Pneumatiky - pošta
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pneumatiky - pošta
Chcel by som poslat pneumatiky slovenskou postou na dobierku ..da sa to ?
Re: Pneumatiky - pošta
Minule si jeden chlap na poste pri priehradke preberal naraznik takze pneumatiky by podla mna nemali byt problem. Ale ako bol som z toho tiez dost v p*ci.
Ak mam byt ale uprimny, radsej by som pouzil kuriera, tam sa da tiez pouzit dobierka a osobne tipujem ze to mozno aj vyjde lacnejsie.
Ak mam byt ale uprimny, radsej by som pouzil kuriera, tam sa da tiez pouzit dobierka a osobne tipujem ze to mozno aj vyjde lacnejsie.
-
mihalswk
Medium Professional
Vygoogli si kontakt, zavolaj a dohodni sa.
-
PAuLi3
Darca
co som ale ja skusal tak kurierska sluzba nezoberei od fyzickej osoby balik na dobierku, teda aspon u UPS nie
ja osobne by som takyto tovar urcite neriesil cez postu, bud kuriera alebo osobka, ak tovar nie je z tvojho blizkeho okolia, kurier je drahy a nechce sa ti pre to ist, holt smola, treba hladat z tvojho okolia 
Minule som bol na spote cosi vyplatit ci poslat a mali tam v rohu naukladane pneumatiky. Takze predpokladam, ze to bola zasielka z nejakeho eshopu a posta to vpohode prevezne a posle.
Kukni na stranku posty pripadne si zavolaj na ich infolinku, teta ti povie podrobnosti.
Kukni na stranku posty pripadne si zavolaj na ich infolinku, teta ti povie podrobnosti.
S DPD by si problém mať nemal, ak by si chcel dobierku kuriérom.