Jak na ruletu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Jak na ruletu

Príspevok od používateľa javatar »

prakticky ti to na fyzickom stole pravdepodobnost neovplyvni a pri RNG by si musel cakat vazne dlho (nakolko by si cakal na min.25 cervenych)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Teraz som si skúsil zahrať len tak 0,1-50 a asi za 10 minút som zarobil 2€. Asi sa na to dám :D Mohli by sme sa tu zložiť aspoň na 2000€ nech to ide rýchlejšie :D
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Presne tak to robim aj ja :), pockam kym padne 3,4 krat cervena, potom hodim 10 euro a tocim az kym nepadne cierna.. akokedy no
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

tak psychologicky efekt to moze mat ale na to, ze ti to nepomoze trvam
Meken
King
King

No ked sa popalim, tak urcite napisem :D... Zatial to vychadza... najviac co som videl na live rulette bola 10x red... ale vtedy som nehral, akurat som sa napojil.. takze je to o stasti/smole
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

asi tak, z 30e som za vyše 2hod spravil 130 a potom papa :D ale možno ešte niekedy skúsim..
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

To je tak :) ... Prvá výhra je začiatkom závislosti ...
Meken
King
King

Dnes som si rano zapol ruletu, napojim sa a boli 3x red po sebe, tak som dal na ciernu 5 euro a tocil... padla 8x red, tak uz som daval 150 euro, roztocila sa ruleta uz islo padnut cislo a vtedy mi napisalo volaku chybu, ze mam kontaktovat supporta, vratilo mi peniaze (tych 150) spat a padla cierna... takze som prisiel cca o 140 euro co som predtym tocil... tak som si povedal, ze je*em na to... vytiahol som si 500 euro a koncim, lebo este aj takto oje*** a vyhovaraju sa na chyby v spojeni atd... este mi tam ostalo 200 euro, tak uvidim ci vyberem alebo zahram sem tam
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

no a ako :) či je to live ruleta alebo nie, oni dobre vedia ktory hráč na čo stavil a aká je ich potencionálna výhra.. a už môžeš trpieť paranojou, či nejako nemôžu ovplyvniť aj výsledky live točenia.. (zažil som stav kedy stavené čiastky nevrátili, pričom bol spin neplatný, proste to len tak neprirátalo naspäť ku kapitálu) pri tej pseudolive rulete čo je väčšinou od 0,1e síce vidíš normálnu ruletu, ale nikdy nevidíš začiatok točenia, iba už ako prebieha.. tzn. môžu mať kľudne na každý pád čísla strihnuté jednotlivé točenie (trebárs aj z viacerých pokusov, aby to nepôsobilo príliš umelo/opakovane čo sa týka dráhy guličky) a padne číslo aké potrebujú oni.. (podozrivo často tam padá napr. 0.) a k tej čiste flash rulete s quick spinom sa ani nevyjadrujem, to by o prachy hral iba debil.

inak s martingaleom sa teda ďaleko nedostaneš :) si mal sakramentské šťastie už keď si z 20 spravil 500.. a ešte behom 2hod, to si nehral stále od 1e alebo si hral veľký martingale?
ani pri systémoch ako 3/2 alebo 63 nemáš nikdy istotu.. síce je o dosť väčšia ako martingale, ale napr. pri 3/2 môžeš spraviť tak, aby si nemal nepokryté iba 4 čísla a stále bol po spine pri výhre o 1 v pluse. lenže takto dlhodobo proste nezarobíš a žerie to čas.. :D buď raz za čas pripísať zopár eur alebo staviť raz a veľa a dúfať.. :D
Meken
King
King

Ja som tam vlozil 100 + 100 bonus... nahral som za tyzden aj nieco 970 eur a potom ako som pisal, ma to doje***, tak si vravim, ze v najlepsom treba skoncit a vybral som si 500... 230cca mi ostalo a dnes som ich uz aj prehral... padla 9xred-2x0-2xred na live rulete a uz bolo po 300 euro co som mal.... takze koniec 400 eur v pluse :P :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

martingale je proste nebezpečný :) zvykne padnúť v sérii aj 10x po sebe farba, na to sa nedá spoľahnúť a toto sa nedeje zriedka.. mal si ten systém striedať s niečím iným, ale aj tak si si dobre prilepšil :) mal si fakt šťastie, ak si takto hral len martingale
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som v zivote nestavkoval a ani to nemam v plane, ale z nudy som si cital tuto diskusiu a vsetci pisu ze martingale je nebezpecny, pretoze ti moze padnut rovnaka farba vela krat za sebou, ale je ozaj nutne stale vsadzat na to iste?

