Ako si zabezpečiť auto?

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Marianben
Zablokovaný
Zablokovaný

Ako si zabezpečiť auto?

Príspevok od používateľa Marianben »

Autoalarm, imobilizér? AKé sú dobré, kde mám hľadať a koľko to asi cca stojí? Máte nejaké skuúsenosti s montovaním autoalarmov do Skoda Yety a toyoty rav4, nech viem ako to chodí a či sa mi to vlastne vyplatí ... :?

Niečo som si prečítal o jednom výrobcovi na nete, //link vymazany, neviem máte s ním skúsenosti? poznáte ich ??
To či chcem alebo nechcem autoalarm sa ani nepýtajte, lebo mám za sebou už jedno ukradnuté auto a to ako to prebiehalo a ako sa to vyriešilo, no comment :sly:
jurosulak
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Ako si zabezpečiť auto?

Príspevok od používateľa jurosulak »

Marianben napísal:Autoalarm, imobilizér? AKé sú dobré, kde mám hľadať a koľko to asi cca stojí? Máte nejaké skuúsenosti s montovaním autoalarmov do Skoda Yety a toyoty rav4, nech viem ako to chodí a či sa mi to vlastne vyplatí ... :?

Niečo som si prečítal o jednom výrobcovi na nete, //link vymazany, neviem máte s ním skúsenosti? poznáte ich ??
To či chcem alebo nechcem autoalarm sa ani nepýtajte, lebo mám za sebou už jedno ukradnuté auto a to ako to prebiehalo a ako sa to vyriešilo, no comment :sly:

Ahoj ja ich poznám :) Mám ich alarm VAM 01 TIMER v aute, dokonca sa mi už raz osvedčil, neviem odkiaľ si, pretože oni sú blízko Kalnej nad Hronom, tu majú aj prevádzku.

Ak chceš len nejaké info o ich produktoch si pozri: //link vymazany - mne sa ich systém osvedčila a majú aj dosť odporúčaní ...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

toto skor vyzera ako reklama
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja by som si dal DEFEND...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Reklama ako vysita lol. Alarm ti vypnu velmi rychlo, ak zabezpecenie, tak nieco poriadne mechanicke (Zeder napr.).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Marianben & jurosulak: Trapne, zalozit si dva nicky z jednej IP adresy chvilu po sebe, zalozit temu a sam na nu reagovat z druheho nicku. Taketo reklama tu nie je tolerovana :smt006
Zamknuté