wifi na notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mumakovic
Novice
Novice

wifi na notebooku

Príspevok od používateľa mumakovic »

Zdravím

potrebujem od vás radu.

Probôém je, že notebook nenájde žiadnu wifi sieť... píše "v dosahu sa nenašli žiadne bezdrôtové siete atd atd"

Skúšal som preinštalovať ovládače, windows, pozreť nastavenia v biose zapínať a vypínať ručne wifi použitím "fn plus F2"
skúšal som aj viacero wifi kariet, ktoré sú 100 pro funkčné a na ne tak isto mnoho ovládačov ale výsledok žiadny. jednáá sa o model ASUS F3T. LAN ide v pohode ale wifi nenajde siet.

viete mi poradiť?

//autoeditácia príspevku (06 Apr 2012, 23:12)
Stalo sa to tak, že sa na nb pracovalo a zrazu vypadol signál.. a písalo, že sa nenašli žiadne wifi siete.. skúšal som aj inú anténu.
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: wifi na notebooku

Príspevok od používateľa dekarbon »

a co nastavenia routra/acces pointu si pozeral? ako to tam máš nastavené? skušal si prehodiť wifi na iný kanál v routri/acess pointe?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

To nevyzera na problem routru, ten zrejme skusal inym ntb alebo mobilom. A ntb asi tiez skusal niekde kde je viac wifi sieti.

Jedine co mozes skusit je preinstalovat ovladace k wifi karte, potom to prebehnut aj antivirakom. Moze sa stat, ze ale odisla wifi karta. Potom popripade preinstalovat Windows alebu skusit livecd Linuxu ci virtual vo Windowse.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Na mojom Asuse som mal podobny problem. Casto vypadavalo wifi, a obcas aj par dni nevedelo najst wifi. Ziadne. Pomohlo mi aktualizovat ovladace
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Robi ti to len doma alebo aj u suseda atd? Lebo ak len u teba tak bud ovladace, alebo vadna wifi karta.
Napísať odpoveď