rivaL je jeden z najlepsich klanov...pochybjem ze by medzi sebou mali cheatraSnajper2 napísal:nechcem to tu zbytočne rozoberať, ale myslíte si, že je to cheater, alebo nie? neviem, že či takéto štatistiky môžu byť pravdivé, alebo nie
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 290074303/
BattleField 3
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
-
Hotwire
Addict
pre porovnanie statistiky mojho byvaleho spoluziaka zo strednejGothaR napísal:Podla mna je to normalne, SPM ma 500, ale pozeram, ze casto hrava Metro, takze to je tiez mozne. K/D normalne, level v pomere k nahratemu casu tiez.
Pre porovnanie statistiky H@wka: http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 295186595/
a neni to cheater
zalietal som dnes chvilku v heline (prvy krat po patchi) a musim povedat ze som s patchom spokojny, u mna sa zlepsil performance aspon o takych 10 FPS. Vsimol som si ze pri naraze v heli su nove zvuky.. Strielal som akurat z engineerskych zbrani a zatial v pohodicke, nic strasneho na co by sa nedalo zvyknut. Pre mna zatial patch hodnotim pozitivne.
-
Fatall
Medium Star
novy patch je uplne na hovno, dnes som to stiahol zhovadili mi vsetky zbrane co som pouzival, neda sa stim vobec nic zabit, hit pointy su uplne nejake divne
Co nariekate, zbrane potrebovali balans a ze viac kopu, no a co? Patch sa tyka vsetkych a podmienky su pre vsetkych rovnake. Za par hodin hrania si zvyknete a bude pokoj.
len tak som sa pýtal, lebo mi bolo podozrivé, že s ostreľovačkou mu to šlo perfektne a mal som pocit akoby niekedy strieľal aj cez stenurivaL je jeden z najlepsich klanov...pochybjem ze by medzi sebou mali cheatra
Zda sa mi, alebo sa nejako prestalo hrat TDM? Pred mesiacom, ked som hral tak nebol problem najst nejaky TDM, kde su aj nejaky hraci. Ale teraz su nejak vsetky prazdne.
Ja zatiaľ problém s patchom nemám. Zbrane viac kopú, ale je to aspoň reálnejšie a tie nové zvuky sa mi páčia
Nič nie je dokonalé a všetko má svoje chyby. Inak dnes sa mi podarilo niekoľko husárskych kúskov (aspoň z môjho pohľadu)
Na Wake Island medzi A a Bčkom za mostom smerom od Ačka je taká vyvýšenina a nemohli sa cez to asi 3 spoluhráči dostať. Ja som to zľava obehol 2 som zabil nožom a ďalšieho v bugyne za guľometom M4kou a mohli sme sa ďalej posunúť. Cítil som sa ako John Rambo
Asi začnem aj ja natáčať 
-
Daggertail
Light Professional
no prave sa mi podarilo dat hedu na 1296 metrov
,typek lezal so snipou na lietadlovej lodi a ja som ho sundal z C na wake islande 
Čaute
Mám BF 3 origo
a HW
MB: Asus M5M5a78L
CPU: AMD Athlon II X4 3,0Ghz
RAM: 4GB
GPU: Nvdia GTX460 GLH
Hra mi ide na High (auto nastavenie) v poho na min 40 fps
ak som dal ultra tak to šlo niekedy aj 30 fps
Nemalo by to ísť v poho na ultra ?
Mám BF 3 origo
a HW
MB: Asus M5M5a78L
CPU: AMD Athlon II X4 3,0Ghz
RAM: 4GB
GPU: Nvdia GTX460 GLH
Hra mi ide na High (auto nastavenie) v poho na min 40 fps
ak som dal ultra tak to šlo niekedy aj 30 fps
Nemalo by to ísť v poho na ultra ?
-
lekoklatik
VIP
Čo nie je v pohode na 30fps?
Na akom rozliseni hrajes ?
na max 1680*1050
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2012, 11:58)
a 30 fps je ok ale určite to niekedy kúsok klesne a grafiku mám odporúčanu a CPU je si myslím dosť výkonný
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2012, 11:58)
a 30 fps je ok ale určite to niekedy kúsok klesne a grafiku mám odporúčanu a CPU je si myslím dosť výkonný
-
cORP.
Addict
cpu nieje moc vykonny ,grafika je tiez uz starsia vec , odporucana konfiguracia pri hre neznamena maximalne detaily na to nezabudaj ,hra ti ide dobre ,bud rad ze vobec tak ako popisujes ....
Ok
tak to nechám ako to je
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2012, 14:07)
lebo myslel som že to pôjde na Ultra kedže som splňal odporúčané požiadavky
ale High je tiež super
tak to nechám ako to je
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2012, 14:07)
lebo myslel som že to pôjde na Ultra kedže som splňal odporúčané požiadavky
ale High je tiež super
čaute , kupujem si novú grafiku na alze , a rozmýšlam , že kúpim BF3 z alzy nech nemusím platiť 2x poštovné . Je dobrá cena 37 € ?
dá sa kúpiť aj za 15 
http://aukro.cz/battlefield-3-en-cz-bf3 ... 62171.html
ja som tak kupoval
napíše mu na mail a cez paypal mu pošleš € a on CD key na origin a ide
http://aukro.cz/battlefield-3-en-cz-bf3 ... 62171.html
ja som tak kupoval
napíše mu na mail a cez paypal mu pošleš € a on CD key na origin a ide
no ale ja som radšej , keď mám doma DVD-čko a nainštalujem si , ako keď mám kľúče kupovať
to už je na tebe ale je tam rozdiel viac ako 50% a hra ide v poho
tak či tak si budeš musieť sériové číslo z krabice zaregistrovať v origine. A keď už si to stiahneš tak inštalačku si môžeš napaliť na dvd. Každopádne neviem či by som kupoval kľúč od dákeho pofiderneho predajcuRatter96 napísal:no ale ja som radšej , keď mám doma DVD-čko a nainštalujem si , ako keď mám kľúče kupovať