sustruzit silon, alebo pvc??? kaamo ty asi nemas ponatia ako sa sustruzisoviet666 napísal:kupit sa to neda?
a z coho to ches spravit SILON?PVC?
Airsoft - Paintball
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to je plynovka a prestrelil som s nou uz aj pohar od horcice St. Nicolaus, takze s tym kartonom si to podcenil. a ako nahradny diel som to este nevidel.soviet666 napísal:kupit sa to neda?
a z coho to ches spravit SILON?PVC?
a inak pistol (manual) prestreli karton
iste hej
alebo je taky co neprestreli
-
psycho
Medium Star
Nahradne diely do tychto zbrani sa zhanaju tako lebo
a/nik nevie ci as este vobec vyrabaju
b/neni po nich dopyt
c/ajtak hovno vydrzia
add karton / presne to som ti chel nazancit ze neni rozhodujuce sila. nariklad si zobres maulal TM slabsi. Gulicka sa v kartone zarije pripadne pukne cedecko a taka uhc mp5 prestreli. lenze to je 5m. Na vacsiu vzdialenost je to nahovno lebo slaby hop co znamena ze gula ide po 20-30 metroch k zemi. To iste plati aj znacky typu KWC STTi atd snad z vynimkou KSC kde je problemom slabe tovarenske spracovanie, nedostupnost dielov a plynova technika (svetla vynimka snad iba M11)
Ak velmo chces zohnat ten nahradny diel tak skus
a/nik nevie ci as este vobec vyrabaju
b/neni po nich dopyt
c/ajtak hovno vydrzia
add karton / presne to som ti chel nazancit ze neni rozhodujuce sila. nariklad si zobres maulal TM slabsi. Gulicka sa v kartone zarije pripadne pukne cedecko a taka uhc mp5 prestreli. lenze to je 5m. Na vacsiu vzdialenost je to nahovno lebo slaby hop co znamena ze gula ide po 20-30 metroch k zemi. To iste plati aj znacky typu KWC STTi atd snad z vynimkou KSC kde je problemom slabe tovarenske spracovanie, nedostupnost dielov a plynova technika (svetla vynimka snad iba M11)
Ak velmo chces zohnat ten nahradny diel tak skus
Kód: Vybrať všetko
www.wgcshop.com-
soviet666
Star
ti poviem ze sa daskenner napísal:ale zeby silon sa dal sustruzit asi by si cely sustruh rozje*al
je to tiez vo valcekoch a "nevedomost neospravedlnuje" nemam cely den na to aby som vam to vysvetlil niekedy dam foto silonu ak ste ho este nevideli
2Kibo>> na jaku vzdialenost dostreli manual od TM (bez vyrazneho klesania a s Hopom) a poznas niekoho co ma maual glock17 chem nieco vediet o tej poistke spuste
-
Lord PROXI
King
-
Nymphested
Zablokovaný
no po prve neni to PAINball ale PAINTball....
ja som hral oboje a paintballu sa venujem aj profesionalne...
hlavny rozdiel je v tom ze v paintballe mas jasne zasahy ked niekoho trafis tak o tom vies aj ty aj on...co sa u airsoftu povedat neda aj ked sutazne airsoft sa hrava s paintballovymi gulickami airsoftoveho priemeru.aby hraci nepodvadzali co sa ale ani tak neda ustrazit..ked mate radi napodobeniny zbrani tak si zahrajte airsoft.pri paintballovych markeroch je to trochu ine a to najme v tom ze tym ze je to vacsi kaliber tak ten gun sa hova trocha realnejsie ako airsoftovy.P je pomerne dost rozsireny aj sutazne.....aj na slovensku mame ligu..
ja som hral oboje a paintballu sa venujem aj profesionalne...
hlavny rozdiel je v tom ze v paintballe mas jasne zasahy ked niekoho trafis tak o tom vies aj ty aj on...co sa u airsoftu povedat neda aj ked sutazne airsoft sa hrava s paintballovymi gulickami airsoftoveho priemeru.aby hraci nepodvadzali co sa ale ani tak neda ustrazit..ked mate radi napodobeniny zbrani tak si zahrajte airsoft.pri paintballovych markeroch je to trochu ine a to najme v tom ze tym ze je to vacsi kaliber tak ten gun sa hova trocha realnejsie ako airsoftovy.P je pomerne dost rozsireny aj sutazne.....aj na slovensku mame ligu..