cavte, mam otazku ohladom intraku. v poslednom case si povedali, ze chcu aby sme sa po polnoci preukazali preukazom ubytovaneho (kolejenkou).
minule som nemal pri sebe kolejenku, ale mal som ISIC (nan sa otvaraju dvere do intraku) a este som mal kluc od izby.
ale jej to takmer nestacilo, a skoro ma nepustila. vraj je to dva tyzdne vyvesene, ze chcu preukaz/kolejenku po polnoci.
tak ma zaujima ci maju na to pravo, kedze po precitani zmluvy som zistil, ze neni nikde pisane, ze sa mam nejako preukazat pri vstupe do intraku/koleje.
chapem, ze je jednoduchsie to nosit so sebou a nerobit si zbytocne problemy, len ten preukaz je zbytocne velky (ani sa mi nemesti do penazenky) a navyse sa rychlo nici v penazenke.
diky za odpovede.
otazka ohladom intraku
Re: otazka ohladom intraku
kolejku sme so sebou nosili bezne a nikdy mi neprislo divne ju po polnoci ukazat vratnej, aby ma pustila... v krajnom pripade jej stacilo meno a cislo izby, nasla si ma v pc a porovnala s fotkou... Neviem aku mas kolejku ty, ale je pravda, ze my sme mali taku, co fakt neprekazala. A overenie totoznosti v takom zmysle, ci si skutocne ten, ktory za izbu plati a ide tam spat (cize nechcu po Tebe obcianku) mi pride uplne logicke a spravne.
-
master23
Light Professional
ja viem, mne to pride tiez logicke a aj to chapem. ale nie takym sposobom ako mi to minule povedala, ze ked nemam kolejenku, tak nech idem spat von na lavicku. navyse tie dvere sa daju otvorit ISICom len z nasej koleje.
ale ide mi o to aby som ju trocha nabuduce ponatahoval
ze ci sa mozem na to odakazat, ze to neni v zmluve, tak nemusim kolejenku ukazat.
ale ide mi o to aby som ju trocha nabuduce ponatahoval
V zmluve nehladaj to, ci sa mas preukazovat, ale to, ze by si sa mal riadit oznameniami na nastenke. Nieco take by tam malo byt spomenute.
zasa: neviem ako u vas... U nas by moc nepochodila. Natahovat sa s vratnickou a vytahovat pri tom nejaku zmluvu je podla mna od veci. Keby sa ku mne spravala vyslovene NEVHODNE, bola tu od toho veduca bloku a s tou sa skutocne dalo vyriesit vela veci. Vratnicku beriem ako cloveka, ktory ma jasne dane pokyny a tych sa drzi. Pritom podla toho co pises ide o to, aby jej boli poskytnute pokyny, ktore myslia na vsetko (chapem to s tym isicom).
-
master23
Light Professional
tak kaslat na tu zmluvu, to bol len pokus
Gothar: nic take v zmluve neni spomenute.
k6: s tym vratnikom mas pravdu, robi len to co mu bolo povedane.
mne islo o to, ze nikde nebolo vo zmluve spomenute, ze sa mame preukazat nejako (i ked je to logicke, ze by sme sa mali).
ale este mi vadilo, ze ked jej nestacil ISIC a kluc od izby, tak som jej povedal, ze jej tu necham ISIC ako zalohu, a dojdem jej ukazat kolejenku. ale stale odmietala.
//k6: dufam, ze to tak nevyznelo, ze som aj spal vonku
ale povedala mi to seriozne z voleja, ze ked nemam kolejenku tak von na lavicku. ale nakoniec ma pustila, ale povedala, ze nabuduce uz nie.
Gothar: nic take v zmluve neni spomenute.
k6: s tym vratnikom mas pravdu, robi len to co mu bolo povedane.
mne islo o to, ze nikde nebolo vo zmluve spomenute, ze sa mame preukazat nejako (i ked je to logicke, ze by sme sa mali).
ale este mi vadilo, ze ked jej nestacil ISIC a kluc od izby, tak som jej povedal, ze jej tu necham ISIC ako zalohu, a dojdem jej ukazat kolejenku. ale stale odmietala.
//k6: dufam, ze to tak nevyznelo, ze som aj spal vonku
To by som ja osobne riesil cez vedenie. Predsa nieje mozne, aby ma vratnicka poslala spat von, lebo som si zabudol kolejku.
No v prvom rade by som s ňou také čosi vôbec neriešil.