Kedy sa ozvať?
Kedy sa ozvať?
Kolegovci hojkári, ako by ste sa chovali na mojom mieste? Mesiac som sám a myslím, že s bývalým vzťahom som vyrovnaný natoľko, že sa dokážem posunúť ďalej. No keďže sme sa rozišli za okolností, kedy sme ani jeden neboli tomu druhému ľahostajní, nechcem sa vzdať úplne... V Septembri má isť ex na Erasmus cez VŠ. No keďže spolu komunikujeme a bavíme sa aj o osobných veciach, nechce sa mi veriť, že už nás nedokáže nič spojiť. Napriek tomu ,že som zmierený s tým, že sme sa rozišli, pri možnosti obnovenia tohto vzťahu by som neváhal. Ozvali by ste sa ešte pred, alebo až po návrate z tohto pobytu? Nechcem niečo potenciálne sa rodiace pokaziť tým, že hodím na pretras tému, ktorá nebude aktuálna ešte, kvôli polročnému odchodu, alebo nebude aktuálna už, kvôli tomu, že návrat bude o rok v Janáru. Vďaka 
Re: Kedy sa ozvať?
Vobec niesi zmiereny s rozchodom a nechces sa posunut dalej.
súhlas s K6, vôbec to nevyzerá tak že by si bol s tým zmierený...
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
presne tak
naco si to nahovaras? zmiereny znamena ze ju uz nechces naspat, nemyslis na ten vztah a aktivne hladas dalsiu buducu byvalu
-
bolek
Guru
"Posunúť sa ďalej" by pre mňa znamenalo, že si ju schopný brať už len ako kamarátku, ale ty si stále vieš predstaviť, že bude z toho niečo viac a dokonca v to dúfaš...Ale k téme: ak ste aj momentálne v kontakte, tak by som sa ozvala asi ešte pred odchodom. Môžeš jej aspoň zaželať pekný pobyt a nech sa jej tam darí. Určite je to lepšie, ako sa stretnúť po riadne dlhom čase, počas ktorého sa v tvojom aj jej živote môže veľa zmeniť.
komunikovat ako kamarati mozte stale a moze sa ti stat, teda ak nebude na opacnom konci sveta, ze ta zavola na miesto kde erasmuje na vylet. :true_story:
to sa vsak do vtedy musis naozaj vyrovnat s tym, ze spolu nie ste a nikdy nebudete spolu ako par... citat od Sun C' z Umenia vojny o kralovstve, ktore padlo si najdi sam, pisal som ho sem asi 100x
to sa vsak do vtedy musis naozaj vyrovnat s tym, ze spolu nie ste a nikdy nebudete spolu ako par... citat od Sun C' z Umenia vojny o kralovstve, ktore padlo si najdi sam, pisal som ho sem asi 100x
pred erazmom si s tebou urcite lamat hlavu nebude. ked su na obzore spanieli, portugalci, taliani, francuzi 
Jedine potencialne rodiace sa (ako si to nazval) su tvoje falosne nadeje. Ak sa v tom chces este rypat, tak to sprav teraz. Lebo verim tomu, ze by si bol taky blby, aby si sa nasledujuci rok tyral dopisovanim si s nou cez facebook a zamotaval sa do svojich nadeji, ze ked sa vrati blablabla..
Neviem za akych okolnosti ste sa rozisli a co je medzi vami. Ale najoptimistickejsia vizia s akou mozes ratat je, ze si stihnes este par krat zasunut, nez odide na erazmus. Na budovanie vztahu tam proste nie je priestor.
Neviem za akych okolnosti ste sa rozisli a co je medzi vami. Ale najoptimistickejsia vizia s akou mozes ratat je, ze si stihnes este par krat zasunut, nez odide na erazmus. Na budovanie vztahu tam proste nie je priestor.
-
PhYs0c
King
co je to ten erasmus ?
A hlavne pol roka byť kdesi v péčku s cudzími ľuďmi tesne po rozchode? To neznie ako romantický návrat a vernosť po celý čas pobytu... Proste ju hoď za hlavu a choď ďalej... A hlavne na ňu nečakaj...
-
PhYs0c
King
ano, nechodim na VS tak je to pre mna cudzie 
erasmus - orga.musPhYs0c napísal:co je to ten erasmus ?
hladnému sa o chlebe sníva, čo kathleen? 
Kamarád, po mesiaci isto nie si vyrovnaný z rozchodom
Ešte dlhé mesiace budeš na ňu myslieť
tak ako vravia ostatní nevyzerá to že by ti to bolo už jedno keďže v tom ešte stále hľadáš nádej.. no ale pochybujem že to teraz len tak hodíš za hlavu len na základe toho čo ti tu kto píše... takže v každom prípade by som to nenechával len tak pokym odíde preč ale rieš to čo najskôr
.. potom by si ľutoval že si to aspoň neskúsil .. a tak aspoň budeš vedieť na čom si a ak ti povie nie tak bude ti hrať do kariet že odíde preč a ľahšie sa z toho potom dostaneš (samozrejme sa predpokladá že nebudeš s ňou v kontakte hodnú chvíľu)
-
axxis
Addict
a co je to orga.mus? skusil som to dat do prehliadaca, ale nejde.kathleen napísal:
erasmus - orga.mus
- to je eufemizmus pre t*tkacku s partnermi s cudzich krajinPhYs0c napísal:co je to ten erasmus ?
Lemon
-po mesiaci s tym vyrovnany este nie si, iba sa ti to zda, take veci odchadzaju ovela pomalsie.
Ja by som skusil sa s nou dat znovu dokopy co najskor a to z toho dovodu, ze Ti da hned najavo ze
je koniec a tym padom prides o iluzie a bude ti jasne ze treba ist do noveho.
... ja nechapem preco mu nikto neveri .... ked je zmiereny tak je zmiereny..... "D.... zeby preto ze napisal do fora ????
-
audiotrack
VIP
nie preto že napísal do fora, ale preto, že sme tu očividne starší a skúsenejší než on, a všetci sme si prešli rozchodom. A vieme z vlastnej skúsenosti, že za týždeň či mesiac to čas nevylieči. Aj pol roka je niekedy málo, ale to už záleží od toho aké bolo ich puto silné. No a píše že pri možnosti obnovenia by neváhal, takže on ešte ani len s tou správou o konci nie je zmierený. Stále tam vidí nádej, stále si myslí že to jeho ex nemyslela vážne a že si to rozmyslí