dufam, ze toto neni uplne smiesna tema , ale baby... ak by ste dostali darcek od chalana, nejaky s cim by vam vyznal lasku (ja som tej dotycnej dal velky srdieckovy pernik s napisom Z LASKY).. nechali by ste si nieco take na policke na dlhsi cas alebo na stalo?
darcek z lasky
darcek z lasky
zdravim
dufam, ze toto neni uplne smiesna tema , ale baby... ak by ste dostali darcek od chalana, nejaky s cim by vam vyznal lasku (ja som tej dotycnej dal velky srdieckovy pernik s napisom Z LASKY).. nechali by ste si nieco take na policke na dlhsi cas alebo na stalo?
(lebo ak ho tam este stale ma, tak si na mna aspon spomenie.. ci?) a ked ste nieco take dostali... velmi vas to potesilo?
Re: darcek z lasky
Nie som síce žena, ale odpoviem ti na tvoju otázku.
V prípade ak k tebe žena pociťuje silné, vrúcne pocity sympatie, tak samozrejme;) - taký darček príjme a určite si ho niekde doma odloží, vystaví.
Trúfam si povedať, že dokonca aj v prípade, ak by ťa tá dotyčná mala rada len ako kamaráta, tak by to možno prijala zo slušnosti alebo by ti rovno povedala, že je to síce od teba milé, no ona to tak necíti a skrátka že nie je na mieste, aby podobný darček prijímala. Síce v podobe perníkového srdca to nie je nič čo by sa prijať nedalo (to skôr v prípadoch, keď tie dary sú cenovo nadštandardné, ako napr. náhrdelník, prsteň a pod.)
V prípade ak k tebe žena pociťuje silné, vrúcne pocity sympatie, tak samozrejme;) - taký darček príjme a určite si ho niekde doma odloží, vystaví.
Trúfam si povedať, že dokonca aj v prípade, ak by ťa tá dotyčná mala rada len ako kamaráta, tak by to možno prijala zo slušnosti alebo by ti rovno povedala, že je to síce od teba milé, no ona to tak necíti a skrátka že nie je na mieste, aby podobný darček prijímala. Síce v podobe perníkového srdca to nie je nič čo by sa prijať nedalo (to skôr v prípadoch, keď tie dary sú cenovo nadštandardné, ako napr. náhrdelník, prsteň a pod.)
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...skôr by som sa prítomných dievčat spýtal, či tieto konzumné darčeky naozaj konzumujú, alebo si ich vystavujú na skrini až do ich prechodu na nekonzumný stav...alebo považujete za normálne vystaviť si konzumný darček na skriňu, prípadne iné miesto s charakterom vitríny?...alebo je pre vás prijateľnejšie takýto darček skonzumovať?...kde je hranica medzi konzumáciou/nekonzumáciou konzumných darčekov...pre príklad, ak dostanete pár obľúbených zákuskov, tiež si ich vystavite na skrini?...
Cokoladu, Tofife, pralinky a podobne veci zjes alebo zjete spolocne. Medovnik si odlozis na pamiatku.
-
Janette
Expert
Ja som pred rokmi (cca 2 ??) dostala 2 perniky v tvare srdca od priatela s napismi, po ukonceni gymnazia som ich dovliekla z KE do Prahy, kde nadalej su vystavene na policke, su prakticky cele, takmer v povodnom stave,... ale poslednu dobu vidim, ze jeden nadobuda na okraji zelenkastu farbu
. Pravdupovediac - neviem, co s tym mam robit, .. vyhodit mi je to luto, lebo sa s nim spajaju prijemne spomienky .. a predsa to bol darcek .. Myslim, ze to budem riesit az ked to dosiahne neunosnu farbu, momentalne som to vyriesila tym, ze som ho posunula za ten "zdravsi" z nich.
Zakusky, dezerty jednoznacne zjest co najskor ... samozrejme, ponuknem aj priatela. xD
RonSimons - jednozacne zalezi na dotycnom. V pripade cloveka, ku ktoremu by som nieco citila, tak by som si ho vystavila ... V opacnom pripade nie, pride mi to prilis awkward mat na policke srdce s napisom "Z lasky" od kamarata ...
Zakusky, dezerty jednoznacne zjest co najskor ... samozrejme, ponuknem aj priatela. xD
RonSimons - jednozacne zalezi na dotycnom. V pripade cloveka, ku ktoremu by som nieco citila, tak by som si ho vystavila ... V opacnom pripade nie, pride mi to prilis awkward mat na policke srdce s napisom "Z lasky" od kamarata ...
Takýto perník by som mala chvíľu vystavený, nech sa môžem kochať (bývajú krásne vyzdobené) a potom by som ho zjedla. Bolo by mi ľúto, keby sa napokon rozpadol alebo inak pokazil.
Aby som si na človeka spomenula, nepotrebujem od neho niečo, to sú rôzne situácie/hlášky/miesta... čo mi pripomenú toho druhého.
Ak som mala niečo od kamaráta takto vystavené, tak napr. namaľovaný vtipný obrázok, ten som mala dokonca prilepený na skrini, lebo ma dokázal dobre naladiť hneď zrána
Aby som si na človeka spomenula, nepotrebujem od neho niečo, to sú rôzne situácie/hlášky/miesta... čo mi pripomenú toho druhého.
