Pridavna grafika karta
Pridavna grafika karta
Prosim poradte. Mam NTB fujitsu esprimo mobile V5505 s veľmi slabou grafikou. Dala by sa pripojiť prídavná grafika? Popripade vymenit tu v NTB? Dakujem
Re: Pridavna grafika karta
nie a nie
a od asusu XG station albo nieco podobne?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
To áno, ale tak to je šunka samo o sebe. A máš express card slot?
-
uplink
VIP
Už som aj checkol google. Ale tak to čo tam máš onboard a to čo je v tom kráme od ASUSu nie je moc rozdiel. A navyše je to celkom longshot. Chceš vyhodiť toľké prachy za blbosť? Radšej predaj noťas a kúp si niečo poriadne, hm?
A navyše, ak ma pamäť neklame, tak táto sranda bola vymyslená za účelom zapojenia druhého monitoru, nie za účelom zvýšenia výkonu. Express slot je dosť pomalý na pohotový prenos textúr a dát z HDD do VGA a zároveň na monitor.
A navyše, ak ma pamäť neklame, tak táto sranda bola vymyslená za účelom zapojenia druhého monitoru, nie za účelom zvýšenia výkonu. Express slot je dosť pomalý na pohotový prenos textúr a dát z HDD do VGA a zároveň na monitor.
Toto je dvoj jadro s taktovanim na 1.83, ramka je 2GB len ta grafika ma sere. Keby je lepsia grafika notas na neake take hry staci
Aj fujitsu nieco skusalo neaky graphicsbooster len to neviem nikde najst na predaj.
-
uplink
VIP
S týmto moc vody nenamútiš. Alebo predaj noťas a kúp si desktop.
Desktop mam na tom rozmeham vsetko
len aj na cesty aspon neake hry r.v. 2008
-
MichalkoOo
Zablokovaný
dalo by sa to urobiť ale kompaktné to nebude. Na cesty už vôbec. Pohybujem že so sebou budeš trepať zdroj a GK 
napis prosim o co ide 
EDIT: rozbehal by som na mojom NTB Fifu 12?
EDIT: rozbehal by som na mojom NTB Fifu 12?