Bezdrôtová myš

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
LukasqoO
King
King

Bezdrôtová myš

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Ahojte. Chcel by som si kúpiť novú myš do 20€. Velmi by bolo dobré, aby bola čo najtichšia. Hrávam dosť hry... Môžete nejakú odporúčiť ?

Čo vravíte na túto?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Bezdrôtová myš

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Doplať 10 eur ak to chceš hlavne na hry.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Pri tak malom rozpocte radsej kablovu...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Bezdrôtová myš na hry...good one.

http://www.alza.sk/microsoft-comfort-mo ... 319894.htm

Drôtová, bluetrack, tichá. Trochu nad rozpočet. Zainvestuj a neoľutuješ.
LukasqoO
King
King

Takže som si to rozmyslel. Chcel by som tú myš na bežnú prácu. Akú teda myš doporučujete? (chcel by som bezdrôtovú,...zdá sa mi to rozumnejsie aj k notebooku, ale aby tá myška nebola malá) Ďakujem
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Konkretny typ neporadim, ale radim: ruky prec od mysi Microsoft. Neviem co za plasty a farby pouzivaju, ale farba z povrchu schadza velmi rychlo. Takisto sa casto objavuju problemy s mikrospinacmi v tlacidlach. Ako poslednu som mal MS Wireless Laser Mouse 6000 v2.0 po ktorej som sa poucil a presiel na Logitech. Ta posledna mys sa da povazovat za vyssiu strednu triedu (predtym som mal nizsie) a aj tak to bol sunt - farba z nej zacala liezt po 2-3 mesiacoch, na koliesku bola po obvode guma, ktora sa oddelila este skor a napokon sa rozpadla (rovnako tom a riesena aj ta mys ktoru odporucil uplink), tiez sa zacal menit povrch pogumovanej casti. S tlacidlami ani nestihla mat problem, lebo som sa jej pomerne rychlo zbavil. Teraz mam Logitech M500 a aj po takmer roku je stale ako nova.
k6
VIP
VIP

Logitech mozem odporucat. Treti rok pouzivam doma (cize denne) MX Revo bezdrot a nemozem krive slovo pustit. Sice pogumovanie mi z pravej strany uz zliezlo, ale vydrzalo tisicky hodin! Tlacidla, koliesko, integrovana bateria, vsetko funguje ako ked bola nova a nelutujem peniaze, ktore som za nu dal. V Tvojom pripade by som mozno uvazoval o M310 ( http://images.amazon.com/images/G/01/el ... son_lg.jpg ).
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Dafuq? No, ja som radil práve tie, ktoré kupujem najčastejšie a tie od logicrapu a ostatných značiek mi prišli o dosť horšie, hlavne v tejto lacnej kategórii. Poradil som 4 modely, ktoré som mal nedávno v paprčiach...
Gothar
Moderátor
Moderátor

No asi si s nimi dlhsie nerobil, ja som mal 3 od MS a vsetky boli na hovno. Prvy dojem bol dobry, ale tie materialy su o nicom a neverim, ze sa to zlepsilo.
k6
VIP
VIP

No jo, zas treba byt objektivny. Matke som kupil M235 a za mesiac zdochla. Pravdou je, ze lacnejsie modely s kvalitou skutocne krivaju (domnievam sa, ze to je ale u kazdej znacky). S MS som ale nemal dobru skusenost prakticky s nicim nikdy (ak nepocitam naposledy zakupeny MS Natural Keyboard 4000... aj ten po par kvapkach vina prestal fungovat, nastastie mi reklamaciu uznali a prisla druha, ta ide dodnes... asi rok).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ved jasne, ale ja som mal tie drahsie modely - Intellimouse 4 a spominana Wireless Laser 6000 v2. Plus u mna ma Logitech body aj za Wave klavesnicu, ktoru mam tiez peknych par rokov a dokladnom vycisteni vyzerala takmer ako nova, osuchali sa akurat popisy na multimedialnych klavesach.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

LukasqoO napísal:Takže som si to rozmyslel. Chcel by som tú myš na bežnú prácu. Akú teda myš doporučujete? (chcel by som bezdrôtovú,...zdá sa mi to rozumnejsie aj k notebooku, ale aby tá myška nebola malá) Ďakujem
Ty si co za lolo? Najskor chces mysku na hranie a potom si si to rozmyslel a napises, ze ju chces na pracu? Spamataj sa a rovno napise, ze tvoj rozpocet je aky si uviedol, nechces ho prekrocit a chces sa hrat. Nie tvrdit, ze si si to rozmyslel, nebudes sa hravat a budes pracovat. Ked nemas viac financii, tak si kup skutocne kablovu, lebo pri hrani ti ta bezkablova narobi len viac problemov a budes sklamany.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ak chces tichu mys na pracu tak odporucam nexus silentmouse 9000B
LukasqoO
King
King

test: Rozmyslel som si to preto, lebo som zistil, že nebudem mať vôbec čas na hranie. Preto som sa rozhodol pre myš na obyčajnú prácu.

uplink Značke HP nedôverujem už vôbec po zlých skúsenostiach.

k6M310 vyzerá dobre. Len či sa nezošúcha farba z tlačítok po krátkej dobe.

CheZteR Ešte žiaden výrobok som nemal od NEXUSu takže neviem no... ale asi skôr ten logitech.

Doteraz som používal obyčajnú genius káblovú....drží už 4 roky,farba pomaličky zlieza,pogumovanie po bokoch nemá, takže neviem ako to s ním je. Hry som hrával každý deň. [tolko nárazov od nervov už prežila, že sa mi zdá, že je to nesmrtelná myš :D]
Gothar
Moderátor
Moderátor

Logitech M500 nechces? Je lahka, ergonomicka a len trochu nad tvoj rozpocet: http://datacomp.sk/mys-logitech-laser-m ... 47708.html
LukasqoO
King
King

Hľadám skôr niečo bezdrôtové a nemám moc veľkú ruku, takže ten tvar by mi nevyhovoval :|
Gothar
Moderátor
Moderátor

Jaj, takto z rana som to zle precital, myslel som, ze si sa rozhodol pre drotovu na pracu, tak potom nic :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Napísať odpoveď