schopnosť otvoriť sa pre vzťah
schopnosť otvoriť sa pre vzťah
stalo sa vám už niekedy niečo také, že ste mali dlho obdobie, že o vás nikto nejavil záujem a keď sa vám začal niekto páčiť a začali ste rozmýšlať o vzťahu, sa zrazu začali nápadnici rojiť?? myslíte si, že chlapi vedia vycítiť keď je žena otvorená pre vzťah..na základe čoho si myslíte, že je to tak??
Re: schopnosť otvoriť sa pre vzťah
No podľa správania sa tej dotyčnej osoby sa to dá zistiť, alebo aspoň niečo vytušiť. Keď žena nechce vzťah tak sa tak aj správa (odmietavo a pod.). Ale ono je to zákon schválnosti, super obrázok som minule videl...
a preferuje chlap keď mu žena dá jednoznačne najavo, že má záujem alebo skôr taký trošku chladnejší prístup, aby ju mohol dobýjať?
mne sa to stalo naopak, ked som sa vzťahu nebránila tak som dlho nemohla nikoho nájsť, potom som si povedala, že už kašlem na to, tak v priebehu pár dní som ho spoznala, ani som to nečakala..no a hned na to som zažila aj to čo opisuje obrázok nadomnou
ale naštastie je to už preč
To zas záleží na konkrétnej povahe muža. Ja som napríklad taký, že pokiaľ nevidím záujem aj z druhej strany tak sa na to pomerne rýchlo vykašlem. Nerád sa proste niekomu vtieram. Naopak niektorí sa v tom vyžívajú a kľudne to skúšajú 2,3,4,5 mesiacov až kým sa to buď podarí alebo naopak otvorene dostanú jasné nie. Ale na mužovi to uvidíš sama ktorý prípad z týchto to je.sunflower napísal:a preferuje chlap keď mu žena dá jednoznačne najavo, že má záujem alebo skôr taký trošku chladnejší prístup, aby ju mohol dobýjať?
ani by som nepovedala, že to uvidím, niekedy je to ťažké veľmi rozoznaťmelonSVK napísal: To zas záleží na konkrétnej povahe muža. Ja som napríklad taký, že pokiaľ nevidím záujem aj z druhej strany tak sa na to pomerne rýchlo vykašlem. Nerád sa proste niekomu vtieram. Naopak niektorí sa v tom vyžívajú a kľudne to skúšajú 2,3,4,5 mesiacov až kým sa to buď podarí alebo naopak otvorene dostanú jasné nie. Ale na mužovi to uvidíš sama ktorý prípad z týchto to je.
tu nastava problem aby si baba nemyslela ze nemas zaujem, povedzme nejaka hranica medzi vtieranim a zaujmom....melonSVK napísal:pokiaľ nevidím záujem aj z druhej strany tak sa na to pomerne rýchlo vykašlem.
a kde je tá hranica medzi záujmom a vtieravosťou zo strany ženy??..
pohľady, úsmevy, ženské "zbrane" ako prechádzať si po vlasoch, hrať sa s vlasmi a také veci.
Ak vidím niečo takéto a baba sa mi páči tak začínam dobíjať, nebaví ma keď mi dá holka hneď na javo že mi dá hneď po prvom stretku
Ak vidím niečo takéto a baba sa mi páči tak začínam dobíjať, nebaví ma keď mi dá holka hneď na javo že mi dá hneď po prvom stretku
a keď toto všetko prebehlo, pohľady, úsmevy z oboch strán, chalan dokonca chytil babu už aj za ruku a podobne, ale nejak sa nevie odhodlať k pozvaniu von a spraví to baba, ako to vníma chalan?Filipito napísal:pohľady, úsmevy, ženské "zbrane" ako prechádzať si po vlasoch, hrať sa s vlasmi a také veci.
Ako ktorý.
Asi je troška hanblivý a tento krok z tvojej strany uvítal... Už dávno neplatí tá stará zvyklosť že za každú cenu musí muž byť ten iniciatívny, je tu veľká emancipácia žien tak sa to vyrovnáva aj v tomtosunflower napísal:
a keď toto všetko prebehlo, pohľady, úsmevy z oboch strán, chalan dokonca chytil babu už aj za ruku a podobne, ale nejak sa nevie odhodlať k pozvaniu von a spraví to baba, ako to vníma chalan?
Ja teda neviem, ako to prebieha u iných, ale pokiaľ som už babu chytil za ruku a ona sa tomu nebránila, ba dokonca sa dá povedať, že bola rada, tak bolo jasné, že sa nevidíme posledný krát. Tam som už neriešil nejaké "oficiálne" pozvanie na rande, to už išlo samo. V takomto prípade musí byť ten dotyčný riadny neschopák alebo veľmi hanblivý.
no ja tomu tiež veľmi nerozumiem, dva mesiace ma balil, flirtoval so mnou, zdvíhal obočie, hádzal na mňa úsmevy, žmurkal na mňa a kýval mi a raz mi po tom všetkom chytil ruku, tak som si bola istá,že má záujem, ale on sa stále k ničomu nemal, tak som ho zavolala von ja, ale ani na tom stretku sa nijak neprejavil a stále je to v rovine kamarátstva a príde mi blbé, aby som všetko robila ja, takže teraz neviem čo si mám o tom myslieťpinco napísal:Ja teda neviem, ako to prebieha u iných, ale pokiaľ som už babu chytil za ruku a ona sa tomu nebránila, ba dokonca sa dá povedať, že bola rada, tak bolo jasné, že sa nevidíme posledný krát. Tam som už neriešil nejaké "oficiálne" pozvanie na rande, to už išlo samo. V takomto prípade musí byť ten dotyčný riadny neschopák alebo veľmi hanblivý.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
asi ma chlapec tremu
... inak melonSVK je zaujimave ze clovek s takym avatarom ako mas ty radi v teme ako je tato
(nemyslim to ako urazku ani nic, len proste vtipna nahoda
)
ak dokáže okate flirtovať a chytať mi ruku mi príde trošku divné, že by mal trémuSchYzo napísal:asi ma chlapec tremu... inak melonSVK je zaujimave ze clovek s takym avatarom ako mas ty radi v teme ako je tato
(nemyslim to ako urazku ani nic, len proste vtipna nahoda
)
-
Hotwire
Addict
tak ma tremu pobozkat ta, alebo proste inak posunut ten vztah dalej.
a nemohol proste stratiť záujem?SchYzo napísal:tak ma tremu pobozkat ta, alebo proste inak posunut ten vztah dalej.
-
Hotwire
Addict
len tak z nicoho nic? ...noo mozno ti smrdi z ust alebo co
(robim si srandu) ...ale nie fakt to sa len tak nestava, ak naozaj stratil zaujem tak bud si ho niecim odradila ty sama, alebo sa mu nejaka zapacila viac nez ty.
no ja už som romýšlala nad hocičím, neviem kde je problém, ak je problém v tom, že má problém to posunúť, čím ho mám posmeliť?? lebo mne to príde blbé hrať úlohu chlapa, nebodaj ho pobozkať, to je mocSchYzo napísal:len tak z nicoho nic? ...noo mozno ti smrdi z ust alebo co(robim si srandu) ...ale nie fakt to sa len tak nestava, ak naozaj stratil zaujem tak bud si ho niecim odradila ty sama, alebo sa mu nejaka zapacila viac nez ty.
a nemohlo ho odradiť to, že som ho ja zavolala von?