Nesúhlasím s tým nízkym IQ. Majiteľ jednej serióznej, obľúbenej a asi najznámejšej taxislužby v košiciach svoju taxislužbu nahádzal do automatov. Košičania sa isto čudovali, prečo v jeden deň miesto VIP taxi(biele mercedesy rady B,C a E) pre nich došiel American taxi (čierne rakvy Chrysler). American kúpil od krachujúceho VIPčka číslo, to skrátené 055/16500 a standy na státie. American teraz tiež postupne krachuje, v prevádzke sú už iba 4 z 15 áut.Frco napísal:Kazdy kto zacne a zostava hrat automaty musi mat velmi nizke IQ. Preto sa im tak dari, lebo sprostych ludi je v kazdom state vacsina.
Automaty
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Automaty
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no nie je to blbost, tak tie automaty funguju... nemas to sice doslova nalinkovane kedy a kde, ale na ich inoch a outoch je mozne odsldovat, na ktorom automate je pravdepodobnejsia vyhra... ja nehovorim o predpovedani, hovorim o moznosti si to odsledovat, o to nie len na sebejavatar napísal:a to je prave ta blbost ktoru si ludia myslia -> mas pravdu ze ak automat vyhrava s pst 20% tak vyhra z dlhodobeho hladiska je vyhra 1 z 5 tich v skutocnosti to skor vyzera ako niekedy dava castejsie a niekedy nie, neexistuje vsak ziadny sposob ako to ludskymi silami odhadnut
lebo
1. pst vyhry byvaju daleko nizsie ako 20% a preto nemozes byt pri automate dostatocne dlho aby si vedel ze teraz bude vyhravat
2. nemas k dispozicii udaje o vyhrach pred tvojim vstupom do herne
1. pst 20% je da sa povdat max, s tym suhlasim, ale
2. nehovorim iba o beznych ludoch, staci mat k nejakej herni blizsie a nie je problem sa dostat k vyuctovaniam...
automaty nikdy..
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ja niekedy hodim ked niekde ideme na kofolu kde automat je. mam vsak zasadu ze vzdy max. 1€ a dost. zacal som nedavno mozno mesiac dozadu . hodil som 1€ , vytiahol 19€ a isiel prec. vcera som napr. vytiahol 6€ z 1€. viem ze to je nic ale len tak pre srandu
ked mam vyhru co i len 2€ vyberem a idem v ten den prec
Automaty su stale pomerne oblubene hlavne vdaka tomu,ze ludia chcu ziskat lahko velke peniaze,a nevedia ako,tak skusia automaty. Nazorne priklady ako niekto vyhral pekny balik su silnou reklamou pre automaty. ludia su velky chvalenkari a preto ked niekto vyhra vecsiu sumu penazi,vie o tom cele mesto.Ale s tym,ze som tam prehral celu vyplatu sa uz tak dobre nechvali,a tak sa automaty dostavaju do povedomia ludi ako "ziskove".
PS:jedine automaty,do ktorych hadzem € su na tie na kavu.
PS:jedine automaty,do ktorych hadzem € su na tie na kavu.
Ak si to ešte budeš čítať tak si zapametaj, že výherné automaty sú výherné len pre ich majiteľov.
Radím ti s tým čím skôr skončiť inak to raz určite budeš veľmi ľutovať.
Radím ti s tým čím skôr skončiť inak to raz určite budeš veľmi ľutovať.
Raz v Nemecku asi o 10 rano som minul s ujom na automate 4 eura pricom tam blikala vyhra na 100 eur ale kedze sme to nevedeli hrat tak sme stale klikali a zrazu nie 100 svietilo ale 0
najlepsie ako zahlasil "chod popytat od betky 2 eura na cukriky pre deda "
samozrejme ze to bolo prvykrat aj poslednykrat
ak si chcete pozriet fakt realny priklad hrania automatov,tak si pozrite druhu cast Extremnych rodin na jojke.Tam je tiez jeden taky gambler, ktory uz predava aj vazy svojej matky len aby mohol hrat a pit 
-
vladenko007
VIP
Automaty a ruletu všeobecne hazard tohto typu neodporúčam.
Mám veľa znamych ktorí trávia pri tejto zábavke strašne veľa času. Není problém pri nich prehrať aj 10 000€ naraz pri automate. Ale pravda je že nepoznám nikoho kto by bol v zisku.
Največiu vyhru na automate som videl na vlastné oči bolo 25600€ a bolo to na terminále. Manik hodil 60€ dal 10€ otoč a na tretie otočenie bonusová hra a tak dalej.
Prijal by som keby na Slovensku schválili zákon kde by sa dalo hrať iba v pár registrovaných kasínach a všetky herne a všetky automaty z barov a krčiem by zmizli. Ale na Slovensku asi ťažko kedže štát pozerá skôr na zisk ktorí s toho má. Nezaujíma ho kriminalita a problémy ktoré vznikajú vďaka gamblerstvu. Škoda
Mám veľa znamych ktorí trávia pri tejto zábavke strašne veľa času. Není problém pri nich prehrať aj 10 000€ naraz pri automate. Ale pravda je že nepoznám nikoho kto by bol v zisku.
