Uloženie súboru. [súrne! pls]
Uloženie súboru. [súrne! pls]
Čau potrebujem pomôcť s jednou pre mňa dôležitou vecou.Mám hru konkrétne Assassin creed.Ale chcem preinštalovať windows, a tá hra má 6,38 GB alebo nejak tak. Ja mám USB s veľkosťou 4 GB. Rozdeliť to nechcem ale počul som že sa dá uložiť súbor na nejakú web stránku,ako je napr Ulozto.sk lenže tam nemôžem uložiť súbor s takou veľkosťou. Takže by som potreboval s tým pomôcť. Ďakujem veľmi pekne. 
Re: Uloženie súboru. [súrne! pls]
rozdel si disk na dve časti - win a dáta. win formátneš (reinštall)
problem solved
nerozdelený disk na minimálne dva oddiely je facepalm
problem solved
Prepáč ale vôbec som ťa nepochopil s ničím. Vysvetli mi to po lajcki.Curuj napísal:rozdel si disk na dve časti - win a dáta. win formátneš (reinštall)
problem solved
Mas len jednu cast na disku teraz asi, mas tam vsetko vratane systemu (C:\), mozes si ale disk rozdelit na dve osobitne casti, na C:\ budes mat len system a na D:\ vsetko ostatne, pricom ked pojdes reinstalovat system tak bude stacit sformatovat len oddiel C:\ a vsetko co budes mat na D:\ ti ostane.
A inak nechapem preco chces zalohovat celu hru, nemozes ju potom preinstalovat? Staci ti zalohovat len savy a to je par MB.
A inak nechapem preco chces zalohovat celu hru, nemozes ju potom preinstalovat? Staci ti zalohovat len savy a to je par MB.
Mno pretože link tej hry neviem mám len Zip súbor. A vedel by si mi vysvetliť ako mam urobiť tie 2 zložky? Ďik.Gangy napísal:Mas len jednu cast na disku teraz asi, mas tam vsetko vratane systemu (C:\), mozes si ale disk rozdelit na dve osobitne casti, na C:\ budes mat len system a na D:\ vsetko ostatne, pricom ked pojdes reinstalovat system tak bude stacit sformatovat len oddiel C:\ a vsetko co budes mat na D:\ ti ostane.
-
lowmanek
Light Professional
Napr. cez Easeus Partition Master. Disk sa nerozdeluje na disky, ale particie. Nie je to nic tazke, no v tvojom pripade by som radsej zavolal kamarata, ktory ti to este aj vysvetli.
Ako povedal lowmanek, zavolaj si k tomu niekoho ineho.
Ahoj da sa niekolko rokov napr štyri ,zistiť historia skype ??dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a ako to súvisí s touto témou?