SE WT19i
-
Diablik2215
Novice
Re: SE WT19i
Po poriadnom pade som si vsimol ze v pravom hornom rohu sa mi troska sklo vycieva von ak ho zatlacim prstom opat sadne do vnutra, je to len milimetrovy posun mozno ani nie ale chcel by som vediet ci sa mi casom moze sklo vdaka tomu odlepit, alebo ci je to uplne normalne ze v rohoch sklo troska klesne pri zatlaceni. Neviem ci to vzniklo padom lebo predtym som sa takto na telefon nepozeral. Dakujem za odpovede
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nie, nie je normálne že sklo v rohoch klesne po zatlačení... vzniklo ti to pádom. Btw definuj mi "Poriadny pád".
-
Diablik2215
Novice
no z takej metrovej vysky spadlo na drevo aj zadny kryt odletel, ale je to na kazdom rohu telefonu, preto by som rad vedel kto ma ten telefon ci mu to robi tiez alebo iba mne, ale je to strasne maly vystup to keby som sfotil tak by to nebolo vidno poriadne ale neviem co s tym mam teraz robit. Ci to teraz dat reklamovat ze mozno casom moze sklo odpadnut, ale display reaguje dobre ziadna zmena
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2012, 9:58)
Este by som sa chcel opytat ako neviete ako zalohovat data z telefonu? Idem ho odniest na reklamaciu tak aby mi z neho nic nevymazali
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2012, 9:58)
Este by som sa chcel opytat ako neviete ako zalohovat data z telefonu? Idem ho odniest na reklamaciu tak aby mi z neho nic nevymazali
-
Sarger
Guru wannabe
Dostal už niekto z Vás aktualizáciu na ICS? Mal byť vonku v priebehu apríla a mája...
-
Supersonic
Light Professional
update na 4.0.4 by mal zacat od buduceho tyzdna takze kym to pride aj na Slovensko tak to este potrva + nejake 2-3 tyzdne mozno...
caute tiez mam tento telefon a som s nim nadmieru spokojny
.. ale chcel by som sa opytat ci niekto neskusal cez redukciu pripojit ku telefonu usb kluc ak ano fungovalo vam to ?zobrazilo vam obsah kluca ? aku ap na to treba lebo mne to po pripojeni kluca nic nespravy..
-
Sarger
Guru wannabe
Neskúšal a nevidím dôvod prečo to aj robiť.
-
Cyrus666
Light Professional
teraz som napojil mobil na Companion a uz mam k dispozicii update na ICS tak skuste, btw moje SI je 1255-4932.4
-
Sarger
Guru wannabe
Skúšam už od pondelka a stále nič... -.-
Inak tu je zoznam SI numbers čo už majú možnosť stiahnuť update (Cyrus je tam)
http://talk.sonymobile.com/thread/38368
Inak tu je zoznam SI numbers čo už majú možnosť stiahnuť update (Cyrus je tam)
-
Cyrus666
Light Professional
no moc vizualnych zmien necakajte, no system sa mi zda byt plynulejsi ale je to aj trochu krajsie, vsak zistite sami 
a najlepsia vec pre tych co neriesia iny prehravac ale staci im systemovy, uz vie prehravat aj FLAC
a najlepsia vec pre tych co neriesia iny prehravac ale staci im systemovy, uz vie prehravat aj FLAC
-
Sarger
Guru wannabe
Pár vychytávok tam je, ale som sklamaný že úvodná obrazovka ostala nezmenená... čakal som niečo podobné ako u iných modelov s ICS.
ja som to dnes tiez skusil a vzdy mi v polovicke instalacie vyhodi chybu a nedostahuje ju ani.. robi to niekomu ? viete niekto co s tym ?
-
Sarger
Guru wannabe
Skús nahodiť update Javy v PC.
-
Cyrus666
Light Professional
co presne myslis uvodnu obrazovku? ked zapnes mobil alebo "desktop" ?Sarger napísal:Pár vychytávok tam je, ale som sklamaný že úvodná obrazovka ostala nezmenená... čakal som niečo podobné ako u iných modelov s ICS.
-
Sarger
Guru wannabe
Hej "Desktop" (btw launcher je fajn) dúfal som, že odstránia tie rohy z obrazovky a bude tam klasický ICS look ako to má napr. Xperia S a ďalší..
http://www.omobiloch.sk/wp-content/uplo ... 42x494.jpg
-
Cyrus666
Light Professional
preco, mne sa praveze tie rohy pacia, mam tam najpouzivanejsie veci a hlavne ked chcem priamo volat a smsku napisat mojej drahej
-
Sarger
Guru wannabe
Tak po mesiaci a 10 dňoch
sa ku mne dostal update. Spočiatku som váhal či ho nahodiť (užívatelia sa sťažovali na padanie wi-fi a podobne), ale nakoniec som neodolal a neľutujem. Je to príjemná zmena aj keď tých zmien nie je až tak moc.. 
Podľa všetkého bude výdrž batérie značne nižšia, ale to by sa časom mohlo zlepšiť.
Podľa všetkého bude výdrž batérie značne nižšia, ale to by sa časom mohlo zlepšiť.
-
Croven
Star
Zdravim, kupil som si uplne novy SE WT19i a mam problem s pripojenim na domacu wifi. Pripojit sa pripojim,ale po niekolkych minutach,alebo hodinach ma to samovolne odpoji a uz sa mi neda napojit,aj ked mi mobil siet najde. Aby som sa znovu pripojil tak musim restartovat router. Chyba v routry nebude,pretoze notebook a bratov mobil je non stop napojeny bez akych kolvek problemov a signal je vynikajuci. Dakujem za kazdu dobru radu
-
Sarger
Guru wannabe
Croven máš v ňom stále nahodený Gingerbread 2.3.3 alebo už ICS 4.0.4 ?
Skús sa napojiť cez toto či ťa bude stále odpájať.
Skús sa napojiť cez toto či ťa bude stále odpájať.
-
Croven
Star
wifi manager mi nepomohol,ale po nahodeni 4.0.4 uz nemam problem,diky