Ako sa správať pri babe
Ako sa správať pri babe
Zdravím, pred časom sa mi začala páčiť jedna kamarátka, včera som ju pozval von, ale ona zavolala aj kamošku.. Dáte mi prosím nejaké rady? Chcel by som ich zobrať na pizzu, v poslednej dobe mi nič nechutí tak ja si kúpim asi len nejakú colu alebo tak.. Mám sa rozprávať aj s tou jej kamoškou občas a väčšinou sa venovať tej čo ju chcem? Včera sa rozišla s frajerom, tak ju môžem aj nejako chytiť či zatial nie? A tie rady prosím, ďakujem
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako sa správať pri babe
To chces prist za nou so zoznamom v ruke, ako sa mas spravat? Ved bud prirodzeny. Kecaj s oboma, ale viac pozornosti venuj tej co sa ti paci. A ziadne chytania, baby su po rozchode velmi zranitelne a vtedy sa to da zneuzivat. Ale ked sa z toho spamataju, tak ta zahodia ako handru 
-
audiotrack
VIP
pozveš ich na pizzu a ty si nedáš? To mi príde trochu... divné. AKo keby si ju chceš vykrmiť 
-
Soviet
Darca
Daj si aj ty, lebo len tak sediet, popijat a pozerat sa ako oni jedia? To mi nepride moc dobry plan. A neboj, oni su kamaratky, tak sa istotne budu o svojom tiez rozpravat, tak sa normalne zapajaj. Nic nesil. A nevytahuj hlavne jej rozchod ako jednu z tem.
Hnusna situácia, ja by som asi odmietol ísť asi s holkou ktorá si so sebou ešte niekoho vezme
ale zase je po rozchode...
ale zase je po rozchode...
Tak nakoniec priši už teraz, oni sem moc nechodia tak som im to všetko ukázal také menšie komplimenty, ale pusa ani nič nebolo zatial.. Potom som jej povedal že som ju pozval a ani sme nikde nešli, ona na to že možno nabudúce.. Ale som spokojný, nič som neposral
a ku koncu som ju aj objal 
Ak bude nabudúce tak už iba vy dvaja žiadne kamarátky ani kamaráti 
GL
GL
Nabudúce by som chcel ísť ja za ňou, ešte nieje na fb ale keď príde tak sa s ňou nejako dohodnem.. A včera som jej poslal sms na dobrú noc, to môže byť nie? 
-
audiotrack
VIP
odpísala?
Ešte neprišla, niekto je aj vonku.. nie sedieť celý deň za pc ako my 
Kde neprišla? Sa ťa audiotrack pýtal, či ti odpísala na tú sms, ktorú si jej poslal na dobrú noc. Koľko času potrebuje na to, aby ti odpísala?
Jaj, nevedel som.. Neodpísala, ale prišla na net, vraj len kôli mne 
Takže som asi skončil, môžte lock
Niečo sme začali riešiť, a napísala mi že ma má rada len ako kamaráta, nič viac.. Opítal som sa jej prečo, ona na to že lubi niekoho iného a s tým sa nič nedá spraviť.. Môžem hladať inu 
-
Soviet
Darca
Vsak teraz sa rozisla, cize lubi asi byvaleho. Ale tak aspon si usetril cas.
Tomu moc neverím, keďže sa rozhádali.. Ale aspoň nejaká nová skúsenosť 
-
hojko
Site Admin
To, ze sa rozhadali nic neznamena. Staci jeden rozhovor a vsetko sa moze ujasnit 
No keď sme boli vonku tak mi o tom niečo hovorila, že bol na zástavke tak šli okolo aby sa mu vyhli..
ľubi bývaleho určite.
Pokiaľ sa rozišla pred 2 dňami či koľko to píšeš tak sa určite do noveho nezaľubila
Pokiaľ sa rozišla pred 2 dňami či koľko to píšeš tak sa určite do noveho nezaľubila
niektoré baby dokážu zázraky. Vôbec to nemusí byť bývalý.