Repraky do auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
jimmy_xp
King
King

Re: Repraky do auta

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Keď je kamoš múdrejší, počúvaj jeho. Ja už ti viac nemám čo k téme povedať, je to furt o tom istom. Každý by chcel, aby som mu na papieri predviedol jak to bude hrať, čo je nemožné... :smt006
kally
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kally »

tak ja skusim ten SAL biely...+ kupim nejake dva 3 alebo 4 pasmove repro a uz...uvidime co to spravi...dakujem za rady :)
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

nevymyslaj a kup normalne subik do kufra .. pozri subik a k tomu si zoberes nejaky zosik.. tento sw ma m..ked som videl tu cenu tak som nevahal .. lacnejsie nikde nic nezozenies..prevedenie je v pohode .. hra tvrde a hlucne basy .. mne sa to nepaci tak som ho vytlmil molitanom ..hra tiche ale zato ovela makksie a podla mna krajsie .. trosku podfukoval ked mi prisiel..tak som ho podlepil silikonom ... za tu cenu nie je o com.. a zosik k nemu kupis z bazosu nejaky a mas ..

/// dozadu nedavaj prosim ta ziadne repro .. neviem ake mas radio, cudoval by si sa ale aj to je dost dolezite .. dopredu poriadne 16ky komponetne repraky, vysky na spataky, do kufra subik zo zosilovacom a mas hudbu jak pan
kally
Amateur
Amateur

radio mam pioneer mvh-1400ub...viem ze je to sunka ale si myslim ze nieco potiahne :P...kupim asi ten SAL biely co mi vyssie radil..kedze mam hatchback malo by to pekne ozvucit auto...a tie repro nad kufor...uvidime potom ked budem mat ten subik
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ked das basak na plato tak sranda bude ked budes chciet ukazat aky mas reprak a otvoris kufor. Cele basy zmiznu. Na plato nebudes moct nic polozit. Musis rezat plato, z vonku to bude strasne vidno. A to chces ten basak napojit cisto na radio? Vela stastia
kally
Amateur
Amateur

neneee ziadny basak na plato...na plato dam len 3 alebo 4 pasmove repro...do kufra dam subik aktivny...lebo v prednych dverach mam repro a celkom slusne hra...len v zadu nemam nic..tak nech aj zo zadu hraju vysky + stredy z plata a basy z kufra...je to zly napad?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Nech Ti je odpustené, lebo nevieš, čo konáš :D Dunieť to bude a o to Ti zjavne ide, ale časom pochopíš, že SQL je lepšie ako SPL či dB drag... :)
kally
Amateur
Amateur

:)..taze nakoniec mi radite co? lebo som z toho trosku jelen lebo jeden to a druhy to... :)...ide mi hlavne o tie basy...ale kedze nemam na schopnu zostavu suwboofer + zosik tak neviem co....a ten SAL je celkom priatelny..myslim cenovo...a keby som este NAPR. toto dal na plato? http://www.autoperfect.sk/autoperfect/e ... AL-WRX-469 ...pokazim tym nieco?...moze to hrat horsie jak mi to hra teraz? :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ide ti hlavne o basy a das sem koaxialne repro co nic nezahraju..kup si bud aktivny subwoofer alebo zosik + subik .. neries vobec zadne repro .. zbytocne
kally
Amateur
Amateur

repro som tu dal preto lebo ich chcem dat na to horne plato...aby mi to v aute len nedudnelo ale aj aby bolo pocut stredy a vysky...
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Zbytocne. Mam v aute dole stredobasy a hore vysky uz od vyroby, vzadu mam na plate 2 repraky vsetko origo co boli seriovo. Zadne dokonca nokia. Zvuk sam o sebe nic moc. Dal som zosilovac+subwoofer a nastavil basy podla potreby a kazdy koho som viezol sa cudoval ako dobre hraju tie seriovky a to len vdaka SW. Nad tym by som porozmyslal. Nejaku decentnu kocku za sedacky a lepsie ako repro do plata a somariny. Ci sa vozis v zadu a tam pocuvas hudbu ? :roll:
kally
Amateur
Amateur

a lepsie aktivny SW alebo pasivny + zosik?

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2012, 22:43)
ze take nieco? :D http://elektro.bazos.sk/inzerat/1373380 ... acitor.php
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

presne nieco taketo..akurat je toto trosku dost velke a dost miesta ti to zabere v kufri..aj ta cena je taka nic moc.. ale ano nieco taketo pories a uvidis, ze budes spokojny

/// no podla mna je to vela za tu zostavu :) ale tak musis ty vedet :) .. pozri si este kable..tie bdues tiez potrebovat..rataj cca 30e za sadu komplet kablov ked nie su v cene toho inzeratu
kally
Amateur
Amateur

cena nic moc ako si myslel?..ved 130 e za komplet zostavu a este k tomu JBL je v pohode si myslim....
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Napísať odpoveď