Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...co bolo hrdzave na focusoch?

golf nevyzera najhorsie, ale da ju sa najst aj krajsie kusky... hentem ma este k tomu aj hnusnu farbu...

206 za 3000e?? to musi byt byt vtip... 206 neodporucam ani ludom, co hladaju nieco do 1000e, nie to este toto... jednoznacne najhorsi peugeot, znamy ho ma, ma na nom 80 000km a ten hovori za vsetky - to auto je katastrofa na kolesach... v patnastrocnych puntach sa sedi pohodlnejsie ako v tejto francuzskej rarohe... cely interier vrzga, vsetko je z akehosi nechutneho plastu, nad ktorym vedie aj logan... ale zase je pravda, ze v servise bol kvoli elektrike "iba" dvakrat...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Spodok dverí, okolo blatníkov + odfotené škrabance + iné šrámy. Proste nie.
Golf sú plechy v skvelom stave, pozinkované ani znak po hrdze. Interiér dobrý, lakťová je trochu vyšúchaná aj palubovka gombíky. Ale všetko funguje, elektrické serepetičky, klíma. Je to benzín, dobrý motor... A pustí ho za 3000.
Také auto sme mali niekoľko rokov, len 1.4 a boli sme veľmi spokojný.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

3000 Euro za 98micku? Som jediny, komu to pripada vela?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Je to veľa za danú motorizáciu, výbavu a ročník...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

icefiresr - ocividne nie :D
Suffel napísal:ten Golf taku cenu nema co zan pytaju.
osobne si myslim ze su to vyhodene peniaze to auto taku hodnotu nema keby to bol diesel tak nepoviem este by sa dalo polemizovat ale pri benzine.. za 3200€ uz kupis aj FF 2002 co su 4 roky rozdiel..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

schvalne som tie golfy vcera pozeral, a naozaj - 98-99 sa predavaju okolo tych 3000e... holt, je to VW a z nejakych zahadnych dovodov si tie auta nepochopitelne drzia cenu... ale mas pravdu, tri tisicky su dost, preto pisem, ze sa za tie peniaze daju najst aj krajsie kusky...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ani nie tak krajsie, ako mladsie. Aj ja ked som zhanal nahradne cele rameno na 20 rocneho medveda, tak bol problem nielen s cenou, ale aj dodanim. Najlepsie cenovo by som povedal je vek auta na ND 6-12 rokov, vtedy su diely vacsinou najlacnejsie.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ano, daju sa najst aj 2004, ale tycm chcem povedat, ze mladsie automaticky neznamena krajsie...

http://volkswagen-golf.autobazar.eu/14- ... 53567.html
http://volkswagen-golf.autobazar.eu/16- ... 30805.html
http://volkswagen-golf.autobazar.eu/16- ... 48576.html

a cena ND zalezi najma na rozsirenosti konkretneho auta a o aky ND mas zaujem - ci z buracky, novy original alebo druhovyroba - polsko/cina alebo nieco kvalitnejsie... ja mam 323F, ktora sa zacala vyrabat v nejakom 1994, to je uz pomaly 20r. a nikdy som s dielmi nemal najmensi problem, a to so ziadnymi, a to tych aut zas na cestach az tolko nie je...
barbaronan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa barbaronan »

Caute, potrebujem poradit nejake konkretne auto max do 7000-8000 e do 100 000km. Auto pojde do firmy, idealne aby malo co najnizsiu spotrebu a bolo kvalitne. Pls poslite nejake linky, dost to tlaci casovo, dakujem predom.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

barbaronan: takto Ti neporadi nikto... ak si si nevsimol, po svete beha milion typov aut, musis zadat konkretnejsie poziadavky...
barbaronan
Expert
Expert

nechcem nikoho obmedzovat, tatko nema ziadne konkretnejsie poziadavky, moze to byt fabia, ford cmax, hocico. Dolezite je ak osom napisal max 8k euro do 100k km a kvalita, idealne nizka spotreba a pekny vzhlad. Nebranim sa ziadnemu modelu ani znacke, aj ked mam urcite preferencie tak ich ozeliem pokial to bude dobra ponuka. Chcel by som poradit konkretne auto, nejaky link napr na online bazar. Do aut sa nejako extra nevyznam, viem len taky basic, ze skody su kvalitne a renaulty shity (takto sa to hovori :D?) a pret osi rad neham poradit nieco co by stalo za osobne zhliadnutie. Predom dik.

