nj moc po pi*i cast ! skoda ze mi to ubehlo ako keby to bola len 10minutova cast Spoiler
ten vlk wauuu ! pekny, velky pacil sa mi ..
k dračikom dufam ze im zacne chutit nejake mesko a porastu cim skor
Vidim ze nam pribudla dalsia nova armada ktora nema rad ani Lanisterov ani Severanov
ach teraz to cakanie na novu cast! toto bude urcite klucove kto vydrz a kto nie
Titulky nepotrebujem pozeram to na HBO HD a tie su v obraze mne ide sko o ten dabing... Inak cast nehodnotim pozityvne... mala jednu chybu a to dlzku... aakto ma cakat tyzden? vlke nadhera aj ja chcem
vlky neviem ci to bolo tym ze to nebolo hd co som pozeral, ale prisli mi strasne umele...pritom draky mi tak neprisli, uvidime neskor, ale inac super, ze to znova bezi (napisal by som super diel, ale kedze som to cital pride mi to divne )
hughito napísal:Prvý diel zatiaľ Game of Talking, akosi sa nám to začína rozširovať. Nuda.
Ale určite sa to rozbehne.
aj cela jednotka bola game of talks a mne osobne to teda vobec nevadilo a knihy su pisane velmi podobne, v podstate sa podla mna dvojka za tych 1000 stran temer nikam neposunula, je tam tolko rozsiahlych dejovych linii ze ked to rozpocitas mas 200 stran na kazdu a to je nic, takze brace yourslelf, more talks are coming
To som už zažil pri jednom seriáli, je dosť možné, že aj pri GoT. To je nejaké verzia pre vip predplatiteľov, že môžu sledovať o diel dopredu (na webe). Tí to samozrejme ripnú a je to na svete. Kvalita je tuším celkom obstojná, ale už minule robili tie "oficiálne" titulky až na oficiálnu verziu.
ako pise hughito je to pre HBO GO, tam asi pojdu vsetky casti o tyzden dopredu, kvalita je imo 90% rovnaka ako klasika, HD som netahal (ale aj ta sa da stiahnut)
titulky mne stacia anglicke, preklad ani dabing absolutne neriesim
Veru dost vela postav pribudlo, ale s tym sa ratalo podla knihy, takze miestami som kusok strateny. Vypada to na zaujimavu tretiu cast. Uz len to nekonecne cakanie opat