Leginy - Vas nazor?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Leginy - Vas nazor?

Príspevok od používateľa pinco »

Som presne vedel, čo napíšeš. Do poslednej bodky. Sa ho nabudúce aspoň nezastávaj...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mam v <> ci si vedel alebo nevedel. Nezastavam sa ho preto co robi, ale preto ze mi pride proste nespravne niekoho odsudit a zosmiesnit od stola za nieco, cim mne ani nikomu inemu nijak neubilzuje. Dam ruku do ohna, ze tu na fore su ovela vacsi uchylaci, ktori svojim konanim aj realne niekoho obtazuju, akurat tu o tom nepisu a tym padom su z obliga.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Možno sú, ale aspoň (zatiaľ) nemajú potrebu svoju úchylku prezentovať ostatným, ako tento dotyčný a ešte sa hrať na to, že je to normálne.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

k6 napísal: niekoho odsudit a zosmiesnit od stola za nieco, cim mne ani nikomu inemu nijak neubilzuje.
ked robis nieco o com aj sam vies, ze je bananas tak by si mal byt pripraveny na to, ze ludia na to budu reagovat negativne alebo posmesne. a rozhodne nemozes odsudit niekoho za negativnu ci vysmesnu reakciu na takto do oci bijucu deviaciu, ci uz tym niekomu ublizuje alebo nie.
GoodEvil
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa GoodEvil »

Hrúza-des, na pekných, dobre tvarovaných prdelkách a nohách to je sexi, ale celkovo ako štýl to je hrozné, nevkusné, kurtizánske.. neviem, možno len preferujem slušnejší štýl a komunitu. :smt025
boy157
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa boy157 »

mne sa leginy taktiez vobec nepacia pridu mi skor ako pancuchy...a este k tomu ich casto nosia dievcata s kde im vidno "pekne sunky" no des a hroza...nic proti tomu ale ja byt dievca tak si to nedam :)
bella20
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bella20 »

Tak každý má svoj vkus...Podľa mňa na legínach nieje nič zlé, ale je fakt že záleží na type postavy baby kt. si ich oblečie a aj na doplnkoch ktoré k nim zladí- tričko,tunika,šaty a pod. Ja osobne legíny nosím veľmi rada,je to pohodlné a tiež ich oceňuje aj môj priateľ,keďže v nich podľa neho vyzerám sexi. :D
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

baby nepocuvajte ziadneho odporcu legin! :twisted:

ak ma zena na to nohy a zadok - tak je to jednoznacne AAAAAANO! :smt007

milujem ich! :smt049
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

leginy pod dlhe tricko/satocky ok, ale leginy namiesto nohavic? to je sedlac najhrubsieho zrna, to si moze dat fakt len vypatlana pipka
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

Už preboha konečne začnite rozlišovat legíny!
Je viacej druhov legín. Tenšie, hrubšie, so zipsom a vačkami čo vyzeraju ako nohavice ale su to leginy - v ktorych mimochodom vynikne pekný zadok.
Nechápem prečo by si žena mala na leginy dávať dlhé tričká? Keď tie legíny vyzeraju ako nohavice alebo su hrubšie(proste nepresvitajú a nevyzerá to lacno a štetkovsky) a baba sa nemá začo hambit tak absolutne nechapem prečo by si zadok mala schovávať pod dlhé tričká.
Ja mám legíny velmi rada, a myslím že aj moj priatel je rád :)

Bwt. pod šaty a pod sukňu by som si legíny nikdy nedala..práveže to vyzerá otrasne...a ešte ked sa to skominuje s teniskami :D čistý mínus
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no ak vyzeraju ako nohavice tak to nie je sedliacke, ale aj tak sa to mne osobne nepaci, este som nevidel leginy ktore by neposobili lacno a umelo...nehovoriac o kadejakych leopardich, tygrovanych a pod vzoroch, co je totalny bitch-grc a o tom, ze bab ktore si to mozu na seba bez hanby dat je ako safranu, takze myslim, ze pohlad nas muzov je ovplyvneny aj tym, ze 95% zien co ich nosi na to postavu rozhodne nema, ale aj tak si ich drbnu
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

no neviem, co si vsimam posledne roky tak zien s leginami pribuda a maju pekne nohy aj pekne zadocky v tom a mne sa to velmi paci...
a nejaky prebytok tych "tlstejsich" som si veru nevsimol...