To ze nekonkretizujem znacku mam asi ako pravidlo z IT, co sa tyka pc aj aut je podla mna hlupost chciet len 1 konkretnu znacku.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak potom ale cast roboty musis zvladnut sam a vytriedit si ich aspon teda podla vzhladu... preto si poobzeraj, ktore modely a v akych rocnikoch je mozne v Tvojom rozpocte zohnat, posli nam ich a my sa Ti budeme snazit poradit dalej... ak chces z tych najkvalitnejsich, uprednostni japonske a nemecke znacky...
barbaronan
Expert
Expert

Poviem ti to takto, rad by som tu cast odviedol, ale pokial napisem napr Ford c max, tak ako ti to pomoze? Kedze ja fakt nemam technicke znalosti ktory konkretny model z akeho roka bol ok a ktoremu sa vyhnut. Mam taku predstavu, ze niekto skuseny su otvori napr nejaky online autobazar a hned ho nieco uputa. Idealne by som hladal auto co je co najmladsie, vyplyva to z toho poctu km. Napr konkretne ten ford C max je pekny, 1 uz mame, ale ci to bola dobra kupa nepoviem, to uvidim az za par tisic km.

Porad mi aspon nejake kvalitne modely a ja sem nieco nalinkujem, ale aspon ma takto trocha naviguj pls :D. Napada ma napr ten C Max a nejake tie fabie/oktavie.

http://www.autobazar.eu/sk/ tuna je link kde je vyhldavanie, pokial tam dam to info co som mal ja v poziadavkach tak mi vyhodi nosu aut, lenze to je cast pri ktorej potrebujem radu od niekoho kto ma know how
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ale rozumies, ze nie je mozne, aby som Ti tu poslal 40 alebo 50 modelov aut? neviem, ci velke, ci male, ci nizke, ci vysoke, ci lacne na servis, aka ma byt vybava, na aky najazd, ake su poziadavky na komfort, ci benzin alebo naftu, co v tom budes vozit, kolko ludi sa tam bude vozit, po akych cestach sa bude jazdit, aky ma byt typ karoserie, si to ma byt skor sportovejsieho, limuzinoveho alebo dodavkoveho vzhladu a tak dalej...
barbaronan
Expert
Expert

Ahoj, napisal som max 8000 e do 100k km, s co najnizsiou spotrebou, reprezentativne (do firmy) a ako priklady som uviedol c max napr, takze ani dodavka to nebude :D, ci nafta, alebo benzin to je fuk, ale ako som napisal, co najnizsia spotreba je ideal, 30-40 nemusis, staci 5 :D. Viac poziadaviek zohladnovat nemusis.

Aby si nepovedal, ze som lenivy tak nieco postnem, fakt netusim ci to nie je hlupost
Idealnejsie http://www.aaaauto.sk/sk/car.html?aaaid ... n=karta-sk , pretoze nehladam nutne auto s tak velkym uloznym priestorom, nebude sa v nom vozit material,

3 tip http://www.aaaauto.sk/sk/car.html?aaaid ... n=karta-sk

Co na to hovoris? Ten golf sa mi paci asi najviac.
http://www.aaaauto.sk/sk/skoda-fabia/ca ... &model=187 dost lacne, odstranil som ten peugeot, ten bol asi naprd

Pozeram cennik fabii a pozeram, ze najlacnejsia 1.2 12 V HTP 44 kW (60 k) 5° MP 7 727 €, asi sa oplati kupit novu.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ok, tak prva rada: z AAA nekupuj, su to spekulanti, druha rada: francuza nekupuj, nie su spolahlivi, tretia rada: golfy nekupuj, su predrazene :)

reprezentativne a s malou spotrebou moc dokopy nejde, vyber si...

z reprezentativnejsich limuzin snad mondeo, m6, accord, 3er, E-klasse, apod.
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

viete mi niekto povedat ako je to cca s cenou nahradnych dielov(teda kde bude drahsi servis) na FOFO MK2 1.6Tdci(66kw) (2005-2006) oproti golfu V tiez nejaky diesel dajme tomu 1.9TDi ?

dik

edit:// co hovorite na tohto focusa? http://ford-focus-combi.autobazar.eu/16 ... 57577.html povodne som nechcel kombi ale tento sa mi pozdava
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

co tak A6 ??

napr http://audi-a6.autobazar.eu/25-tdi-quat ... 29647.html ma 103k km, do ceny sa zmestis... /to som uviedol ako priklad/ ...za tu cenu najdes isto nieco aj na zahranicnych strankach... s tvojim rozpoctom by som uvazoval aj nad niecim z vonku... a ako napisat Ratzinger, taketo auta a mala spotreba dokopy velmi nejdu... ;)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...praveze schvalne som vyberal take auta, do ktorych sa montovali naftove stvorvalce, s ktorymi 5l spotreba nie je az taka nerealna :) akurat namiesto E by som volil skor C, ako tak pozeram tie ceny... A6 uz bude problem, skor A4, aby sme to udrzali v nejakej rozumnej miere...
Napísať odpoveď