Láska? Kamarátstvo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Láska? Kamarátstvo?

Príspevok od používateľa hughito »

Tak ona "nechce" vzťah a tebe drba za to, že máš nápadníčky. Takto to nemôžeš nechať, buď si to s ňou jasne vyjasni alebo sa s ňou trochu pohraj a uvidíš reakcie.

Ak to nebude mať žiaden zmysel, tak sa to snaž uhrať s touto ženskou na kamarátstvo, keď si rozumiete, ale už určite nie každý deň a často, a ži si svoj vlastný život.
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kathleen »

podla mna do neho kvoli tym napadnickam kamaratsky podpichuje, zmysle ze: "mohol by si si najst nejaku babu, lebo ja to urcite nebudem"..teda aspon ja by som podpichovala do chalana takto bud preto, lebo chcem zistit, ci ma zaujem alebo v pripade, ze je nieco viac ako kamaratstvo medzi nami uplne vylucene.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kathleen napísal:podla mna do neho kvoli tym napadnickam kamaratsky podpichuje, zmysle ze: "mohol by si si najst nejaku babu, lebo ja to urcite nebudem"..teda aspon ja by som podpichovala do chalana takto bud preto, lebo chcem zistit, ci ma zaujem alebo v pripade, ze je nieco viac ako kamaratstvo medzi nami uplne vylucene.
a nebolo by jednoduchsie povedat: "nic nebude". to je to fakt taky problem vylozit karty na stol?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...zrejme sa dotyčná bojí, že by mu tým vyložením ublížila...a tak mu milosrdne klame...
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

axxis napísal:a nebolo by jednoduchsie povedat: "nic nebude". to je to fakt taky problem vylozit karty na stol?
Nebolo. Lebo potom by si ho nemohla odlozit do zasoby. Z toho co vidim naokolo tak zeny co friendzonuju typkov tak to robia z toho dovodu ze su sice fajn ale vzdy moze prist lepsi...A tak hladaju a hladaju stale lepsi a lepsi parok a za sebou zanechavaju svojich uz 20tich najlepsich kamaratov az pokial si jedneho krasneho dna neuvedomia ze WTF...neexistuje idealny partner pre mna. Tak sa vracaju k svojim endless zasobam a skusaju a skusaju ze kto je kur*a ten pravy ?

To ze zena nechce ublizit niekomu koho ma rada ale nie natolko aby bol jej partner je blbost....Poznam kopu zenskych ktore vam jasne naznacia ze o vas nemaju zaujem a vy sa mozete aj na hlavu postavit. Ale viete to. Zmierite sa s tym za 5 minut a idete dalej. Nezaliecaju sa vam, nevyuzivaju vas ale mozte sa s nimi normalne, seriozne porozpravat o vsetkom. Ziadne podpichovanie, dvojzmysly, naznaky a krypticke ko*ot.

Na druhej strane su tu emocne stetky ktore sa k vam chovaju ako k najlepsiemu masku na svete..naznacuju vam to a ono ale v konecnom dosledku vas len vyuziju na vyplnenie volneho casu, ked maju problemy a podobne. Ked potrebujete poradit, porozpravat tak vas odjebu s tym ze co ma zatazujes s takymi pi*ov*** ako co je mne po tom ze tebe odseklo ruky mne sa rozmazala spirala...

Naozaj neviem cim to je...asi tym ze muzi su uprimnejsi a priamejsi a zeny su take sede eminencie ktore potrebuju vyuzivat, kontrolovat a tahat za nitky.

^Zvelicujem. Brat s velkou davkou nadsazky a humoru :). Avsak v podstate je to co si myslim.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

zial, v drvivej vacsine priatelstiev typu "friendzone", nie si daleko od pravdy.

v tomto pripade by som vsak brala na vedomie, ze maju 18. a teda si snad ani ta baba neuvedomuje vsetko.

mne osobne to docvaklo vtedy, ked mi chalan vyhodil na oci, ze som sa zahravala s jeho citmi. ja som si to vtedy neuvedomovala (mala som 13), ale odvtedy som si davala sakra pozor, ako sa chovam k potencionalnym zaujemcom.

nuz, niektore zeny su stale ako deti. a blbci muzi, ktori sa spravaju ako ich hracky, len aby im vyhoveli a mali aspon na chvilu pocit, ze nasli svoju princeznu.

neviem, mozno je to tym, ze chalani potrebuju mat pocit, ze ich niekto potrebuje, ze su pre niekoho doleziti a ze niekto od nich zavisi..aj keby to mala byt namyslena fiflena a aj keby to malo byt len docasu..

tiez berte s rezervou :)
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 91pato310 »

no jo friendzone je bitch. Ale stále je tu možnosť ako sa z toho dostať :P Určite nehovoriť city a prosiť ju aby s tebou chodila. To nezaberá (bohužial vyskúšané :P).
Základný krok je ten, že sa s tým zmieriš. Ok chceš byť kamoška. Fajn :) Začni sa správať, že ju nepotrebuješ. Zameraj sa na svoje koníčky. Keď si s ňou kukaj po ostatních holkách. Bavte sa, flirtuj s ňou :) Po čase ťa začne brať ako potencionálneho partnera, potom už len spraviť prvý krok :) Nehovorím, že to bude fungovať stále na každú holku. Ale šanca tam je :) Určite na ňu nezabudnúť a neprestať sa s ňou stýkať :P
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

.... mali by ste si to vyjasnit ....
ked bude chciet len kamaratstvo mal by si si zacat travit cas s takou co mozno bude chciet aj viac....
tvoje spravanie jej urcite lichoti a je jej s tebou dobre, ale nechcel by som byt v tvojej kozi ked si najde chalana.... ako som spomynal, mal by si si to snou vyjasnit a mal by si ju potom aj tak brat (spravat sa tak k nej)
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Byt pri niekom koho lubime a on nas berie len ako kamarata je aspon ciastocny balzam na dusu a prezivanie s tym, ze dufame ako sa to jedneho dna zmeni.Ak sa ale druha strana zamiluje do niekoho ineho tak je to zahuba, rana pod pas a nepredstavitelna situacia.Vtedy je moznost len prerusit kontakt.
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 91pato310 »

Nič jej nehovor. Proste sprav toto. Začni sa k nej správať ako kamoš. Žiadne také, že jej záujmi a jej reči sú doležitejšie ako tvoje. Rozprávaj sa s ňou o iných dievčatách. Napríklad, tá sa ma páči, je pekná a bla bla. Začni sa venovať nejakému hobby (tvár sa, že pre teba nieje dôležitá). neskôr ju pozvi von (nie na rande). Napríklad kukať film atď. Zabavte sa správaj sa normálne ako kamoš. Začni sa jej dotýkať lichotiť jej, že je pekná v tích rifliach (whatever) :) Ak sa po čase začne správať trochu inak tak ju pozvi zas von zas rob to čo som písal vyššie a na konci ju pobozkaj :P Musíš spraviť ty prvý krok. Ona ho určite nespraví :)
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

petka89 napísal:Byt pri niekom koho lubime a on nas berie len ako kamarata je aspon ciastocny balzam na dusu a prezivanie s tym, ze dufame ako sa to jedneho dna zmeni.Ak sa ale druha strana zamiluje do niekoho ineho tak je to zahuba, rana pod pas a nepredstavitelna situacia.Vtedy je moznost len prerusit kontakt.
to je cisty masochyzmus.... vo vstahoch by mal mat clovek jasno .... a nespravat sa len podla srdca ale aj podla rozumu.....
Napísať odpoveď