LG TV sa restartuje (vyriesene )

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
patex
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

LG TV sa restartuje (vyriesene )

Príspevok od používateľa patex »

cawte ...
Mam TV LG 32LE5500 a vcera vecer a dnes 2 x sa prostevypne a zas zapne .. stretol sa stym niekto uz ? Bude stacit len dako firmware preinstalovat alebo je treba reklamacia ? Ak len firmware tak poradte ako a ktory tak aby bol pre EUROPU... na stranke LG daco aj je ale tak po anglicky neviem velmi a neviem ako zisitm na telke ci mam aktualny lebo ked zapnem netcast tak mi neponuka update ziadny prave.. posledne dakedy pol roka dozadu som updatoval
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: LG TV sa restartuje

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nešlo len o update firmwaru?
patex
Light Star
Light Star

Re: LG TV sa restartuje (vyriesene)

Príspevok od používateľa patex »

myslim ze nie kedze ten upadte treba robit manualne ,,same od seba to nerobi a nezda sa mi ze by to robilo dva dni po sebe ... na stranke ponukaju daky firmware na stiahnutie len teda neviem ci to neni ten ktory som instaloval priamo cez TV

... problem je vyrieseny .. pricina bola ze TV je napojeny na internet cez RJ45 na domacej wifi a v notebooku ktory je pripojeny na tuto wifi je nainstalovane POWER DVD 12 ktore ako keby v pozadi neico kontrolovalo.. aj po jeho zavreti je v spustenych procesoch.Odkedy som TV odpojil od internetu tak problem s restartom prestal
Napísať odpoveď