World of Tanks
-
Outsider
Star
Re: Worlds of Tanks
Jedinu ulohu, ktoru tam mas je pouzivat mozog. Donedavna som to hraval celkom casto bol som aj v klane teda myslim, ze este som. Z tych 35 000 ludi co byvaju priemere online je 29 000 totalnych debilov a ked zrovna nehras so svojim tymom CW(clan wars) tak je to skor o tom pozerat sa jak ludia dokazu byt blby. Hra samotna je super len treba byt v klane a niakom tyme potom uz cez TS v platoone s 2 dalsimi ludmi hra zacne byt rapidne zabavnejsia.
zdar neviete mi poradit ako nastavit grafiku vo wine/v hre aby som mohol mat viac fps jak 20?:) a nesekalo mi to:P diks
PC zostava :
-OS- windows 7 ultimate 64bit.
-AMD Phenom 9600 quad-core 2,3Ghz
-RAM DDR2 4GB
-Graf. karta GeForce GTX 260
PC zostava :
-RAM DDR2 4GB
nepotrebne detaily daj na minimum a daj si zobrazujucu zvdialenost na maximum, budes vediet ze nemieris naprazdno 
zobrazujuca vzdialenost sa netyk modelov tankov
ovplyvnuje to len modely prostredia a to su domy stromy atd.
-
oXyGeN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Daj si autodetekciu a nastavi ti to samo podla tvojej konfiguracie na stabilnych 25fps a vyššie.kzS^ napísal:zdar neviete mi poradit ako nastavit grafiku vo wine/v hre aby som mohol mat viac fps jak 20?:) a nesekalo mi to:P diks
PC zostava :
-RAM DDR2 4GB
no stabilne to asi nebude nikdy, casto po novom patchy sa mi zhorsuje...
okrem toho mi hra na 7.2 nejako laguje a dost to nastve pretoze hrat s oneskorenim je ako nehrat vobec... som zivy terc...
inac ta autodetekcia je dobra tiez ju mam a okrem toho aj mod na odstranenie detailov ako napr listy na stromoch a vzdialene objekty mimo dohlad tanku zbytocne nezobrazuje...
okrem toho mi hra na 7.2 nejako laguje a dost to nastve pretoze hrat s oneskorenim je ako nehrat vobec... som zivy terc...
inac ta autodetekcia je dobra tiez ju mam a okrem toho aj mod na odstranenie detailov ako napr listy na stromoch a vzdialene objekty mimo dohlad tanku zbytocne nezobrazuje...
ja to nehram sami blbci to sa neda hrat
alebo nevies hrat 
viem hrat davam killi ale ked ma nejaky debil blokuje ze sa postavy za mna a ja nema kam uhnut a stojim na ulici tak neocakavaj nieco odomna
ak mas skilly a davas killy ako vravis tak sa daj do clanu a zacni hrat cw... hra je ovela zaujimavejsia a dane situacie sa prakticky nestavaju
public je hardcore v tomto a vela krat ta blokuje proste bot a s tym nic nespravis...
patch 7.2 je vonku, niektore tanky su lacnejsie, vacsie zarobky, tak smelo dotoho.. mne chyba uz len 700 000 kreditu na is3 cize cca 2 dni s pzkfw IV na zarobenie a vratim sa opat na rusky tech tree
public je hardcore v tomto a vela krat ta blokuje proste bot a s tym nic nespravis...
patch 7.2 je vonku, niektore tanky su lacnejsie, vacsie zarobky, tak smelo dotoho.. mne chyba uz len 700 000 kreditu na is3 cize cca 2 dni s pzkfw IV na zarobenie a vratim sa opat na rusky tech tree
-
oXyGeN
Expert
Polo-X napísal:ak mas skilly a davas killy ako vravis tak sa daj do clanu a zacni hrat cw... hra je ovela zaujimavejsia a dane situacie sa prakticky nestavaju
daj mi tvoj nick možeme hrat spolu
hmm no ja mam e75 uz skoro na full ale ta hra ma az tak nebavi aby som ju hral kazdy den ale po update 7.2 sa mi zhorsilo fps predtym som mal fps 40-50 a teraz? 25-35 a je to dost citit
ma niekto takyto problem?
oxygen moj nick je poloxsvk a suhlasim v cate ci rote je to zabavnejsie...
ts resp headset nemam preto ani nie som v klane zatial, ale casom bude aj to...
zatial najvyssi tier mam is na ruskej strane coze 8 rad... ale is3 mam vyskumane a chybaju mi uz len kredity, cca 550 000 cize dva dni aktivneho hrania
na nemeckej strane mam pzkfw IV ale mam uz vyskumany tier 5 no kedze tam su dve moznosti jazdim s touto styrkou aby som v tech tree mal moznost na e-cko ako aj maus...
francuzov nehram a za us som len na tieri 3, to tiez moc nehram...
mam obycajny ucet a hru tak hram celu, premium nemam ani neplanujem
co sa tyka fps ano patch 7.2 upravil fps na standard okolo 30... hra sice obcasne laguje ale v podstate mi funguje rovnako... na fore som cital ze by sa to malo vyriesit ze je to pri novom patchy normalne... no uvidime
ts resp headset nemam preto ani nie som v klane zatial, ale casom bude aj to...
zatial najvyssi tier mam is na ruskej strane coze 8 rad... ale is3 mam vyskumane a chybaju mi uz len kredity, cca 550 000 cize dva dni aktivneho hrania
na nemeckej strane mam pzkfw IV ale mam uz vyskumany tier 5 no kedze tam su dve moznosti jazdim s touto styrkou aby som v tech tree mal moznost na e-cko ako aj maus...
