NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Inak Panthers - Devils prináša zaujímavé mikropríbehy, DeBoer pred Devils dlho trénoval Panthers, Clemmensen ako náš produkt od odchodu z Jersey ešte s Devils neprehral ani jeden zápas...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Detroit hra posledny mesiac a pol uplnu pi*u, po tom co sa im zranili doleziti hraci. Vid aj ich vysledky. S Nashvillom si myslim, ze vyletia
Capitals majú ako sa zdá, oboch brankárov zranených...a tak by sa v play-off mohol ukázať Braden Holtby, ktorý by mohol byť žolíkom ako napríklad Halák v Montreale spred niekoľkých rokov, pretože Holtby nie je vôbec zlým brankárom a toto môže byť pre neho životná šanca. Navyše Caps sa vrátil Bäcsktrom, ktorý sa začína dostávať do hernej pohody, tiež sa prebral Ovechkin....Navyše Boston mal v sezóne dosť premenlivé výkony, tiež sa už nestáva to, čo v poslednom ročníku, že z veľkého počtu striel dáva Boston veľa gólov, ale naopak, kľúčoví hráči mali zdravotné problémy, v dôsledku čoho Claude Julien bol nútený často prehadzovať zostavy a teda útočníci si až tak dobré nerozumejú. Tiež Thomas nie je to čo v poslednej sezóne a chýba mu kvalitná dvojka...i keď ja nepochopím, prečo tam ťahali Turca, a nedajú už konečne šancu Chudobinovi (rovnako ako v Colorade za celú sezonu neodchytal ani jeden zápas Cédrick Desjardins
)
begbeee - nemusíš sa obávať, Devils postúpia ďalej...Florida nemá vôbec play-off hráčov, sú neskúsení a viacmenej postúpili len vďaka veľkému počtu zápasov so súpermi z vlastnej a najslabšej divízie....
begbeee - nemusíš sa obávať, Devils postúpia ďalej...Florida nemá vôbec play-off hráčov, sú neskúsení a viacmenej postúpili len vďaka veľkému počtu zápasov so súpermi z vlastnej a najslabšej divízie....
Tak náš najlepší krídelník a najlepší center tiež nie sú žiadne playoff monštrá 
Bude to zaujímavé celkovo, ale štatisticky netreba preceňovať, väčšinou favoriti postupujú.
Inak ani tu na fórku sa mi nezdá, že by sme dostatočne docenili výkon Stamkosa. Len druhý hráč za posledných 15 rokov, ktorý to dokázal. A len jeden zo štyroch v lige, ktorý to dokázali
Bude to zaujímavé celkovo, ale štatisticky netreba preceňovať, väčšinou favoriti postupujú.
Inak ani tu na fórku sa mi nezdá, že by sme dostatočne docenili výkon Stamkosa. Len druhý hráč za posledných 15 rokov, ktorý to dokázal. A len jeden zo štyroch v lige, ktorý to dokázali
-
guess.whoo
Redeemer
ktovie ci by to dokazal aj bez St.Luisa a Purcela...
Moc v lajne so St. Louisom tento rok nehral a 48 gólov dal v hre 5-na-5, nie z presilovky.
-
DanielDevil
Addict
to tak veríte San Jose? Ja si myslím že St. Louis postúpi, či už v bránke s Halákom alebo Elliotom
aj keď San Jose malo silný finish a bude to tesné, ale tak uvidíme 
Ja som San Jose favorizoval pred sezónou na zisk SC, prekvapením boli pre mňa slabé výkony v základnej časti, avšak play-off je niečo iné. Po niekoľkých rokoch nebude SJ favoritom od začiatku play-off, a to im bude vyhovovať. Navyše hráči majú už pekný vek a dosť zrelý vek na to, aby už minimálne do finále SC postúpili. Celú sezónu im chýbal Havlát, ktorý prišiel za Heatleyho, teda mali výpadok nejakých 25 gólov (ak to rátam od oka)...navyše obrana SJ je jedná z najlepších vzhľadom na mená, aké v nej sú...Boyle, Murray, Burns, White, Vlasic etc.....Samozrejme, musia vyhrať minimálne jeden zápas vonku, čo v tejto sezóne pre SJ nebolo na súperových klziskách med lízať
Ale aj tak, kvalitu majú, a tie mená so skúsenosťami sa už konečne musia premietnuť do nejakého väčšieho úspechu 
St. Louis malo na záver rozpačité výkony. Neskúsený team, prvýkrát vážne v playoff.