princip martingale je v tom ze vstadim euro, vyhram, znova ho vsadim, prehram vsadim dvojnasobok.
pokial to dobre chapem vobec nezalezi na tom na co davas tu stavku (akurat to musi byt pole s dvojnasobnou vyhrou).

co by sa stalo, keby som miesto mechanickeho vsadzania furt na tu istu farbu, vsadzal podla intuicie? proste vidim ze uz 4x padla cervena, tak to teraz dam na ciernu, tie iste peniaze, akurat na inu farbu?

asi je to blbost, je mi jasne ze ruletu neodrbes a proste casom aj tak prehras, ale proste stroje je prisne logicky, preco teda ne neho ist zase niecim logickym (systemom) a nie vlastnou intuiciou?

(ako som pisal, nehravam, nerobil som ziadne simulacie ani vypocty, proste sa nudim v robote :))
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

aacid: Co ma ruleta spolocne so stavkovanim??? Dakujem za vysvetlenie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja neviem, sadnem si za ruletu, zoberiem 5 eur a stavim ich na cervenu farbu.

mozno sa tomu tak nehovori, ako som pisal, nestavkujem, nehram ruletu, proste nehazardujem, takze sa ospravedlnujem za moj amatersky slovnik v tejto oblasti :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

aacid: Hmm..., ked sa hovori o stavkovani, tak vacsina ludi pod tych chape tipovanie zapasov, teda stavkove kancelarie. Ruleta je uz o inom.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

aacid: každý spin je samostatná "nová" udalosť absolútne nezávislá na predchádzajúcich spinoch.. teoreticky môže jedna farba padnúť aj 50krát po sebe.. alebo 5krát nula... pravdepodobnosť niečoho takéhoto je ale samozrejme astronomická, preto je hazardovanie aj o šťastí.. používať intuíciu pri farbách? čo ja viem, to skôr pri malých, stredných a veľkých číslach napr. .. odpozoruješ, že 2-3krát po sebe padlo číslo z oblasti veľkých čísel, tak vsadíš na malé a stredné a budeš dúfať, že padnú (šanca je 63% pri francúzskej rulete) ak teda nepadne nula.. lenže ako som už vravel, každý spin je samostatná udalosť, nič sa tu nedá presne predvídať..
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Nasiel som u seba v PC nieco taketo... Myslite, ze s tymi systemami by sa dalo vyhrat na nejaky cas ?
Prílohy
ruleta.doc
(37 KiB) 191 stiahnutí
InaeWolf
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa InaeWolf »

Martingale nebude fungovat nikdy !!! uz to pochopte je to strata casu proste aj ked pockas kym padne 4 cervena a potom zacnes stavkovat tak ver ci never ta cervena raz padne aj 20-25 krat poznam z vlastnej skusenosti preto tam su aj limity - 0,1-50 1-1000 atd.... proste verte mi nefunguje to !!!!
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Mne je to jedno, nechystam sa ruletu hrat :) len sa pytam na rady skusenejsich.
InaeWolf
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa InaeWolf »

IMI napísal:Mne je to jedno, nechystam sa ruletu hrat :) len sa pytam na rady skusenejsich.
Ked chces radu tak nikdy nepouzivaj nic co sa tyka botov atd... strasne sa na tom popalis. Teraz skusam vec menom projectx co znamena ze vsadza sa iba na stlpce a riadky podla toho ake cisla padaju vlastne to hadzes do jedneho programu ktory spravil moj kamarat zo zahranicia zatial to preslo uspesne 150 000 spinov (toceni) viac info tu :.. http://www.rouletteforum.com/ ... inak plati sa 15 euro na mesiac myslim ja to mam zdarma som tester alebo nieco take :mrgreen: :mrgreen: tak good luck. nejedna sa o ziadny fake !!!. :smt006
Napísať odpoveď