3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
dik za hlbkovu analyzu uplink
pekny interier, drevene obklady v sedej su fit. mozno zdibec parkety mi prijdu bez bumpu, ale to robi asi ten maly obrazok. "good work" (to by bolo na logu, kebyze je svetovy den dobre urobenej prace)
pekny interier, drevene obklady v sedej su fit. mozno zdibec parkety mi prijdu bez bumpu, ale to robi asi ten maly obrazok. "good work" (to by bolo na logu, kebyze je svetovy den dobre urobenej prace)
-
Yokozuna404
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Bohuzial lepsi material na koberec mi nejde, mam len 2gb RAM a chlpaty koberec potrebuje miliony polygonov takze by mi to neslo..ale skusal som touplink napísal:pravda, chcelo by tam dať nejaký fur, alebo ho spraviť plochejší, alebo chlpatejší.
Yokozuna404 - fakt pekné, rozmýšlam že aj ja prejdem na iní renderer... a som rád že tu je ďalší blenderista, len tak ďalej... 
Pripajam sa k chvale, po dlhej dobe sa tu objavilo nieco, co ma donutilo napisat sem. A paci sa mi to este viac vdaka tomu, ze je to robene cez open source program.
-
uplink
VIP
Keby to bolo Maxko a V-ray, tak mám k dispozícii mini render farmu, tak by sme niečo poriešili. Akurát ju ideme upgradovať z 8 na 16 GB /ram / stroj.Yokozuna404 napísal:
Bohuzial lepsi material na koberec mi nejde, mam len 2gb RAM a chlpaty koberec potrebuje miliony polygonov takze by mi to neslo..ale skusal som to
-
Yokozuna404
Medium Expert
heh, no 5000€(alebo kolko to stoji) zrovna na max nemam 
ja som skor na freeware ako blender, yafaray, gimp, inkscape, a pod ..navyse blender uz je v takej fazi, ze by sa tych 5000 oplatilo investovat kdesi inde
ja som skor na freeware ako blender, yafaray, gimp, inkscape, a pod ..navyse blender uz je v takej fazi, ze by sa tych 5000 oplatilo investovat kdesi inde
-
uplink
VIP
Ak nerobíš komerčne, mať zakúpené maxko je zcestné, ak jo, tak pokračuj tam kde si 
Tak som to "dokončil".
Úvodzovky preto, lebo vela objektov je odfláknutých, chýbajú detaily, chcel som tam pridať do scény ešte ďalšie menšie objekty, medzi ostrovom a domom som si predstavoval aspoň akú takú vodu, a hlavne na zemi je miesto trávy iba biela farba, taktiež je tam nelogické svetlo a lowres pozadie. Bavilo ma to, strašne rád by som pokračoval, ale ani jednu z týchto vecí som si nemohol dovoliť spraviť - slabý PC. Takže aspoň takto.
Úvodzovky preto, lebo vela objektov je odfláknutých, chýbajú detaily, chcel som tam pridať do scény ešte ďalšie menšie objekty, medzi ostrovom a domom som si predstavoval aspoň akú takú vodu, a hlavne na zemi je miesto trávy iba biela farba, taktiež je tam nelogické svetlo a lowres pozadie. Bavilo ma to, strašne rád by som pokračoval, ale ani jednu z týchto vecí som si nemohol dovoliť spraviť - slabý PC. Takže aspoň takto.
hmm pekne a te škridle čo su hore vyborne
-
Grim
Darca
...ale má to tú total atmosféru, ktorú mnohé vizuály nemajú...perfektné...
-
weroro
Flash coder
Uplink: A teraz šup-šup presuň všetku diskusiu z tejto témy. 
-
uplink
VIP
Hotovka a dosť OT 
caute, davam sem link na neuveritelne realisticke rendre, medzi ktorymi je aj slovak Marek Denko. http://abduzeedo.com/remarkable-3d-computer-graphics mne sa najviac paci ta skolska trieda.
trocha to tu upadá, tak sem prispejem... na rokforte som odstránil nedostatky a použil nový renderer yafaray...
zatial to vyzera fajn, pevne nervy pri texturovani prajem 
pippo - ďakujem, na to nechcem ani pomyslieť... 
Hral som sa s Hair and fur a takto to dopadlo
. Efekt alá vypraty v pracke nebol zamerny 
-
weroro
Flash coder
Mne sa páčia iba tie nohy
(sry)
Sak nevadi, ja som len skusal ten moloch Hair and fur, kedze s tym som moc nepracoval a nemal vela skusenosti