San Jose, 2x hralo finále konferencie, vedia, čo je playoff a že nevyhráva sa v marci. Silný finiš.
JOSE: Btw: White je desný tragéd, neviem či to naši tušili a preto sa ho zbavili, ale momentálne to už nie je ten starý dobrý White z Jersey.
Inak ak si mám tipnúť tak skúsim Canucks - Preds a na východe Bruins - Pens. Možno Devils
San Jose, 2x hralo finále konferencie, vedia, čo je playoff a že nevyhráva sa v marci. Silný finiš.
JOSE: Btw: White je desný tragéd, neviem či to naši tušili a preto sa ho zbavili, ale momentálne to už nie je ten starý dobrý White z Jersey.
Inak ak si mám tipnúť tak skúsim Canucks - Preds a na východe Bruins - Pens. Možno Devils
- Prílohy
-
- z0m4E.gif
- (19.68 KiB) 348 stiahnutí
-
- neutral-zone-trap-2.gif
- (19.99 KiB) 348 stiahnutí
-
Soviet
Darca
Nakolko mi moja oblubena Tampa vypadla, tak ponukam po serioznej dohode NHL.com Account na sledovanie zapasov. Vypada, ze ten prvotny balicek plati aj na playoff, tak ak by niekto chce, nech napise SS. Samozrejme po PO chcem account spat 
// odovzdane, teda neaktualne
// odovzdane, teda neaktualne
Prvé zápasy riadnéééé...
Philka riadne otočila a Kings si vezú minimálne jeden zápas z Vancouveru!
Jediný viac menej očákávaný výsledok bol z Nashville.
Philka riadne otočila a Kings si vezú minimálne jeden zápas z Vancouveru!
Jediný viac menej očákávaný výsledok bol z Nashville.
-
DanielDevil
Addict
Canucks tuším pohoreli na vylúčeniach, v prvých dvoch tretinách 17 trestných minút + (10 minút osobný trest) a 2 inkasované góly v oslabení
Som nepozeral ešte ani highlighty, nemám čas teraz. Ale už sa teším na chrumkavé Cats - Devils.
-
mirak2
Hardcore addict
to nebol 10 minut osobny trest, ale DKZ, v zamori ich rataju do statistik ako 10tku, u nas je to 20... a tu je dovod, jednoznacne likvidacne:DanielDevil napísal:Canucks tuším pohoreli na vylúčeniach, v prvých dvoch tretinách 17 trestných minút + (10 minút osobný trest) a 2 inkasované góly v oslabení
Weber si asi nevzal prasky, asi bude chvilu pauzovat, co nie je dobre pre Preds
-
guess.whoo
Redeemer
uf tak dnes zapas phili bol fantasticky. presne tak by mali vyzerat hokejove zapasy + skvely Giroux
Viď príloha.mirak2 napísal: to nebol 10 minut osobny trest, ale DKZ, v zamori ich rataju do statistik ako 10tku, u nas je to 20... a tu je dovod, jednoznacne likvidacne:
Weber si asi nevzal prasky, asi bude chvilu pauzovat, co nie je dobre pre Preds
Strašne, strašne, strašne moc sa mi páčil tento gól...
Celkovo sa to zaujímavo vyvíja: Pens, Canucks... V zápase Preds - Dead Wings sa Halischuk už ako poskladal pre Datsyukom, lol.
-
mirak2
Hardcore addict
Bitz dostal 2 zapasy za atak Mitchella aj ked to prezil, takze...neviem
toto pobavilo:
To co robia pens ma raz asi zabije 
Nejako sa nám to zamotáva.
Halák zhasol, na trip síce cestuje aj Halák, ale aj tretí brankár Allen. Bojím sa, že Elliot ho už do brány nepustí.
So far Halak is listed as day-to-day
https://twitter.com/#!/NormSanders/s...64010426380288
There probably won't be an official word for a while. Maybe tomorrow.
Not surprising, Hitch had said any injury in the playoffs will be listed as "day-to-day" unless they're dead.

Halák zhasol, na trip síce cestuje aj Halák, ale aj tretí brankár Allen. Bojím sa, že Elliot ho už do brány nepustí.
So far Halak is listed as day-to-day
https://twitter.com/#!/NormSanders/s...64010426380288
There probably won't be an official word for a while. Maybe tomorrow.
Not surprising, Hitch had said any injury in the playoffs will be listed as "day-to-day" unless they're dead.

-
t0m4s3
Admin
Dalsia osmicka od Philly a Pens su jednou nohou von, skoda