Največiu vyhru na automate som videl na vlastné oči bolo 25600€ a bolo to na terminále. Manik hodil 60€ dal 10€ otoč a na tretie otočenie bonusová hra a tak dalej.
Prijal by som keby na Slovensku schválili zákon kde by sa dalo hrať iba v pár registrovaných kasínach a všetky herne a všetky automaty z barov a krčiem by zmizli. Ale na Slovensku asi ťažko kedže štát pozerá skôr na zisk ktorí s toho má. Nezaujíma ho kriminalita a problémy ktoré vznikajú vďaka gamblerstvu. Škoda
Automaty nehrám, ale pokiaľ to niekoho baví a má na to, prečo nie???....
Je to jeho voľba a zodpovednosť.... Ale netreba zabúdať na to, že každé rozhodnutie obnáša následky....
V každom prípade, reštrikčné zákony v tejto oblasti za nejaké pozitívum vôbec nepovažujem....
Je to jeho voľba a zodpovednosť.... Ale netreba zabúdať na to, že každé rozhodnutie obnáša následky....
V každom prípade, reštrikčné zákony v tejto oblasti za nejaké pozitívum vôbec nepovažujem....
-
vladenko007
VIP
Pinheat ja toto považujem prínos a v susednom Rakúsku to funguje už dlhšie.
http://www.cas.sk/clanok/202536/hracie- ... kohol.html
Je to tvoj názor a ja ti neberiem. Možno keby napríklad tvoj syn sa pregemblil do sebevraždy mal by si na to inakší názor (nehovorím o sebe) možno by ti potom zakon o hrani prišiel práve vhod.
A ja som nevravel o úplnom zákaze tak to K- nechápem ale keď si to ešte raz prečítaš vravím o registrovaných herniach kde si ako ty vravíš ale pokiaľ to niekoho baví a má na to, prečo nie???
A určite by som toto nenechával na slobodnej vôli človeka pretože patologičské hračstvo je choroba.
http://www.cas.sk/clanok/202536/hracie- ... kohol.html
Je to tvoj názor a ja ti neberiem. Možno keby napríklad tvoj syn sa pregemblil do sebevraždy mal by si na to inakší názor (nehovorím o sebe) možno by ti potom zakon o hrani prišiel práve vhod.
A ja som nevravel o úplnom zákaze tak to K- nechápem ale keď si to ešte raz prečítaš vravím o registrovaných herniach kde si ako ty vravíš ale pokiaľ to niekoho baví a má na to, prečo nie???
A určite by som toto nenechával na slobodnej vôli človeka pretože patologičské hračstvo je choroba.
vraj ide tie automaty vykradat mini emp generatorom
poculi ste o tom po pripade nejaka schemicka ?
poculi ste o tom po pripade nejaka schemicka ?
-
AcidXpress
Light Expert
v zivote som do automatu nevhodil ani cent ale svoje volne chvile som velakrat travil v Royali v Partizanskom a tam som sa stretol s kadecim. Niekto tu spominal cloveka co v KE prehral taxisluzbu, v PE je tiez jeden taky, kto je od tial vie o kom hovorim a vie aj ako zije teraz 
Moj nazor na automaty je taky, ze ich popularita by nebola taka velka keby niet ludi co sa sami medzi sebou utvrdzuju. Reci ako za 10sku som nahral 600 a pod. to sa velmi dobre pocuva ale nahrat neznamena nahrat a vytiahnut, zaniest domov a s usmevom a dobrym pocitom zaplatit ucty alebo rozne dlhy ktore gembleri maju
koli "vyhernym" automatom skoncilo na mizine a velakrat aj horsie velmi vela ludi co mali zivot ako gombicka, nemuseli pracovat a len si ratali korunky ktore im zarabali ini
Moj nazor na automaty je taky, ze ich popularita by nebola taka velka keby niet ludi co sa sami medzi sebou utvrdzuju. Reci ako za 10sku som nahral 600 a pod. to sa velmi dobre pocuva ale nahrat neznamena nahrat a vytiahnut, zaniest domov a s usmevom a dobrym pocitom zaplatit ucty alebo rozne dlhy ktore gembleri maju
koli "vyhernym" automatom skoncilo na mizine a velakrat aj horsie velmi vela ludi co mali zivot ako gombicka, nemuseli pracovat a len si ratali korunky ktore im zarabali ini
-
danielkakreft
Novice
rozmyslalala som nad tym aky ma gemblovanie dopad na tvoju psychiku? vzdy ked pozrem na seba a spomeniem si na to ked som len sedela v kasine a vsetky sloty prehravali velke mnozstva penazi, nemohla som prestat rozmyslat nad typ preco to ludia robia?
-Chcú vyhrať späť svoje stratené peniaze.
-Sú nenásytný.
-Sú nenásytný.
Vlastniť pár automatov v dobrej lokalite znamená vlastniť sliepku, ktorá znáša zlaté vajcia.... A vždy bude, lebo ľudia - aspoň teda prevažná väčšina sú absolútne nepoučiteľní.... a rovnako aj nenásytní po peniazoch....
obzvlast v tejto dobe "istot" ... zial automaty este z nikoho bohaca nespravili...teda aspon na chvilu ano, ale potom si vzdy zoberu naspat vsetko aj s danou.