Mam BB 8900 curve a mam probem s pripojemin sa na wifi.Po zapnuti wifi a naslednom pripojeni k wifi mi vypise: Nepodarilo sa ziskat IP adresu.
Pozeral som rozne fora ale nenasiel som ziadnu odpoved na tento problem.
Nevedeli by ste mi s tym poradit a ci bude mozne sa s tymto telefonom pripojit niekde cez wifi.
Za info vopred dakujem.
Blackberry 8900 curve problem s wifi
Re: Blackberry 8900 curve problem s wifi
a to ti pise pri kazdej sieti wifi alebo si to skusal len na jednej ? pretoze to vyzera tak ako by telefon nemohol ziskat ip z toho dovodu ze jeho mac adresa nie je povolena v sieti alebo je siet ina blokovana ....
skus nejaku free wifi v obchodnom centre napr
skus nejaku free wifi v obchodnom centre napr
no skusal som to doma,ale aj v skole kde je free a pisem mi stale to iste
urob si zalohu a skus este hard reset (ale netusim ako sa na BB robi) do faktory setting mozno pomoze
velka vdaka za info,skusil som ten hard reset a uz mi to fuguje a este raz vdaka
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2012, 8:13)
ale mal by som este jeden dotaz ak by si nahodou vedel co s tym je
stiahol som si aplikacie do mobilu ako npr. FB alebo opera mini 6.5 no neche ich spustit ani jednu z nich,pisem mi: overenie certifikatu server zlyhalo.Skotrolujte datum vo vasom zariadeni.
alebo
Obrate sa na svojo poskytovatela sluzieb a poziadajte o iny datovy plan.
Zatial dakujem.
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2012, 8:13)
ale mal by som este jeden dotaz ak by si nahodou vedel co s tym je
stiahol som si aplikacie do mobilu ako npr. FB alebo opera mini 6.5 no neche ich spustit ani jednu z nich,pisem mi: overenie certifikatu server zlyhalo.Skotrolujte datum vo vasom zariadeni.
alebo
Obrate sa na svojo poskytovatela sluzieb a poziadajte o iny datovy plan.
Zatial dakujem.