League of Legends
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
Warmog + Atmas je podľa mňa dosť zbytočný build na Ireliu, ak ten Atmas budeš chcieť postaviť, radšej postav Frozen Mallet miesto Warmogu. Potom Wits End. Je to taký Wickd build skôr. Tie dalšie 2 itemy + bootky stavia podľa situácie.
51 win 41 proher elo 1253 co nesplnujem ? proc se to kurna nezobrazuje iba ked niekto otvori moj profil
predam ucet na EU nordic (dôvod predaja: nemam cas a prestalo ma to aj bavit)
LVL 30 - nick kenqooo (999 wins, 50 champs, skin - GP, WW) cena dohodou, piste ss
LVL 30 - nick kenqooo (999 wins, 50 champs, skin - GP, WW) cena dohodou, piste ss
kenayyyy
Polak ?
Polak ?
nie nie som poliak, hru som odinstaloval a kamos mi spravil screeny, on ma asi nastaveny polsky jazyk ... 
caute amm problem enche ma preniset na west z east pise ze ma nemaju v tom regione a vtejto dobe to nepojde
-
Sarger
Guru wannabe
Píšeš jak hotentot. Čiarky, bodky nič?
-
lekoklatik
VIP
A čo chceš akože od nás?
neriešte už som napisal na support ja to nechapem jakže to neviete prečitať? šak mozok to vie či sa mu nechce? sa hovori že 55% ľudi prečita taky jeden text už neviem ako sa to volalo
Ty si asi fakt hotentót.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
lekoklatik
VIP
jaky smo rad z 900 ratingu na 1200 bez prehry ou to nie je mozne na elo hell
...
samozrejme ze kazdy to precita, ale nebudem predsa reagovat na cloveka, ktory si neda zalezat ani na tom, aby prispevok napisal ako normalny kultivovany clovek. Vediet pisat je zaklad.japaja napísal:neriešte už som napisal na support ja to nechapem jakže to neviete prečitať? šak mozok to vie či sa mu nechce? sa hovori že 55% ľudi prečita taky jeden text už neviem ako sa to volalo
-
lekoklatik
VIP
Nový art spotlight vyzerá fajn : )
-
PhYs0c
King
gratz natro
ja zase z 1255 na 700
kuk jak som neska potiahol team
a cassiopeia jaky rage ze: noob ad lulu uninstall

4v5 to bolo inak
ww leavol po 10 minutach
4v5 to bolo inak
-
aruN
Professional
včera padlo -130
páni, najviac ma vie nasrať, že to 90% času prehráme, keď mám skôre 9/1/3 etc....
dnes som kúpil munda, hrám ho v jungli, imho asi najrýchlejší jungler
dnes som kúpil munda, hrám ho v jungli, imho asi najrýchlejší jungler
-
Sarger
Guru wannabe
Premýšľam že si zoberiem Blitza ako support, ale je už dávno čo som zaňho hral. Hral ho tu niekto ako support? Leko a spol.? 
//Btw blížim sa k 1500 Elo
//Btw blížim sa k 1500 Elo
-
lekoklatik
VIP
Ja som včera padol z 1375 na 1290 za malú chvíľku -_-
Ozaj som sa snažil, všetko som hral čo bolo treba, nie vždy som hviezdil ale často krát nestačilo ani 40+ wárd a 3x oracle.
Blitza som skúšal ako support, avšak nejde to s teamom, ktorý nie je ochotný wardiť spolu s tebou.
Blitz totiž potrebuje itemy. Chystám sa naučiť hrať support tak, aby som bol plnohodnotný hráč, buď tank, alebo nejaký dmg.
Jannu mám zo supportov zatiaĹ najradšej, avšak dmg moc nenarobí a občas sa to fakt vyplatí.
Za blitza je map awarness ozaj dôležitý faktor hlavne kvôli grabom.
Treba vyskúšať čo kde zavardiť, aby bolo možné championov z tých pozícií vyťahovať : )
Mimochodom celkom zaujímavý článok - http://www.sk-gaming.com/content/52725- ... amebreaker
Ozaj som sa snažil, všetko som hral čo bolo treba, nie vždy som hviezdil ale často krát nestačilo ani 40+ wárd a 3x oracle.
Blitza som skúšal ako support, avšak nejde to s teamom, ktorý nie je ochotný wardiť spolu s tebou.
Blitz totiž potrebuje itemy. Chystám sa naučiť hrať support tak, aby som bol plnohodnotný hráč, buď tank, alebo nejaký dmg.
Jannu mám zo supportov zatiaĹ najradšej, avšak dmg moc nenarobí a občas sa to fakt vyplatí.
Za blitza je map awarness ozaj dôležitý faktor hlavne kvôli grabom.
Treba vyskúšať čo kde zavardiť, aby bolo možné championov z tých pozícií vyťahovať : )
Mimochodom celkom zaujímavý článok - http://www.sk-gaming.com/content/52725- ... amebreaker
-
PhYs0c
King
dnes nedame dokopy team na ranked ?