Nadprirodzene javy
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nadprirodzene javy
Krvave senky su celkom haluz. Znamy tam isiel v noci aj s telefonom a vsetko natacal. Az na videu doma si vsimol, ze z okna do ktoreho pozeral sa na neho pozerali nejake 2 postavy. Nie je moc IT zdatny, tak si nemyslim, ze dokazal spravit takuto video montaz. Na duchov velmi neverim, ale to video bolo fakt divne.
Krvavé šenky..
Tak to je už naozaj moc.
-
TommyHot
Addict
Tak ano, tie bajky zneju neuveritelne, ale kazdy v nitre a okoli pozna minimalne jedneho cloveka co tam zazil kadeco...
Však samozrejme, že každý pozná človeka, čo čosi zažil. Takýchto ľudí sú na svete milióny.
veru, niekto predsa musí živiť táketo rozprávky. Veď, čo ak by sa na to zabudlo?!
Ja som z Nitry a nepoznám nikoho, kto tam niečo zaujímavé zažil. A už som dokonca niekoľkokrát išiel cez Krvavé šenky, ale nikdy som tam nevidel žiadneho ducha. Asi mám smolu, tí duchovia sa mi vyhýbajú.
Ja som z Nitry, ale este som tiez o Krvavych senkoch nepocul. Ja tam ale fakt musim raz zajst, lebo vidim ze kazdy si tam uchmatne svojho ducha 
-
TommyHot
Addict
Zvlastne, cela Nitra pri pive rozprava pribehy o Krvavych senkoch a zrazu sa vsetci tvaria, ze nic take nepoculi
btw ja v to velmi neverim, aj ked to video co som videl nevyzeralo ako fake a neviem co si mam o tom myslet..
btw ja v to velmi neverim, aj ked to video co som videl nevyzeralo ako fake a neviem co si mam o tom myslet..
No radšej nemysli ak zmýšľaš takto. Už len na blbom youtube je plno videí odtiaľ..a vôbec, je úplne zbytočné o takejto kravine vôbec písať.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Sestra sa len tak hrala s fotakom a odfotila zidovsku synagogu v Senci, doma si vsimla toto:
http://img109.imageshack.us/img109/6946/aaapiq.jpg
na prilohu by to asi bolo trosku velke
dafuq? Čo tam má akože byť? Machule na stene pripomínajúce tvár?
Tak potom tento pes je posvätný (skoro ako všetky).
Tak potom tento pes je posvätný (skoro ako všetky).
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tak sa chod na tie "machule na stene" pozriet...
inak, neni su tam...
netvrdim ze to je duch, ja na taketo veci moc neverim, ale ked odfotis nieco co tam realne neni
tak mi to pride trosku zaujimave, ak su pre teba zaujimavejsie psie rite tak nech sa paci,
ja ta za to neodsudzujem
inak, neni su tam...
netvrdim ze to je duch, ja na taketo veci moc neverim, ale ked odfotis nieco co tam realne neni
tak mi to pride trosku zaujimave, ak su pre teba zaujimavejsie psie rite tak nech sa paci,
ja ta za to neodsudzujem
Pilifo, ja umrem z tej rite
When you see it, you’ll shit bricks.
When you see it, you’ll shit bricks.
A co tam mame vidiet?ArkanoviTigrovi napísal:Sestra sa len tak hrala s fotakom a odfotila zidovsku synagogu v Senci, doma si vsimla toto:
//inak fotka sa da zmensit
-
TommyHot
Addict
Ja vidim machule zo zaspineneho objektivu...GothaR napísal: A co tam mame vidiet?
Ja som tiež nepočula o duchoch a tých Krvavých Šenkoch. Teda počula som o tej oblasti (dedine?) skôr v súvislosti s množstvom dopravných nehôd, či to ich duchovia spôsobili?
Nejak som nad duchmi nikdy neuvažovala, ale asi sa na to spýtam v pondelok dakoho v NR, či niečo o tom niekto počul.
Nejak som nad duchmi nikdy neuvažovala, ale asi sa na to spýtam v pondelok dakoho v NR, či niečo o tom niekto počul.
Tu je spomenutá bájka o Krvavých Šenkoch - http://spravy.pravda.sk/ako-krvave-senk ... domace_p23
-
Adulko1
Light Professional
Pilifo napísal:Adulko, ale aké jeho fakty? To je iba jeho názor, že niečo videl v zrkadle. Tvoje fotky s bublinami a video s očipovaným týpkom boli fakty...
To, že sme tu podľa mňa dosť presvedčivo dokázali, že nejde o paranormálne javy, na tých "faktoch" nič nemení.
ziegel, nejako zaujimavo casto sa stavaju podla teba" blbe" nahody. To je zaujimave ...
Chlapci, vy co ste z NR, tak mi chcete povedat, ze o Krvavych senkoch ste vobec nepoculi??
Fotka a duch na nej, jasné. Tá psia riť s Ježišom je dostačujúca odpoveď.
-
Adulko1
Light Professional
Ved toto, niektori nevenuju tejto teme ziadnu vaznost, naco to potom aj je?? Daju sem psiu rit! Aspon to svedci o charaktere a detinskosti.