ja ked to vidim na peknej zene vyraza mi dekel strasne sa mi to paci :smt059

to by si mal vidiet v usa alebo uk ake tam nosia leginy... to by si na svk potom slintal za kazdou... 8)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Obtiahnute rifle a nohavice mozu nosit aj tie, ktore maju napriklad 10kg naviac od idealnej vahy a leginy nie? Ta postava a zadok aj v rifliach a aj v leginach vyzera takmer rovnako. Skor pri tych s par kil navyse by som volil dlhsie tricko, aby to co to schovalo.
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sumsumienka »

Ja osobne leginy nemam rada. Nosim len tristvrtove leginy do fitka, inak si v tom pripadam ako v puncochacoch, naozaj je to take, akokeby som niekde stratila nohavice. Samozrejme, daju sa skombinovat tak, aby to vyzeralo v celkovom outfite dobre, no ja uprednostnujem rifle pred takymto kusom oblecenia. Alebo este lepsie kratasy, suknu ...
A vyslovene neznasam gepardie, tigrie, zebrie a neviem ake vzory na leginach, podla mojho nazoru to vyzera otrasne....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ColdRain napísal:no ak vyzeraju ako nohavice tak to nie je sedliacke, ale aj tak sa to mne osobne nepaci, este som nevidel leginy ktore by neposobili lacno a umelo...nehovoriac o kadejakych leopardich, tygrovanych a pod vzoroch, co je totalny bitch-grc a o tom, ze bab ktore si to mozu na seba bez hanby dat je ako safranu, takze myslim, ze pohlad nas muzov je ovplyvneny aj tym, ze 95% zien co ich nosi na to postavu rozhodne nema, ale aj tak si ich drbnu
Tak ti poviem, keď je to postava, tak s tým určite problém nemám. A v podstate mi je to ukradnuté, ak na to postava nie, tak sa nekukám. :lol:
saya
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa saya »

moj nazor zeny...leginy su casto zamienane ako nahrada za nohavice..chyba!! nie su to regulerne nohavice cize by v nich nemal vidiet zadok( vinimku u mna tvoria iba kvalitne leginy na stihnej babe )...leginy pod suknu..ee...nemas 12 rokov ...3/4( a nedaj boze biele)leginy opticky skracuju nohy...a samozrejme zakladny bod..leginy patria iba na telo ktore nemam ani gram prebytku tuku..dokazu zakerne zvyraznit vsetko sadlo....
Tyxxy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Tyxxy »

Namiesto nohavíc určite nie... Ani pod dlhým tričkom sa mi veľmi nepáčia. Radšej rifle obtiahnuté.. príde mi to ako pančuchy.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

povedzme si na rovinu chlapci kazdy z nas uz videl leginy ktore obkreslovali dokonale zenske krivky a niet krajsi pohlad ako ked sa tak krasne pri chodzi zaryvaju presne tam kde by sa mali :D
Tedom5615
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Tedom5615 »

Áno, je to pekné keď sa im to zarýva do častí ktoré sa nám páčia. Horšie je keď si to oblečie dievča ktorá je trošku viac pri sebe, keď to vie skombinovať a zakryje zadok tak, aby som nemusel lapať po dychu tak si myslím že je to celkom pekné. Videl som prípady nad ktorými som krútil hlavu. Ale čo už, aj ony chceli byť krásne len asi nemali dostatočne veľké zrkadlo. :)
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Tu je príklad, prečo legíny nie sú pre všetky ženy.
Prílohy
a.jpg
Napísať odpoveď