Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa gogo956 »

dnes som zacal rysovat, ale ked citim ze som z tej diety hned prvy den taky unaveny, tak som zvedavy kolko ju vydrzim dodrziavat.. Mozno si ju dam iba par dni a nieco seriozne ponecham az na leto.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

na diétu pôjdem klasické FB nejaké.
Lights
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lights »

aky je najlepsi predtreningovy stimulant?
Rozmyslam nad Nano Vapor
hughito
Redeemer
Redeemer

Je ich viac takých, ktoré fungujú. Niektorí majú lepšie skúsenosti s tým, niektorí s oným. Treba vyskúšať.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

Zdravím,
chcel by som začať s posilovaním, zatiaľ cvičím len s vlastnou váhou doma a rozmýšľal som, žeby som kúpil nejaké činky a k tomu nejakú lavičku. A potreboval by som poradiť čo by bolo najlepšie kúpiť a odkiaľ sa to oplatí zobrať. Niečo som pozeral a vybral som túto lavičku alebo túto a tento set činiek. Tak čo Vy nato? :)
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Emkej napísal:Zdravím,
chcel by som začať s posilovaním, zatiaľ cvičím len s vlastnou váhou doma a rozmýšľal som, žeby som kúpil nejaké činky a k tomu nejakú lavičku. A potreboval by som poradiť čo by bolo najlepšie kúpiť a odkiaľ sa to oplatí zobrať. Niečo som pozeral a vybral som túto lavičku alebo túto a tento set činiek. Tak čo Vy nato? :)
Chceš kupovať úplne nové? Lavičku by som zobral tú druhú a závažia veľkú tyč, jednoručky by som popozeral na bazari.

//ak si z východu tak toto by sa ti oplatilo http://sport.bazos.sk/inzerat/14545128/Lavicka.php
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

No najradšej by som nové, predsa len to raz kúpim a bude pokoj a potom, keď tak neskôr kotúče odniekiaľ z bazáru. Išlo mi ale o to či som nevybral nejakú predraženú blbosť alebo či náhodou nepoznáte nejakú inú, lepšiu alternatívu. A vďaka za odpoveď, a že si si dal toľko námahy, že si ešte pozrel aj bazos :)
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

alebo ešte tu máš o niečo lacnejšiu http://gym.sk/bench-lavicka-duvlan-lift ... uptrs6r9n3

//inak bazoš pozerávam aj niekoľko krát denne, dajú sa tam zohnať či kotúče alebo lavičky dosť lacno len tie su tam potom neni týždeň ale do niekoľko hodín su fuč.
bigsmokecoo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bigsmokecoo »

Čo na to vravíte ? Teraz beriem kreatín + gainer.
http://www.protein.sk/e-1649-sizeon-pre ... -nutrition
robert656
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robert656 »

kinjeril napísal:Neviem od koho mas tuto metodiku, ale viac ho nikdy nepocuvaj. od kedy sa legpress tlaci spickami!?!?! Legpress je v prvom rade o tom, ze celu vahu tlacis patami. Kazdy jeden cvik na kvadra musis tlacit patami. Na lytka mas ine cviky.
Ten tvoj sposob je okrem ineho aj riadne nebezpecny - ked sa ti smykne jedna, nebodaj obe nohy, tak mas "pekny" pruser.

Btw, zacal uz niekto rysovat?
Nemam to od nikoho, len ked som tlacil tu 100ku z poslednych sil, tak som tie nohy vselijak prekladal, a tak sa mi to vytlacilo lahsie. Ale kolena este stale citim, uz je to tyzden aj den, tak neviem co to bude :(
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ako je to so stravou, davate si pozor na to? Cvicim asi dva a pol mesiaca, zacal som papat tuniaky, viac vajec, snazim sa celkovo viac jest, ale za dva mesiace som pribral len dake 2-3kg. Je pravdou, ze som nejedol ako som sa docital, teda stale ryzu, kuracie maso, tazko to dodrziavat. Beriem asi mesiac aj protein, teraz som zacal aj s ovsenymi vlockami (fuj), zajem to bananom a potom klasika normalne jedlo, podla toho co je navarene. Je skutocne az tak dolezita ryza a maso alebo sa to da nahradit a ciastocne dohnat niecim inym? Celozrne pecivo mi az tak nevonia, takze skor to klasicke biele.
gogo956
Redeemer
Redeemer

test

v objeme si sledujem iba jedinu vec- prijem zivocisnych bielkovin, ostatne zlozky stravy iba tak od oka.
Pises ze prijem bielkovin si kryjes hlavne tym ze jes viacej tuniaka a vajec. Keby si si to ale prepocital, tak zistis ze takto ziskavas iba relativne malo bielkovin, lebo pochybujem ze by si dokazal ich zjest kazdy den vela. A protein beries iba mesiac. Takze je uplne jasne ze z takejto stravy sa svalovina priberat neda, pretoze nejes dost kvalitne. Strava sa musi dodrziavat kazdy den, alebo skoro kazdy, lebo inac to nema vyznam. Celozrnne pecivo netreba vobec riesit.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

no to by ma zaujimalo aky kaloricky prijem mas ked si pri strave sledujes len bielkoviny
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

test napísal: Je skutocne az tak dolezita ryza a maso alebo sa to da nahradit a ciastocne dohnat niecim inym?

ryža a mäso v objeme hrá veľkú rolu a neviem čím by si to chcel nahradiť skús to striedať s cestovinami. Ja v objeme jem každý deň ryžu a mäso skoro každý de.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja taktiež ryže mäso stále, raz za čas rezeň smažený. Teraz máme Veľkú noc tak aspoň teraz máme tie šunky atď, lebo stále dookola ryže s kuracinou sa jesť nedajú :)
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

ja tiež kuracina + ryža ale našťastie otec mi niekedy kúpi aj morčacinu tak sa z toho neprejedám
inak júny chcem ísť aj ja rysovačku, najviac sa obávam kardia pretože kondičku mám nulovú, ale tak snáď prežijem
gogo956
Redeemer
Redeemer

Point napísal:no to by ma zaujimalo aky kaloricky prijem mas ked si pri strave sledujes len bielkoviny
-vobec netusim aky mam kaloricky prijem. V objeme jem vela a vsetko- aj sladkosti, cipsy atd. Samozrejme ze takto clovek priberie aj dost tuku, ale to sa hodi rysovacka a tvoriaca sa pneumatika
okolo pasa ide prec.

martinez13

zajazdi si kazdy den taku polhodku-hodku vonku na bajku, ale intenzivne, a v posilke uz potom tolko cvicit nemusis, budes mat pekne rozbehnuty metabolizmus..
Lights
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lights »

teraz sa fakt nemozem rozhodnut ci Nano Vapor alebo Jack3d omg
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja by som zobral jack3d
hughito
Redeemer
Redeemer

Pri objeme sú dôležité aj sacharidy. Samozrejme nemyslím také, že zo sirupovej vody a cukríkov. Proste tá ryža, cestoviny, vločky a pod.
Napísať odpoveď