Verite na druhu sancu?
Verite na druhu sancu?
Verite niekto na druhu sancu vo vztahu? Alebo zastavate nazor do rovnakej rieky nikdy 2x nevstupit?
Momentalne sam riesim rovnaku dilemu... Priatelka sa somnou rozisla, no nebolo to kvoli nazorovymi nezhodam, alebo podvadzaniu, ale kvoli "mladickej nerozvaznosi", ked uz nebola sila riesit problem ochladnutych citov... Ja som odisiel na pol roka do kanady, ona na studijny pobyt do nemecka. Dnes som naspat doma, ona sa vracia o par tyzdno a v poslednej dobe si velmi intenzivne piseme o vsetkom moznom... Byt to niekto iny nevaham a "organizujem" schodzku, no teraz som na rozpakoch, co dalej...
Momentalne sam riesim rovnaku dilemu... Priatelka sa somnou rozisla, no nebolo to kvoli nazorovymi nezhodam, alebo podvadzaniu, ale kvoli "mladickej nerozvaznosi", ked uz nebola sila riesit problem ochladnutych citov... Ja som odisiel na pol roka do kanady, ona na studijny pobyt do nemecka. Dnes som naspat doma, ona sa vracia o par tyzdno a v poslednej dobe si velmi intenzivne piseme o vsetkom moznom... Byt to niekto iny nevaham a "organizujem" schodzku, no teraz som na rozpakoch, co dalej...
-
maciatko99
Medium Star
Re: Verite na druhu sancu?
Áno, verím na druhú šancu. Ľudia si ju zaslúžia.
Podľa toho čo píšeš ste nemali problémy, ktoré by sa odpustiť nedali. Boli to nezhody a hádky, ktoré treba riešiť rozhovorom a riešiť problémy, ale ešte lepšie je problémom predchádzať.
Mimochodom, koľko máte rokov?
Podľa toho čo píšeš ste nemali problémy, ktoré by sa odpustiť nedali. Boli to nezhody a hádky, ktoré treba riešiť rozhovorom a riešiť problémy, ale ešte lepšie je problémom predchádzať.
Mimochodom, koľko máte rokov?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...vždy som mal zásadu, že čo raz skončilo, už sa nikdy neobnoví...bohužiaľ vďaka svojej mladíckej nerozvážnosti som svoju zásadu porušil a tým som si potvrdil, že je správna...odvtedy sa jej držím zubami nechtami...
23 a 24. Najviac ma trapi to, ze keby som vedel, ze s dotycnou sa hadame, neriesim... No vzdy sme si nazorovo absolutne sedeli, bavili sa o buducnosti, rodine atp. a nechcem sa zmierit s tym, ze to cele skonci slovami "vyprchali city"... Napriek polrocnemu odluceniu na nu nemozem prestat mysliet
-
audiotrack
VIP
otázne je, čo cíti ona. Ak skutočne vyprchali city, tak tu je zbytočné riešiť či to má alebo nemá zmysel, lebo si v tom sám a na vzťah treba dvoch
copy-paste Grim. Nahovaral som si to, ale po roku som sa na to aj tak vykaslal. Naburane auto uz nikdy nebude nove. Aspon ja na take veci neverim.
Záleži to od veľa faktorov, ako ste sa rozišli, či niečo cíti atď.
Poznám ľudí ktorý sa rozišli a teraz sú opäť spolu, treba skúsiť, nič tým nestratíš, len získaš
Poznám ľudí ktorý sa rozišli a teraz sú opäť spolu, treba skúsiť, nič tým nestratíš, len získaš
rovnake skusenosti ako Grim...
-
PhYs0c
King
pripajam sa
moja momentalna situacia potvrdzuje ze neni dobre sa davat znova dokopy s ex, ak ste sa rozisli raz tak to pre nieco bolo a rozidete sa s velkou pravdepodobnostou pre to iste aj druhy raz 
-
bolek
Guru
Pridávam sa na stranu Grima a k6, ak sa to raz pokazilo, nebude to už ono a zase to nebude fungovať kvôli niečomu inému.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
sanca je len jedna ... prva a posledna 
suhlas. moja zasada: kazdemu dam sancu. JEDNU. inak by sa clovek stale tocil okolo minulosti.
