senators (očakávam postup: Rangers)
2. Bruins - 7. Capitals (tu by som veľmi nefavorizoval Bruins, pretože majú veľa zranených, a skôr verím Caps)
3. Panthers - 6. Devils (tu niet o čom, Florida už aj tak dosiahla veľa a myslím, že to je tak akurát ich strop, jasný postupujúci sú diabli z New Jersey)
4. Penguins - 5. Flyers (asi najatraktvínejšia séria prvého kola...viac by som veril Pittsburghu)
Western:
1. Canuks - 8. Kings (Vancouer by ako víťaz Presidents Trophy mal uspieť)
2. Blues - 7. Sharks (tu si pôjdem asi aj staviť na postup San Jose...St.Louis malo na konci základnej časti dosť rozpačité výkony a predsa San Jose favorizujem na zisk SC už druhý rok, mužstvo aké majú je ideálne, navyše konečne nie sú v Top 4 a teda môžu prekvapiť, čo je určite na psychiku lepšie ako keby boli favoritom série)
3. Coyotes - 6. Blackhawks (Phoenix hraje už nejaký ten rok veľmi dobré základnú časť a minulý rok vyleteli hladko v play-off s Detroitom 4:0 na zápasy...teraz očakávam vyrovnanejšiu sériu s postupom jastrabov)
4. Predators - 5. Red Wings (tu si trúfam favorizovať Nashville....myslím, že majú perfektne zložený team, takže sú pre mňa čiernym koňom prvého kola a aj celého play-off)
Inak najviac sa tipuje, že SC vyhrajú Penguins, čo som čítal....
btw. Begbeee - Stamkos dal 60-tý gól, Malkin dal 50 gól
Hej, hej a obom sa to podarilo len-tak-tak...
Eastern:
1. Rangers - 8. Senators (Neodpisoval by som ani Senators)
2. Bruins - 7. Capitals (Caps nemajú nárok)
3. Panthers - 6. Devils (Nemyslím si, že to bude tak jednoduché ako to vypadá, ale rozdiel v kvalite útoku je priepastnýýýýý...)
4. Penguins - 5. Flyers (MALKIN - GOD MODE: ON)
Western: (čo je zaujímavé, imo 1-3 môžu veľmi ľahko zvrátiť brankári v neprospech teamov, ktoré favorizujem)
1. Canuks - 8. Kings (Nie je o čom... Kings vyzerajú dobre len na papieri..)
2. Blues - 7. Sharks (mladé teamy musia najprv prehrať, aby sa naučili vyhrávať)
3. Coyotes - 6. Blackhawks (Blackhawks)
4. Predators - 5. Red Wings (Radulov je ako vyhrať v lotérii)
Eastern:
1. Rangers - 8. Senators (Neodpisoval by som ani Senators)
2. Bruins - 7. Capitals (Caps nemajú nárok)
3. Panthers - 6. Devils (Nemyslím si, že to bude tak jednoduché ako to vypadá, ale rozdiel v kvalite útoku je priepastnýýýýý...)
4. Penguins - 5. Flyers (MALKIN - GOD MODE: ON)
Western: (čo je zaujímavé, imo 1-3 môžu veľmi ľahko zvrátiť brankári v neprospech teamov, ktoré favorizujem)
1. Canuks - 8. Kings (Nie je o čom... Kings vyzerajú dobre len na papieri..)
2. Blues - 7. Sharks (mladé teamy musia najprv prehrať, aby sa naučili vyhrávať)
3. Coyotes - 6. Blackhawks (Blackhawks)
4. Predators - 5. Red Wings (Radulov je ako vyhrať v lotérii)
Phoenix proti Chicagu moze byt zaujimavy suboj, pretoze Phoenix ma formu a najma vykony ich brankara su teraz neuveritelne. Hossa si moze aj zuby vylamst a nemusi sa im podarit prejst cez Phoenix.
Nashville s Detroitom by som skor videl pre Det, pretoze je to muzstvo, ktoreho kazdorocne ambicie aj dosiahnute vysledky su vysoke. Aj ked im sezona nevysla uplne podla predstav, vidim to na postup Detroitu.
Boston s Washingtonom moze byt zaujimavy, suhlasim s tvojim nazorom a necudoval by som sa, ak by postupil Was.
Pittsburgh s Philadelphiou bude urcite najzaujimavejsi a asi aj najdrsnejsi suboj prveho kola.
Nashville s Detroitom by som skor videl pre Det, pretoze je to muzstvo, ktoreho kazdorocne ambicie aj dosiahnute vysledky su vysoke. Aj ked im sezona nevysla uplne podla predstav, vidim to na postup Detroitu.
Boston s Washingtonom moze byt zaujimavy, suhlasim s tvojim nazorom a necudoval by som sa, ak by postupil Was.
Pittsburgh s Philadelphiou bude urcite najzaujimavejsi a asi aj najdrsnejsi suboj prveho kola.