Ak som mala niečo od kamaráta takto vystavené, tak napr. namaľovaný vtipný obrázok, ten som mala dokonca prilepený na skrini, lebo ma dokázal dobre naladiť hneď zrána
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Na mdz som dostala od priatela cokoladu z phanta rei-u od Alby. Vystavila som si ju pekne v obyvacke na policku lebo ma pekny obal s peknym venovanim. Zjest ju nechcem lebo vzdy ked sa na nu pozriem spomeniem si ako ma vtedy prekvapil.( ak ked on uz par krat otvoril temu :" a nezjeme ju?"
Este davno som dostala od jedneho neznameho( mojho spoluziaka kamarat) obraz, ktory on sam namaloval podla fotky ktoru mu dal ten moj spoluziak. Obraz som prijala aj ked mi ho odovzdal spoluziak, nechcela som byt nezdvorila a ten chalan si dal fakt namahu, tak mi dodneska visi v mojej izbe u rodicov. Ale ked som aj nieco dostala od kamaratov, dala som si to na policku. A teraz vzdy ked pridem do mojej izby( nieje to momentalne casto) a padne mi pohlad na nieco taketo, napr. Na ten spominany obraz tak ma to potesi..
Este davno som dostala od jedneho neznameho( mojho spoluziaka kamarat) obraz, ktory on sam namaloval podla fotky ktoru mu dal ten moj spoluziak. Obraz som prijala aj ked mi ho odovzdal spoluziak, nechcela som byt nezdvorila a ten chalan si dal fakt namahu, tak mi dodneska visi v mojej izbe u rodicov. Ale ked som aj nieco dostala od kamaratov, dala som si to na policku. A teraz vzdy ked pridem do mojej izby( nieje to momentalne casto) a padne mi pohlad na nieco taketo, napr. Na ten spominany obraz tak ma to potesi..
-
Grim
Darca
...ešte by ma zaujímal aj názor chalanov...dúfam, že aj vy ste takí pažraví ako ja...neraz mi bolo vytýkané, že som konzumný darček zjedol, ale ja takéto vystavovanie nepodporujem...mám sa kôli tomu citiť previnilo?...
Ja osobne by som ho asi nezjedol...Grim napísal:...ešte by ma zaujímal aj názor chalanov...dúfam, že aj vy ste takí pažraví ako ja...neraz mi bolo vytýkané, že som konzumný darček zjedol, ale ja takéto vystavovanie nepodporujem...mám sa kôli tomu citiť previnilo?...
-
drop
Medium Star
Ja som dostal v nedelu pernikove srdiecko. A nechystam sa ho zjest. Ale co ak bude kriza ?
Alebo ked mi zacne horiet byt ako sa teoretizuje v inej teme tak ho dam do ust a pred barakom dojem. 
Ja som dostal pred 1,5 rokom coko. mikulasa, ktory je este stale na okne a este mam pernikovu zabku.
Dovod ponechania je len to, ze mi to nechuti.
Dovod ponechania je len to, ze mi to nechuti.
grim.. keby som bol byval nejaky konzumny darcek dostal, tak by som ho bol byval zjedol 
.
som v tom s tebou
.
som v tom s tebou
Určite kebyže ho dostanem od priateľky tak ho nezjem, možno keby to skončilo tak áno, a keby nebol dobrý tak do koša 
-
Soviet
Darca
Laska ide cez zaludok, takze jednoznacne zjest..
Co ty o tom vies? Pred nedavnom si tu pisal ako nikoho nechces na vztah lebo to nie je pre teba a zrazu toto pises? Nevies co pises,prepac.Soviet napísal:Laska ide cez zaludok, takze jednoznacne zjest..
Darceky odlozit a nejest.Pernicky pekne do policky na pamiatku.
Mňa by skôr zaujímalo čo na tých perníčkoch ľudia vidia, nie to ešte či ich budú jesť
Také veci som kupovala keď som mala asi tak 10 rokov rodičom.. Ale tak to som ja, no. Raz som dostala obrovské lízatko v tvare srdca, tak som ho odložila do poličky a keď začalo chytať divné farby tak som ho vyhodila. Čo s tým?! Keby som dostala perník teraz, tak asi poviem dotyčnému nech ho zje za mňa, lebo fakt neviem či by som si niečo také vystavovala a zjesť by som ho nezjedla, keďže som v diéte
Ok ok, na druhej strane sa prejavujú moje infantilné sklony a skôr by ma potešil malý milý plyšák 
-
Soviet
Darca
Viem o com pisem. A na keru rit si budem odkladat pernicky po polickach, ked policky viem rozumnejsie vyuzit? Na aku pamiatku? Na pernik? Ci ako mi dievca vyjadrilo lasku cez pernik? Pekna kravina.petka89 napísal: Co ty o tom vies? Pred nedavnom si tu pisal ako nikoho nechces na vztah lebo to nie je pre teba a zrazu toto pises? Nevies co pises,prepac.
Darceky odlozit a nejest.Pernicky pekne do policky na pamiatku.
Ja by som si na perniku s dievcinou jednoznacne pochutil. A ak by mala s tym problem, tak mi to bude aj tak fuk a zjem sam. Plysaky nepoviem, ale perniky?
Ale tak nebriem nazor nikomu.
Hádate sa tu o absolútne nepodstatných veciach. Nech každý učiní s tým perníkom tak ako uzná za vhodné. Bodka.
šmaria...
suhlas
ja by som asi zjedol tiež...veď aj tak to splesnivie a stratí hodnotu
ja by som asi zjedol tiež...veď aj tak to splesnivie a stratí hodnotu
-
PhYs0c
King
tiez by som to zozral:D asi by som sa pokusil zozrat aj plysaka, ci nahodou neni k zjedeniu:D