holenie u chlapov
holenie u chlapov
chcem sa opýtať chlapov či si holia bradu častejšie ak im záleží na žene?? napr. ak sa chystajú na rande a podobne alebo tomu nedávajú veľkú váhu
-
CoD Black Ops
Amateur
Re: holenie u chlapov
dalšia epická téma mesiaca
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nie, ked má chlap záujem o babu, oholí si HLAVNE gule...
-
uplink
VIP
greeta - záleží od preferencií ženy. Niektorá má rada strnisko, niektorá baby face. Btw. nemáme tu niekde tému, do ktorej by sa táto dala narvať?
grim - nemáš pravdu. Niektoré chcú len naturálneho chlapca, iné zase neznesú ani žiletku a potrebujú depi...
grim - nemáš pravdu. Niektoré chcú len naturálneho chlapca, iné zase neznesú ani žiletku a potrebujú depi...
-
Sarger
Guru wannabe
Sem by to aj šlo... http://www.hojko.com/cim-sa-holite-t453 ... a%20holite
-
audiotrack
VIP
ale toto nie je téma "čím" ale "či"
alebo možno aj tu http://www.hojko.com/zarastanie-na-tvari-t59506.html
a keby si nevedel čo sa páči babe, s ktorou ideš na rande k čomu sa prikloníš?uplink napísal:greeta - záleží od preferencií ženy. Niektorá má rada strnisko, niektorá baby face. Btw. nemáme tu niekde tému, do ktorej by sa táto dala narvať?
podla mna sa chlap pred rande upravi tj.. kde treba prejde ziletkou, strojcekom alebo podobne...
urcite nepojde na rande ako neoholeny bezdomovec ...
ale na druhej strane urcite nepojde ako maly chlapec cerstvo oholeny len kvoli rande, pripadne kto ma citlivu plet ako ja... takze nejako generalizovat sa to neda... inak preco ti natom tak zalezi? ved tak pride ako pride...ty s tym nic nespravis ako pride
urcite nepojde na rande ako neoholeny bezdomovec ...
ale na druhej strane urcite nepojde ako maly chlapec cerstvo oholeny len kvoli rande, pripadne kto ma citlivu plet ako ja... takze nejako generalizovat sa to neda... inak preco ti natom tak zalezi? ved tak pride ako pride...ty s tym nic nespravis ako pride
-
bolek
Guru
Keby som bola chlap, tak idem na prvé rande tak, ako som zvyknutá. Nenechám sa zarásť na Mrázika a nezapletiem si to do chvostíka len preto, aby som zaujala. 
Keby som mal ist na rande teraz, tak neviem. A ako som chodil predtym si uz nepamatam
Neviem, mam pocit, ze by som siel tak, ako by som prave bol. Urcite by som kvoli tomu nesprintoval do kupelky.
siel by som upraveny zastrihavacom na 3-dnove strnisko:) alebo chces silou mocou od nas pocut, ze si ta nevazi dostatocne na to, aby sa pred rane oholil??
normálne ráno sa oholím a to je všetko, takto je to stále či som vo vzťahu, alebo idem na rande/prvé stretko a podobne, strnisko na sebe neznesiem
Ja zasadne oholeny do hladucka.
-
PhYs0c
King
skus tak co sa ti viac hodi
ak strinisko tak s tym, ak oholeny tak s tym skusa sa opytat, matky sestry kamosky to je jedno.. ide o to aby si zaposobil co najlepsie ak sa ti hodi viac strnikos tak an co sa holit ?
pýtam sa preto lebo som bola na jednom stretku a toho chalana som vždy videla so strniskom a naraz prišiel na stretko do hladka oholený
tak mu musíš naznačiť, prípadne rovno povedať, že sa Ti to strnisko páči..........
však páči, len to bolo čisto kamarátske stretnutie a ja som si to hneď všimla, že je proste iný a tak ma napadlo, že prečo sa oholilbrm napísal:tak mu musíš naznačiť, prípadne rovno povedať, že sa Ti to strnisko páči..........
No tak kvoli tomuto zalozit taku temu...
Preco si sa ho rovno nespytal?
lebo by to vyznelo asi trošku zvláštne keby som sa ho spýtala prečo sa oholil, ja som len chcela vedieť názor chlapa, to je všetkok6 napísal:No tak kvoli tomuto zalozit taku temu...Preco si sa ho rovno nespytal?