Klemen
berie Ta iba ako kamosa, necakaj od toho viac, ale ked chces, tak skus..
Priklanam sa k tym co hovoria ze sa nema vstupovat dvakrat do tej istej rieky- na druhej strane,
obcas, vynimocne sa aj to niekomu podari.
berie Ta iba ako kamosa, necakaj od toho viac, ale ked chces, tak skus..
Priklanam sa k tym co hovoria ze sa nema vstupovat dvakrat do tej istej rieky- na druhej strane,
obcas, vynimocne sa aj to niekomu podari.
vykasli sa na frazy..... fidorka ..... nic horsie ako ze sa znovu rozidete sa stat nemalo 
no ja som sa so svojou frajerkou dal po treti krát dokopy, sme asi ešte deti ale zhodli sme sa že teraz to je medzi nami ešte krajšie, kopec vecí sme si vysvetlili, porozprávali sa a uvidíme ako dlho to vydrží 
Kolko parov sa rozide a po case obaja zistia aka to bolo chyba,zacnu si chybat a ich cesty sa opat spoja. Riadit sa prislovym o vstupeni do rovnakej rieky je zle,treba sa riadit citom a rozumom a ak to obaja chcu, tak preco nie. Poznam dvojice,ktore sa rozisli a opat vratili k sebe, niektorym to vydrzalo a inym nie.Nevidim na tom nic zle,rozhodli sa slobodne a vedia preco sa k sebe vratili.
suhlasim niekedy si clovek uvedomi hodnotu niecoho az ked to strati.... a z odstupom casu by riesil veci uplne inac... "kto je bez viny nech prvy hodi kamenom"petka89 napísal:Kolko parov sa rozide a po case obaja zistia aka to bolo chyba,zacnu si chybat a ich cesty sa opat spoja. Riadit sa prislovym o vstupeni do rovnakej rieky je zle,treba sa riadit citom a rozumom a ak to obaja chcu, tak preco nie. Poznam dvojice,ktore sa rozisli a opat vratili k sebe, niektorym to vydrzalo a inym nie.Nevidim na tom nic zle,rozhodli sa slobodne a vedia preco sa k sebe vratili.
neverim, lebo ako som ku teme rovneho nazvu pisal v minulosti "jedina druha sanca, je sanca urobit tu istu chybu este raz".
a nedavam uz druhu sancu ani v pripade hadok. jedna slecna si zvykla na to, ze ma moze urazat a ked ma odprosi moze to o niekolko hodin zopakovat. k ludom treba byt aj zly.
a nedavam uz druhu sancu ani v pripade hadok. jedna slecna si zvykla na to, ze ma moze urazat a ked ma odprosi moze to o niekolko hodin zopakovat. k ludom treba byt aj zly.
niekedy je len potrebne urcit si hranice .... cim skor tym lepsie..... aj hadat sa treba vediet a trva dlho kym sa to dvaja naucia.....jackb napísal: k ludom treba byt aj zly.
-
sumsumienka
Light Expert
takisto nedavam druhe sance a riadim sa heslom "dvakrat do toho isteho hovna nestupis"
pokial sa niekto rozide omylom (napr. falosne obvinenie, ktore sa potom vysvetli), to sa pochopit da, ale ked sa niekto rozide pre trvale nezhody vo vztahu... to je akokeby ste citali dvakrat tu istu knihu a cakali, ze druhy krat inak skonci
pokial sa niekto rozide omylom (napr. falosne obvinenie, ktore sa potom vysvetli), to sa pochopit da, ale ked sa niekto rozide pre trvale nezhody vo vztahu... to je akokeby ste citali dvakrat tu istu knihu a cakali, ze druhy krat inak skonci