I,P: notebook acer aspire 8530G nepojazdny

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Alex481991
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

I,P: notebook acer aspire 8530G nepojazdny

Príspevok od používateľa Alex481991 »

Mam na predaj tento žiaľ momentalne už nefunkčny, chyba je pravdepodobne v biose kedže všetko ostatne je vraj v poriadku, avšak uprimne sa do toho až tak nevyznam takže ohladom chyby sa v pripade zaujmu opytam a upresnim. Ide o to že som zaň dal celkom pekne peniaze a chcel by som ešte z neho niečo "vydolovat" . Neviem ako to chodi ani približne kolko teoreticky môžem zan dostat preto to pišem zatial iba informativne. Inak doteraz z nim neboli vôbec žiadne problemi trošku sa prehrieval ale to sa vyriešilo jeho vyčistenim. Ked si niekto mysli že ho dokaže opravit tak mu ho s radostou predam za rozumnu cenu. Ďakujem

// ospravedlnujem sa, žiadna slohova praca (a ano nepouživam diakritiku). Je dva roky stary a ano ohladom konfiguracie je mi to jasne avšak tu som chcel doplnit ked prijdem domov kedže ho nemam pri sebe a naspamät ju neviem. Ohladom stavu je zachovany, samozrejme so znamkami použivania ako su vyšuchane miesta pri klavesnici, plus je tam mala chyba na kryte pri reproduktoroch pod monitorom ale to je len odlepeny nič važne... Dnes som sa dozvedel že chyba je pravdepodobne v grafickej karte...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: I,P: notebook acer aspire 8530G nepojazdny

Príspevok od používateľa KoCi »

To pises slohovu pracu na temu "neviem co si pocat s mojim notebookom", alebo sa ho snazis predat? :) Lebo na slohovu pracu tam mas dost chyb a na predaj primalo detailov. 8530G je len modelova seria, nic nehovori o konfiguracii toho notebooku, ani o jeho veku, fyzickom stave... A mohol by som pokracovat, no vonkoncom sa mi nechce.
Zamknuté