francuzov nehram a za us som len na tieri 3, to tiez moc nehram...
mam obycajny ucet a hru tak hram celu, premium nemam ani neplanujem
co sa tyka fps ano patch 7.2 upravil fps na standard okolo 30... hra sice obcasne laguje ale v podstate mi funguje rovnako... na fore som cital ze by sa to malo vyriesit ze je to pri novom patchy normalne... no uvidime
vo vyssich tieroch to bez premium uctu nepojde , aj co sa tyka zarobkov je to na premiume vyssie, mam 4 tanky a tie treba zivit ,
Inak moj nick je Frko ak by chcel niekto niekedy dat catu
Inak moj nick je Frko ak by chcel niekto niekedy dat catu
neverim tomu ze to vo vyssich tiechor bez premium uctu nepojde...
tier 7 co zatial mam je narocny na kredity to je fakt ale zatial ziskove aj ked malo...
problem je totiz cena municie kedze jeden naboj ma stoji 1000 kreditov...
ale ak to naozaj nepojde necham si ten nemecky tier 5 ktory mi zaraba v priemere az 8000 kreditu v cistom na bitku a ak to nebude stacit s hrou skoncim, lebo mojim cielom nie je kupovat premium a ak vyvojari k tomuto smeruju je to smutne...
aspon sa naplno zacnem venovat world of airplanes co ma vist tusim v lete ci zaciatok jesene
tier 7 co zatial mam je narocny na kredity to je fakt ale zatial ziskove aj ked malo...
problem je totiz cena municie kedze jeden naboj ma stoji 1000 kreditov...
ale ak to naozaj nepojde necham si ten nemecky tier 5 ktory mi zaraba v priemere az 8000 kreditu v cistom na bitku a ak to nebude stacit s hrou skoncim, lebo mojim cielom nie je kupovat premium a ak vyvojari k tomuto smeruju je to smutne...
aspon sa naplno zacnem venovat world of airplanes co ma vist tusim v lete ci zaciatok jesene
polo-x pozeral som na to world of airplanes no ruku do ohna dam zato ze vsetci pojdu za nemcov lebo je tam jeedno vyborne lietadlo na utok bf-109 to neni srot ale to je masina a je tam este bf 110 bombarder a pochybujem ze by niekto siel za sovieotv okre mna
-
webmasterr
Medium Professional
Polo-x to ze to vo vyssich tieroch bez premium uctu (takmer) nepojde nieje ziadna novinka, dokonca to oficialne potvrdili aj developeri resp CEO wargamingu... bolo to v niektorom vo videi po oficialnom vydani hry... uz vtedy tam spominali, ze tanky od tieru 6 budu na sebe vacsinou prerabat, mozno ze ich ako tak utiahnes s nizsimi tiermi ale nie nastalo ... a nieje sa comu cudovat, z niecoho zit a nadalej vyvijat hru musia, takze premium ucet je logicky krok 
co sa tyka woap tak ja urcite pojdem aj za us ak a jednoznacne na mustanga alebo uk lietadlo moskito... to su moje srdcovky... ale to je daleko teraz to neriesim
co sa tyka wot a vyssich tierov, s tymto jednym nemeckym tierom 5 utiahnem a zarobim isko a vsetok kredit na kupu is3ky za 2 650 000...
v garazi mam miesto na 6 tankov takze 5 vyssich tierov a jednen tier 5 s tym to utiahnem ak nie... tak budem vyvijat vsetky tanky ktore mi budu chybat az ma to prestane bavit...
udajne je na premiovych uctoch cca 35% userov a to pri tom pocte je podla mna dost... takze peniaze na vyvoj maju
a ak nie aspon budem mat opat viac volneho casu na ine zalezitosti
co sa tyka wot a vyssich tierov, s tymto jednym nemeckym tierom 5 utiahnem a zarobim isko a vsetok kredit na kupu is3ky za 2 650 000...
v garazi mam miesto na 6 tankov takze 5 vyssich tierov a jednen tier 5 s tym to utiahnem ak nie... tak budem vyvijat vsetky tanky ktore mi budu chybat az ma to prestane bavit...
udajne je na premiovych uctoch cca 35% userov a to pri tom pocte je podla mna dost... takze peniaze na vyvoj maju
a ak nie aspon budem mat opat viac volneho casu na ine zalezitosti
-
twardykamen
Medium Professional
Ja mam e 75 na full,mam vyskumanu aj e100 ale nie je cash a ani po nej nejak netuzim,mam vyskumany aj heawy t8 za usa ale klasika nie je cash
. vyssi tier sa da utiahnut ,na e 75 sa da aj zarobit(aj bez premium),ale to musi byt dobra hra co sa samozrejme neda vzdy.- Hram single ,rozmyslal som nad clanom ale nechce sa mi traposit s headsetom tak kaslem.hram len tak for fun ajked debilizmus ma vie nasrat.
za sssr mam vyskumany t6 na heawy a medium ale tanky nemam(no cash):)
ak by mal niekto zaujem pridam sa k nemu.len sa ozvite:)
za sssr mam vyskumany t6 na heawy a medium ale tanky nemam(no cash):)
ak by mal niekto zaujem pridam sa k nemu.len sa ozvite:)
-
XGames
VIP
Potreboval by som info od nejakého skúseného hráča WoT ohľadom prémuim účtov a nákupu goldov v hre.
Poprosím SS alebo email, ďakujem.
Poprosím SS alebo email, ďakujem.